Режим на Пиер Дюкан - 20 част

• 27 943
  • 552
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Моля ви за морална подкрепа в гладуването
Цвети, добре дошла   bouquet но за какво гладуване говориш? Ние тук си хапваме и не гладуваме. Който гладува, той не отслабва. Пък и нашто гуру Дюки не дава да гладуваме!
Добре дошли на Крейзи Лейди и на Деси!  Hug
Много ми е приятно като гледам как идват толкова нови момичета! Като си спомня аз като започвах, някъде в 10 тема, колко малко момичета имаше и как бавно вървяха темичките....Много сме, силни сме, умни сме....и скромни!
Ау, Тиси, Вещи, почна нашта зодия!

# 166
  • Пловдив
Цвети, добре дошла!   bouquet Имаш късмет че бързам и нямам време да се развихря, ама те ще ти обяснят останалите  Party

Момичета, поканиха ме на сладолед и отивам  Flutter Ама няма да ям сладолед, ще си изпрося нещо друго, в краен случай - водичка  Mr. Green

# 167
  • София
Цвети   HugЩе изчакам някой от по-старшите да ти дръпне конското за гладуването hahaha
Яни, не посмях, въпреки, че бях извадила точилката  newsm66 Ама нали е новичка, да не я подплаша...

# 168
  • София
Добре дошла Цвети!  Hug  Кой ти е казал, че ние гладуваме... при Дюки - НЕ се гладува. Аз даже ям поне 3 пъти повече от преди и пак отслабвам!  Whistling

# 169
Цвети, добре дошла!
Кри, ти се появи, как си, как са дечица, кога се прибираш? Hug
Вещи, къде ме набара, тъкмо показвах къде искам да се стегна.  JoyПриятно пиене на водичка. Hug

# 170
Цвети сама ще види, като прочете внимателно

аз сега замислям рецепти и бленувам шейкове smile3508
иска вече да си ходя smile3514

# 171
Ау, как се обърках с това " гладуване"!  hahahaИмам в предвид, че вкусотийките , които хапвам сега няма да ги има!
Аз затова реших да се включа именно към вас, така се надявам хем да си ям , хем да си отслабвам! Laughing

# 172
Чао от мен засега, че мойта Девичка упорито ме гони от компютъра, за да играе нещо-си. Ще се включа довечера като заспи, да ми е мирна главата Joy

Приятен и безавариен следобед на всички  bouquet

# 173
Чао Яни, и на теб приятен следобед Hug

# 174
  • на пистата
и аз май ще се включа във вашата скромна групичка,родих преди месец и половина и имам да свалям още 18кг Sadкърмя,но мисля,че мога да се възползвам от тази диета.не знам с вас как е,но аз постоянно съм гладна и това хранене през 4 часа за което сте писали ще ми дойде добре Joyмомичета гледам в началото бая килограми сте свалили,я кажете горе-долу за колко време колко се сваля  bouquet

# 175
  • София
Ралче, по повод панирането - някой панираше с яйце и овесени трици, ако пробваш - кажи как е.
Защо ли - според мен 1 с.л.ленено семе в млякото сутрин не е трагично. Не е зле да слагаш 2 с.л. овесени трици и 1 с.л.ленено семе, смляно. За проблема с  smile3550 мисля, че можеш да допуснеш леко нарушенийце, стига да ти помага. А това не спира отслабването, майка ми го практикуваше така и смъкна 12 кг с Дюки.
Според мен Ескимо или рибено масло е по-недопустимо, защото са си чисти мазнини. На мен ми е предписано от лекар, но въпреки това не го пих, просто ядох много и то мазни риби. Но всеки си знае хала. Естествено, ако се налага приемането му с медицински цели, няма какво да се  говори.
Отивам да се цопна в морето и да го изплискам  help

# 176
Здравей Намейка, как да се обръщаме към теб?От нейм ли идва ника ти ?
18 кг за 3 до 6 месеца, зависи от теб.

# 177
Чао Яни
Здрасти nameika Дюки беше споменал за кърмачките май, че може да спазват 3 та фаза от режима

# 178
Кри,  топни се и за нас по веднъж. Hug

# 179
Кри , не всички риби съдържат омега 3 - само дълбоководните, а аз от тях не ям, затова пия масло
пък и се пие 1.5 грам на ден- не издребняваме ли newsm78

Общи условия

Активация на акаунт