Режим на Пиер Дюкан - 20 част

• 27 985
  • 552
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Първо, привет на всички, които се включиха днес. Да знаете, че също като мен ще останете приятно изненадани от ефекта на този режим!

Второ, аз обещавам да се пробвам с панирането довечера и утре ще разправям каква съм я забъркала. newsm64

# 181
  • на пистата
Здравей Намейка, как да се обръщаме към теб?От нейм ли идва ника ти ?
18 кг за 3 до 6 месеца, зависи от теб.
благодаря за посрещането  bouquetможе ика да ме пишете,аз за 3месеца 18 няма да сваля ама поне 8 искам.сега отивам,че беб плаче

# 182
Благодаря на всички за топлото посрещане!
Имам питане- ако започна режима от утре-може ли днес да си похапна разни забранени вкусотийки, колкото ми душа иска Mr. Green?
И няколко малки въпросчета:
1.  Започвам с ударния режим и аз си определям колко да го спазвам между 5и 10 дне, нали така?
2. Плодове разрешено ли е ? А зеленчуци- в ударния период?
3. Моля ви да дадете примери какво ядете през този ударен период!
4. Тези овесени трици задължително ли се ядат и къде да ги търся?
 Hug

# 183
Първо, привет на всички, които се включиха днес. Да знаете, че също като мен ще останете приятно изненадани от ефекта на този режим!

Второ, аз обещавам да се пробвам с панирането довечера и утре ще разправям каква съм я забъркала. newsm64
аз ще сложа "кюфтенцата" в МВ-то, защото си знам,че в тигана нищо няма да направя
има ли вече трици по магазините?

# 184
  • на пистата
Чао Яни
Здрасти nameika Дюки беше споменал за кърмачките май, че може да спазват 3 та фаза от режима

я коя е 3та фаза newsm78че нещо пак не съм разбрала

# 185
Хапни си , че в следващите 2,3 месеца няма да можеш.
Отговарям ти подред.
1. Да, ти си определяш, но не те съветвам да са повече от 7.
2 .Плодове не е разрешено. Зеленчуци в ударние , също.
3.Виж рецептите, има ги в отделна тема.
4. Овесените трици ма са задължителни. Търси ги през септември, сега няма внос.
 Hug

# 186
  • София
Фоли  Hug Hugвидях, че дойде и поостанах да ти отговоря. Дечицата са по-добре, баткото още го боли ухото, но поне не вдига вече температура. Не може да се къпе, но това значи, че си имам детегледачка и се къпя аз  Embarassed Joy
Исках преди да те поздравя, ти си герой и пример за подражание , само гледай да не се изгубиш съвсем  Joy
Намейка, здравей! Добре дошла, но не бързай със свалянето, бебчо е по-важен. И аз съветвам да спазваш 3 фаза, хем ще слабееш, хем няма да е опасно.   bouquet

# 187
Кри, радвам се че децата вече са добре.
В тия жеги не е много за прибиране в Сф. Тук не се диша.
Като можеш се включвай. 
За пример си само ти, с толкова свалени кг, за толкоз време няма друг. Така, че твоите съвети са най-ценни.
Лек ден засега  Hug

# 188
  • София
Пишете, пишете, аз едва смогнах да ви следя Hug Hug Hug Hug
Намейка- добре дошла  bouquet  bouquet  bouquet
За протокола- режимна- ей сега мушнах остатъка от пилешкото Mr. Green вода-също добре, тренировка днес не, защото съм в цикъл.
Целувам ви Hug Hug Hug Hug

# 189
Чао Яни
Здрасти nameika Дюки беше споменал за кърмачките май, че може да спазват 3 та фаза от режима

Режим на запазване на постигнатото тегло
Приемаш храните от смесения период
Включват се постепенно и въглехидрати. По памет: един плод на ден + филийка хляб. Две гала-вечери седмично (ще рече, че всичко е разрешено, без прекаляване с количествата). Задължително по един ден седмично на чисти протеини.  bouquet

# 190
  • на пистата
Чао Яни

Режим на запазване на постигнатото тегло
Приемаш храните от смесения период
Включват се постепенно и въглехидрати. По памет: един плод на ден + филийка хляб. Две гала-вечери седмично (ще рече, че всичко е разрешено, без прекаляване с количествата). Задължително по един ден седмично на чисти протеини.  bouquet

bouquet

# 191
Foli, благодаря ти, намерих темата с рецептите,  ще ги разгледам подробно, но повечето няма да са приложими за мен сега в ударния период, тъй като съдържат и зеленчуци!

# 192
Добре дошло на новото попълнение  bouquet, следвайте съветите и успех Hug

# 193
Зузка, що минаваш като линейка. Пиши как си, кви ги вършиш? Hug

# 194
  • София
Зузка, що минаваш като линейка.
hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт