Проблеми с бъбреците и пикочните пътища - 8

• 60 364
  • 347
  •   1
Отговори
# 255
Нати, при нас по скоро е от това, че като си играе и не се сеща да се изпишка и пуска малко във гащичките. Но това рядко се случва като цяло. Иначе нощното напикаване си го има още и аз колкото и да не ми се иска май ще се наложи да и сложа памперс, че вече нищо не съхне бързо и не мога да наваксам на пижами и чаршафи. Няма защо да се притесняваш за Калина, случва се при децата  Hug Още повече, че не виждаш нищо притеснително във урината и.  Hug

Аз и тук ще си задам въпроса, пуснах тема, но никой не ми отговаря. Въпроса ми е към момичетата от Варна. Търсим добър уролог-хирург за операция на тумор на бъбрека. Моля ви, ако знаете някой, пишете ми, моля и за координати.

# 256
И моето момиченце ги прави тези работи с напишкването, когато се е заиграла. Може цял месец да не се напишка и пак да го направи. После още месец и така... В началото много се притесних, но като че ли наистина няма нищо притеснително.

# 257
Ели, Тоничка, благодаря ви - поуспокоих се  Grinning
Може би ще се окаже, че е от заиграването, но тъй като не й се беше случвало досега, се притесних.

# 258
  • София, "Младост 3"
Ели пуснах ти темата при нас и въ вВАреннския форум - ако някой знае ще ти пише
ти търси ли с търсачката - няма ли някакво инфо

# 259
Ели пуснах ти темата при нас и въ вВАреннския форум - ако някой знае ще ти пише
ти търси ли с търсачката - няма ли някакво инфо
Благодаря ти много.  Hug Аз писах във варненската тема, но момичетата нямат кой знае каква информация. Търсих със търсачката, но нищо не ми излиза. Рових много и във здравния форум и там нищо... Със google същата работа...

# 260
  • в мъжки прегръдки
Здравейте.
Нати, Марти често пишва в гащите като се заиграе. Даже понякога и голямата работа тръгва докато се сети да седне на гърнето. Затова го каня често, но той направо ми бяга като има интересна игра и не му се седи на гърнето.
При нас пък проблема е че не иска да пишка прав. По принцип може,  но дали защото като седне на гърнето може да играе с нещо или защото мисли че ще си намокри панталоните, предпочита да седи на гърне или ако сме навън да го издържам. А трябва да се учи вече да пишка прав.

Ели, съжалявам за лошите новини около свекър ти. Дано да намерите добър лекар и да се оправи.  Защо все пак не дойде в София?

Меричери, оправихте ли се?

# 261

Аз и тук ще си задам въпроса, пуснах тема, но никой не ми отговаря. Въпроса ми е към момичетата от Варна. Търсим добър уролог-хирург за операция на тумор на бъбрека. Моля ви, ако знаете някой, пишете ми, моля и за координати.
[/quote]

Елеонора,добър уролог-хирург е доц.Петкова.Мисля,че е шеф на урологично отделение в окръжна болница.За  съжаление не знам телефоните в отделението,нито знам какъв е графика и там.Имам телефоните на частната клиника в която има приемни дни.Ако искаш мога да ти ги изпратя на лични.

# 262
Waterlilly, да прати ми ги, разбира се   bouquet
martisun ако зависи от мен операцията ще е във София, но тъй като става въпрос за свекър ми децата му решават къде да е, решението им е за Варна и аз нямам думата, нали се сещаш  Wink

# 263
  • София, "Младост 3"
ели ето едан тема за детски но все пак прочети
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=97685.msg1710918#msg1710918
и още
http://archives.bg-mamma.com/archive/000/042/922/42922/42922.html

# 264
Затова го каня често, но той направо ми бяга като има интересна игра и не му се седи на гърнето.

Същата работа  Rolling Eyes
Откакто тръгна на градина, не мога да я накарам да пишка.
Освен това започна да пие много малко вода. Преди се наливаше непрекъснато, а сега я подканям и пак не иска.
Все вредни за състоянието й навици  Rolling Eyes

# 265
Нати спокойно Мария още си препикава гащите чат пат. Като и се допишка тича към тоаетната и вика,, ще се напишкам,, Mr. Green, често е подмокрила гащите. И само констатира че се е препикала.
 martisun, днес и беше първи ден на градина.Да видиме как ще е. Понамалила е сополите, още си кашля, ама тя си е така цяла зима
И баткото вече е добре, обривите почти изчезнаха. Но пък днес ми се оплка че е пишкал много често, и аз го наблюдавах, пикае му се на 10 - 15мин. Дано да е инцидентно че ще лудна вече #Crazy. А нямам никакво време да се разправям с ходене по лекари. Утре му излиза резултата от контроният гърлен секрет. Надявам се и предполагам че ще е чист, но все пак ще пиша утре. Остава да се разбереме къде , кога и на кой му се ходи на среща.  Heart Eyes
Ели, сигурна съм че ще намерите добър уролог. Стискам ви палци. Много прегръди от нас Hug

# 266
Ели за доц. Петкова и аз съм чувала добри отзиви.
Никита съм я водила при д-р Чанков два пъти /не е детски, но като няма детски уролог във Варна.../ и съм с доста добро мнение. Зная че оперира и пред кабинета му винаги има опашка и няма часове за една седмица напред. Това е което мога да ти кажа, ако е от полза. Работи в Терапията.
 Поздрави и дано всичко мине добре

# 267
catnadeen, GerDa благодаря ви!   bouquet

# 268
Нати спокойно Мария още си препикава гащите чат пат. Като и се допишка тича към тоаетната и вика,, ще се напишкам,, Mr. Green, често е подмокрила гащите. И само констатира че се е препикала.

Явно наистина е било инцидентно, защото не се повтори повече  Simple Smile

Ели, желая ви успех и дано се разрешат здравословните проблеми на свекър ти. За съжаление, не мога да ти помогна с информация.

# 269
  • на дъното
Здравейте! 
пише ви бащата на Крис който е на 6мес., понеже мамчето е в Детска педиатрия с малкия който в момента е с диагноза Остра бъбречна недостатъчност , вече 11 дни сме на животоспасяващата диализа всеки ден по 2ч. при д-р Русенов и невероятно човения му екип. Доц. Анадолийска не може да каже от какво са спряли бъбречетата и сега се надяваме и се молим да почне да пишка, но уви за момента нищо Sad , искам да ми кажете какви са сценариите и въобще има ли случай когато бъбречетата са спряли напълно да заработят пак . Мерси Sad

Общи условия

Активация на акаунт