Още много малко ни остана, СЕПТЕМВРИ всяка ще е мама!

• 11 514
  • 303
  •   1
Отговори
# 90
А аз да ви кажа, днеска ходих да давам кръв.... и понеже се наложи да взема автобуса... и изненада! Аз направо не можах да повярвам  Shocked, седят си всички по местата и ме зяпат в корема! направо няма такава наглост! Ми поне зяпай някуде през прозореца, 'кат сте ме зяпнали, поне някой да направи място!  #Cussing out Напрао нямам думи! Тоя народ съвсем е изтрещял!
Аз затова много мразя градския транспорт и гледах да ги хващам от последна спирка защото ми писна от скандали - едни хора викат сядай, други викат аз ша седна, изобщо свинщина, а пък и автобусите така друсаха, че ако искам да родя трябва само да се кача в един такъв има тука по нашата линия.

Анири ти стига си шофирала не те ли е страх, моя мъж отдавна ми го спря защото като ми спре някой рязко отпреде да не се нахакам във волана. И нашата топла нещо някой е прецакал помпата в абонатната та се замислих тия дни как ще топля вода в кофа понеже нямаме бойлер, дано не се наложи.

Много се притесних като прочетох за Hexina нейният термин беше по-късно Sad ужас шубе ме е.

Стискам палци и на ani-bani и kali!

# 91
Честито Хекси, Честито Мацко! Да са ви живи и здрави бебчетата и много да ви радват! И по живо по здраво да се прибирате вкъщи да си се гледате на спокойствие!   bouquet   bouquet   bouquet

Вилиан, мисля че е добре да се обадиш на твоят доктор за тия болки. Не е много нормално да те боли така. Пък  може и да е нормално, но нека докторът да го каже.  Praynig

Леко и безпроблемно раждане на всички, които са болницата или ще се запътват към нея!  Praynig Peace  bouquet

# 92
Честити бебоци на Хекси и Мацко![/[/color]size] newsm51 newsm51 newsm51
FEMININE не се притеснявай и аз съм в същото положение! Като се замисля през цялото време не спрях да поврещам , но поне бях разредила малко , а сега отново започнаха старите изпълнения ConfusedМалко остана  ще трябва да потърпим  Praynig

# 93
Ихааааааа ЧЕСТИТИ НИ ЦЕЛИ ДВЕ БЕБЕТА РАНО СУТРИН  Heart Eyes
ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАТ ПО-СКОРО КАКТО МАМИТЕ, ТАКА И БЕБЧОВЦИТЕ И АЙДЕ В КЪЩИ ДА СЕ ГУШКАТ НА СПОКОЙСТВИЕ    bouquet  bouquet  bouquet

Кали ще стискаме палци и за двете ви с Ани, та и вие да ни зарадвате рано рано с такива прекрасни новинки  Peace

FEMININE за гаденето съм чела, че е нормално в последния месец да се завърнат симптомите от началото на бременността  Sick А и аз като Мишето съм нямала проблеми в началото, а пък сега едни киселини  ooooh! Ама ще устискаме още малко, то като гледам вече почваме да се увеличаваме с все по-бързи темпове  Hug Hug Hug

УСПЕХ И ЛЕКО РАЖДАНЕ НА ВСИЧКИ!  Praynig

# 94
Еее, страхотни новини днес - почнахме се както си му е реда  Joy
Да са честити Хекси и Мацко с бебоците си и нека Алекс и Викито да са много здрави, щастливи и късметливи  bouquet  bouquet  bouquet

На всички, които очакваме в следващите дни - успех и чакаме най-хубави новини Wink newsm44

# 95
  • София
... а пък и автобусите така друсаха, че ако искам да родя трябва само да се кача ...
Аха, мен вчера май от това ме почнаха болките - по "хубавото", ремонтирано Цариградско шосе с автобуса. Confused Имах чувството, че се возя в каруца (не че съм се возила някога в каруца, де Simple Smile).
И нашата кола е на ремонт и вече тумбака ми тежи и аз се чувствам вече като вързана. Но има изгледи скоро да е в ред. Party

За киселините на мен ми помагат содата и Талцид-а.

# 96
ЧЕСТИТИ БЕБЕШОЦИ НА МАМА ХЕКСИ И МАЦКО!

Ани, успех на теб! Да родиш едно розово бебче, така словоохотливо като майка си!

Направо настръхнах. Как искам и аз вече да раждам, но нямам никакви признаци, че това ще се случи толкова рано преди термина ми...

# 97
  • София
Е-ха-а-а чудесни новини
Честити рожби на Хексина и Мацко   bouquet [size=14pt]Да са живи и здрави бебоците и бързо възстановяване на мамите  [/size]  bouquet
Стискаме палци бързо да се оправят дробчетата на Алекс  Praynig
Добре дошла на Петето и чакаме отчет. smile3525

Хайде чакаме още бебчета !

# 98
кукла като прочетох за твоя мъж сега се усъмних и за моя да не земе да се отметне в последния момент, защото доста си приличат като гледам в това отношение, аз вчера на майтап му казах че искам да ми направят един пирсинг и той забрани категорично щото много щяло да ме боли! Shocked Може би аз ще му държа ръката и ще го успокоявам  Joy

sladka_mama виждам, че са ти пуснали нета, да си прочетеш личните! Simple Smile

Ваня аз съм се возила в каруца на бригадата, ама нямам спомен друсаше ли Simple Smile и сега и по тази причина също карам пеша до където стигна и евентуално трамвай.

Видях че и Петето е тука - целувки ПетеHug и чакам да разказваш!

Аз няма да пропусна пак да кажа....тия дето се притесняват, че бебето било голямо или пък малко, щото така показвал ехографа
да не се връзват особенно, както не веднъж съм казвала... това е моето мнение по въпроса и историята на Хекси  е поредния пример.
Да, поредният пример! аз съм от тия дето ме ошашкаха здраво.

Мойто доки много ме ядоса, няма сега да ви се оплаквам че то вече стана цяла съпунка, друг път, мъжо вика че и тя била човек да не й се връзвам, ама ми държи гадното.

Айде чао сега явно много съм пропуснала ама после ще мога да чета.
Целувам ви!

# 99
kali, вярно че и ти утре заминаваш  newsm01 за   ylinfant - ха да видим коя от вас с Ани ще е първа  Hug Пожелавам ти късмет и да се връщаш по-скоро да разказваш  Hug
Ама мнооого гадно да ви мъчат киселини  Confused добре, че аз нямам такава "екстра"  Blush - ама за сметка на това бебока ми би трябвало да е плешивец ли ...  Thinking  Joy

# 100
  • София
kali, вярно че и ти утре заминаваш  newsm01 за   ylinfant - ха да видим коя от вас с Ани ще е първа  Hug Пожелавам ти късмет и да се връщаш по-скоро да разказваш  Hug
Ама мнооого гадно да ви мъчат киселини  Confused добре, че аз нямам такава "екстра"  Blush - ама за сметка на това бебока ми би трябвало да е плешивец ли ...  Thinking  Joy

Веси, няма да се състезаваме сега. Първо да се освестим, пък ще дръннем един СМС на щъркела.
Аз имам киселини само в 9 месец, както и предишния път, а Дани се роди един плеши, чак до годинка беше с едно бебешко мъхче. Това за косата май също е от тези врели-некипели.
Тази вечер едва ли обаче ще имам киселини, защото ми се полага ядене най-късно до 5-6, а после в 22 ч. ми е очистителната процедура.

Нещо ми се губи Палечка newsm78

# 101
Еха честито бебоци на Хекси и Мацко, да са живи и эдрави. Чакаме ги с нетърпение да раэкажат.
 newsm51 newsm44 newsm68 newsm44

Хекси миличка стискаме палци малкия Алекс скоро и бърэо да се оправи! newsm17  love001

На кали и на Ани отново им пожелавам беэпроблемно да мине всичко и ще ви чакаме момичета скоро да се эавърнете и да раэкажите эа бебоците и всичко с подробности Hug Praynig  bouquet
Добре дошла и на Петето нищо че сигорно не ме энае newsm03 newsm51

# 102
  • у дома с любимите си хора
Вилиан, мисля че е добре да се обадиш на твоят доктор за тия болки. Не е много нормално да те боли така. Пък  може и да е нормално, но нека докторът да го каже.  Praynig

Ами те и двамата ми доктори са в отпуск/единият до средата на септември,другия до началото/.
Освен това вече ме пращаха на преглед.В началото на бременността направих нещо като микроинфаркти със силни сърдечни болки,отиващи към лявата ръка,сърцебиене,гадене,силно потене.Обаче като отида в болницата нищо не регистрират апаратите.Казаха ми,че трябва да се направи някакво записване за 24 часа,ама тук няма такава апаратура.
Надявам се всичко да се оправи.За момента съм малко по-добре.Имам чуството,че като се притесня повечко и така се получава.А може и да е от непоносимите жеги.

# 103
Скъпи мами със КИСЕЛИНИ И ГАДЕНЕ пробваите да си облекчите киселините с тоник а гаденето със спрайт. Дано да ви помогне newsm17 newsm10

# 104
  • Кърджали, България
Да бе, къде е Палечка.... Бенич също ми се губи....
 newsm78 Радвам се, че Мика2006 се обади  Hug !

За киселините - дъвка без захар и Талцид  Peace Аз и преди, със Стоил, и сега имам такива. Но... приказките за дългата коса на бебчо не са верни! Стоил се роди почти само с мъхче, после обаче много бързо взе да му расте косата.

Общи условия

Активация на акаунт