Още много малко ни остана, СЕПТЕМВРИ всяка ще е мама!

• 11 505
  • 303
  •   1
Отговори
# 105

Да ви се оплача, у наше село вече 2 седмици по цял ден нямаме вода - направо не се живее така! Няма канализация, пукат се тръби, по цял ден ги ремонтират, вечер късно ни пускат водата, а на сутринта пак никаква я няма. Не мога да изляза на разходка навън в тази жега, като предварително знам, че после няма как да взема душ... И колата ми сдаде багажа преди 10-ина дни, та не мога да се зашматкам нанякъде с нея, та по цял ден съм като затворник у дома... Щом снощи си правех устата да ходя с мъжа ми на работа, съвсем съм го закъсала... Наоплаках се едно хубаво, а дано ми поолекне...
ако това ще ти помогне - не си сама  Mr. Green то и сега нямаме, ужасно е. Аз също съм затворник вкъщи днес, всички изчезнаха, кои на разходка, кои по-работа и сега се пека в собствен сос като бебо в тая жега.
Може да се видиме на някое по-хладно хълмче  Mr. Green

# 106
Хайде да са ни честити бебоците smile3501.
На мамите ХЕСКИ и МАЦКО бързо въстановяване и да си гушат и радват на малките шушулки...
Аз снощи след голямото разхождане бях с болчици в кръста и коремчето, ама днес нищо ми няма...
Някой беше питал за драйфуса и при мен се завърна предимно надвечер тъпа работа, ама още малко ще потърпя...
Туй то за сега... леле и днес пак жега бягам в банята да се охладя  newsm37...

# 107
Тази вечер едва ли обаче ще имам киселини, защото ми се полага ядене най-късно до 5-6, а после в 22 ч. ми е очистителната процедура.

Кали, а ти като си правиш сама очистителната процедура, това означава че ще избегнеш тази "добавка" в АГ-то, нали ? добре де, тая екстра задължителна ли е при секциото и що така ? Thinking то верно, че е хубаво човек да се прочисти  Laughing ама и при секциото ?

# 108
  • Sofia
Ейййй, че ми е хубаво да съм щърк Crazy Crazy....

От снощи Брейви си има радост голяма - Радостина 3200кг и 50см.
Да им е честита, жива и здрава... много да ги радва!  bouquet

# 109
Ей МОренче направо ти завиждам......... Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses

Честита радост на Брейви, дано бебка много, много да слушка мама и тате и те нея също

# 110
Айде да й е честито и на Bravy!  newsm51 И нека Радостина й носи само радости! thumbsup Късмет и на нейната момичка Simple Smile Май момичетата са по-бързи  Mr. Green

# 111
  • София
Честита бебка Радостина на bravy!

Да е здрава и послушна за радост на цялото семейство.

Аз научих новината от таткото, но чаках bravy сама да изплюе камъчето пред вас.

# 112
Ехее че хубаво ми стана,
честита Радост и на Брейви много да и е здраво момичето и много да я радва

# 113
  • Бургас
Хе, супер новини,
Честито и на трите нови мами, леко възстановяване и да са здрави и засмени бебоците!

# 114
ЧЕСТИТА РАДОСТ НА МАМА БРЕЙВИ[/color
МНОГО ЗДРАВЕ И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ  bouquet  bouquet  bouquet

Кали,Ани - успешно раждане утре ,стискам палци Hug

# 115
  • София
Тази вечер едва ли обаче ще имам киселини, защото ми се полага ядене най-късно до 5-6, а после в 22 ч. ми е очистителната процедура.

Кали, а ти като си правиш сама очистителната процедура, това означава че ще избегнеш тази "добавка" в АГ-то, нали ? добре де, тая екстра задължителна ли е при секциото и що така ? Thinking то верно, че е хубаво човек да се прочисти  Laughing ама и при секциото ?

Ще избегна тази екстра, то се прави вместо клизма и мисля, че няма значение дали раждаш секцио или не. Аз лично предпочитам да ми е направена такава процеудра, защото при операцията ми от апендисит им спестих инфото за това колко и кога последно съм яла и после се скъсах от повръщане и гадене, а и повярвай ми, клизмата е безобидна манипулация. Аз повече мисля как ще понеса катетъра. Но нека не се глезим чак толкова.

# 116
  • Севлиево
Честито бебче и на Bravy!!!Живи и здрави да са и малката и майка и.
Хайде момичета дано в тази темичка има много бебчета.

# 117
Bravy, честито  маме   bouquet да сте  здрави и много щастливи с малката Радостина и бързо да се възстановите   bouquet  Hug

Моренка, ред е на новина за мъжка рожба   Wink ти като един щърк днеска сигурно си подивяла от емоции  Mr. Green

# 118
bravy,   bouquet честито и много радости с Радостина  Hug

# 119
ЕХААААААААААА ЧЕ ХУБАВО!!!!!! newsm44 newsm44 newsm44 moresmile  ЧЕСТИТО НА МАМА Bravy МАЛКАТА БЕБОРАНА,ДА Е ЖИВА ЭДРАВА И ДА РАДВА МАМА И ТАТИ newsm51

Общи условия

Активация на акаунт