Декупаж (салфетна техника) -6

• 35 813
  • 299
  •   1
Отговори
# 195
Завърнах се и аз ...  Hug
10 дена ме нямаше и колко неща сте сътворили  ooooh! - от хубави по-хубави   bouquet , пък и нови съмишленици сте привлекли  Laughing
Аз от скитане насам-натам нищо не съм направила, освен една бутилка само :
http://decoupage1.multiply.com/photos/photo/10/25
http://decoupage1.multiply.com/photos/photo/10/26

Сега се връщам назад, да разгледам по подробно ...
Ползотворна и творческа седмица и от мен  Peace
Много е красиво шишето... Поздравления

# 196
Belladonna, много хубава бутилка.  bouquet Добре ти се отразява скитането. Mr. Green
Radinna, прекрасни стъклени произведения, толкова са нежни и цветни.  bouquet

Аз се опитах да окисля варак със сол и оцет по начина, описан от рускините, но нищичко не ми се получи. Сигурно защото не го направих веднага след залепването на варака, а чак на следващия ден. Та ето това се получи http://gaia777.multiply.com/photos/photo/1/8
 Thinking
Но не се отказвам.

Последна редакция: пн, 03 сеп 2007, 10:18 от Гая

# 197
  • Бургас
Добре дошли на новодошлите  bouquet Много се радвам, че се увеличаваме.
Всички сте направили големи красоти smile3501
ria , сребристото е акрил, нанесен с намачкан вестник. Краднах си идеята от тук http://prodecoupage.com/publ/7-1-0-32
Belladona, струват ми се релефни цветята - ако е така, сподели моля Praynig
Кампари, все ще се видим някой ден - вече съм на работа и съм по-свободна Wink мога да дойда когато и където ти е удобно

# 198
Гая Невероятно е, останаха ми очите там  Crazy

# 199
  • Бургас
Гая, писали сме едновременно .
Както винаги оригинално и идейно - ще ти основа фен клуб

# 200
  • Пазарджик
Belladona, струват ми се релефни цветята - ако е така, сподели моля Praynig
Не само ти се струват, ами са си такива  Laughing  Heart Eyes - правих ги пак с тестото /брашно, сол, вода/.
Гая, много ти е хубаво произведението   bouquet !

# 201
Гая, не знам кое не се е получило, но е приказна чинията! newsm51Личи си майсторството и на художника и на изпълнителя!  bouquet
Belladona, мноого хубава бутилка-присъединявам се към молбата на Радина! Heart Eyes
dididi, ще ме накараш да почна да купувам сладолед на клечка! Laughing И керемидата е супер-какво не й харесваш?  bouquet

Аз правих една свещ- не ми се карайте, че е спам, моля ви! Praynig Има и малко декупаж-накъде без него? Laughing

П.П. Аз пък мислех, че е релефна паста!-за бутилката

# 202
Благодаря момичета за похвалите. Hug
Гая, писали сме едновременно .
Както винаги оригинално и идейно - ще ти основа фен клуб
Еееее, по_голям комплимент не съм получавала  love001
Ако успееш да привлечеш и мъжа ми в него... Joy

# 203
Беладона, Гая, чудесни са нещата, наистина. Бихте ли споделили какво е "варак"?

Аз вчера и миналия ден се разсипах от чистене и подготовки за първия РД на сита ми.  Снощи единствено успях да подготвя едно сериозно количество рози и днес се надявам, че ще успея да ги залепя...

# 204
  • Добрич
Белладона, бутилката е страхотна! Бравос!  Hug
ГАя, Wink уаууу, направо е страхотна творбата ти! Какво не й харесваш? Трябва да сме критични към себе си, но не чак толкова.  Naughty Wink Hug Аз също като Радинка съм във фен клуба ти.   bouquet
Иринии, чакаме те с розите!  Hug
Днес и аз завърших една кутийка за ключове като се пробвах с краклето. Е, не се получи много добре, но няма да се отказвам. Ще му хвана цаката.  Joy Фотото още го няма, така че като дойде ще ви засипя от произведения.  Party

Много творческо вдъхновение ви желая, мили момичета!  Hug

П.П. Фанси, в навалицата съм пропуснала да отбележа, че свеща ти е страхотна!  Peace Hug

Последна редакция: пн, 03 сеп 2007, 15:00 от kadrokosa

# 205
  • София
Момичета здравейте.Поздравления за добрите работи на всички. Grinning
Имам един въпрос.
Видях няколко работи в темата,изработени от салфетка с мотив слонче-червено с жълта украса по него.Някой да знае къде мога да си купя от тези салфетки?Благодаря предварително. Hug

# 206
аз си ги купих от Метро. Ако не намериш до другата седмица, мога да ти пратя от моите по "куриер"-пиши ми на ЛС Peace

# 207
  tiptoe Къде сте,чак! Една седмица ме нямаше и гледай какво става. newsm68 newsm44 Страхотни красоти и нови попълнения. Въпреки че аз една седмица правих покрив на вилата pironi и  newsm79 / Ега ти отпуската newsm29/, имам доста какво да показвам, но утре. За всички проявили се   bouquet sun. Ще ми се да ви изброя, на ще ме изгонят от темата.newsm75

# 208
  • София
Fancy N,благодаря за предложението.Ще се пробвам първо в нашето метро,и ако не намеря,ще се възполвам от услугите ти.Благодаря още веднъж. Hug

# 209
АЗ чакам с нетърпени утре материалите за декупаж и ще се пробвам да видя дали ще ми се отдаде Laughing
Каква четка е най-подходяща за лепенето на картинките??Останах с впечатление че трябва да е плоска и не много мека

Общи условия

Активация на акаунт