Още много малко ни остана, СЕПТЕМВРИ всяка ще е мама!

• 11 479
  • 303
  •   1
Отговори
# 75
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Честити ни нови бебоци! Hexina и mackomacko бързо да се възстановяват и да се прибират у дома, за да се гушкат с малките си съкровища! Hug
Hexina, стискам палци бебе Алекс да се прибере съвсем скоро и съвсем здравичък с теб у дома! Heart Eyes

Я, да задам аз един глупав въпрос... Embarassed На какво ви гледат, когато коментират коя степен е плацентата ви? На мен досега не са ми казвали такова нещо, а всеки път ме гледат на видеозон; отдолу ми взеха само микробилогията миналата седмица, но подобни коментари така или иначе не съм чула...?!?

Днес, като се завърне мъжът ми от работа, ще ходим за последната от първите покупки за бебо - матраче - във вторник нямаше нашия размер, но днес трябва да са им докарали. И после искам и аз към родилнотооооо, ама моят бебок засега не ще и да чуе...

# 76
анири, мен ме гледаха на обикновен 2Д ехограф
само, че не ме гледа моята гинеколожка Crossing Arms, а друга, при която смятам да ходя при следваща  бременност дай боже
от лекаря зависи да ти ги каже тия неща - тази, при която ходих последния път суперподробно ми обясни всичко - за основните рефлекси, за плацента, за околоплодните води, за размерите на крачето, главичката, за разминаванията и до колко са нормални, изобщо беше изключително обстоятелствена и съм много доволна
ако ти се е паднал някой лекар стиснат на приказки - тогава трябва да го разпиташ сама и да ти ги каже тия неща

# 77
ако ти се е паднал някой лекар стиснат на приказки - тогава трябва да го разпиташ сама и да ти ги каже тия неща

Дам, не е особено словоохтлив моят доктор. Ако му задавам въпроси, винаги ми отговаря; но като пропускам да питам половината неща, които съм си намислила, така ще си ходя - незнаеща... Wink

# 78
Ех,че е хубаво да се събудиш не с една, а с две хубави новини.
Честито на Мацко за бебка Вики да ти ти е жива и здрава и бързо да се прибирате вкъщи! Heart Eyes  bouquet
Честито Хекси за бебо Алекс, стискам палци скоро да го гушкаш и той сладко да ти гука, да ти е много здрав и силен! Heart Eyes  bouquet

И какво излиза кавалерите ни по-финни от дамите Heart Eyes

Последна редакция: чт, 23 авг 2007, 10:57 от cherry_spa

# 79
урааааааааааааааа! Влизам аз днес да видя какво става с Хекси, а то не една, а цели 2 хубави новини!

Да са живи и здрави бебоците, а на мамите бързо възстановяване!

Петенце, добре дошла! Чакаме с нетърпение историята ти!  Hug Hug Hug

Стискаме палци днес за Кали и Ани! и всички, запътили се към болницата!

Анири, и мен на 2Д ме гледат за плацентата - като започнела да зрее се виждали някакви нишки в нея или нещо таквоз.

Весе, моят мъж се е родил 3 кила, а сега е 103 Simple Smile, така че ако от сегашните му кила съдим за размера на бебето, бая щях да се озоря  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Feminine, и на мен сега ми е по-зле - аз за разлика от теб нямах такива проблеми в началото на бременността, ама сега имам едно гадене и киселини ужасни от всяка храна  Sick Sick Sick Мисля, че е щото бебчето сега здраво рита в стомаха, а и нали казват, че като има киселини, значи ще се роди с коса Simple Smile, пък да видим, след месец ще разбера, а ти по-раничко.

Хайде, целувки от мен.
И на мен вече ми се раждаааааа, ама ша си стискам, пък и док не дава надежди да родя по-раничко!

# 80
  • Кърджали, България
Йеееее!!!! Супер плодороден ден днес!

Честит син на Хекси   bouquet Бързо възстановяване на мамата, а на Алекс изпращам цялата си положителна енергия  Hug

Мацкоооооо, миличка, чудя се аз къде изчезна от снощи.... А то! Честито, да ти е жива и здрава момата  Heart Eyes Дано с това прекрасно име само победи да постига   bouquet

Добре завърнала се на Петето!   bouquet  Чакаме разказа ти и името на бебчето!

Стискам палци на всички с плановото секцио! Чакаме още добри новини!!!

Анири, гледат на видеозон плацентата, дали има по-тъмни петна - калцирания. Ако има, значи е започнала да остарява  Peace

Феми, нормално е пак да ти се гади, то не остана място в тялото за стомаха, нали бебчо расте  Hug Храната не може да се смели добре или нещо такова беше, но си е нормално, въпреки че не е приятно!

# 81
Анири, и на мен не ми казват за степен на плацента, та и аз си ходя невежа  Mr. Green моят док не ми казва даже колко тежи младежа, но виждам че е по-хубаво така - виж Хексито как я омотаха с тия мерки и теглилки и тя милата чак се плашеше от размерите на бебока...

Feminine, и на мен сега ми е по-зле - аз за разлика от теб нямах такива проблеми в началото на бременността, ама сега имам едно гадене и киселини ужасни от всяка храна  Sick Sick Sick Мисля, че е щото бебчето сега здраво рита в стомаха, а и нали казват, че като има киселини, значи ще се роди с коса Simple Smile, пък да видим, след месец ще разбера, а ти по-раничко.

Мишоче, трябва да му вземеш на бебочето от четките на Чикото с естествен косъм -  те са по-гъсти и стават за дългокоси момци и моми  Thinking Joy Joy Joy та голяма ресане те чака  Joy сериозно обаче - има деца дето се раждат наистина ама наистина с дълги косици  Laughing

# 82
Честити бебоци на Хекси и Мацко! Да са ви живи и здрави, много да вирадват, и скоро всички в къщи!
Хайде, чакаме още! smile3504
А аз да ви кажа, днеска ходих да давам кръв.... и понеже се наложи да взема автобуса... и изненада! Аз направо не можах да повярвам  Shocked, седят си всички по местата и ме зяпат в корема! направо няма такава наглост! Ми поне зяпай някуде през прозореца, 'кат сте ме зяпнали, поне някой да направи място!  #Cussing out Напрао нямам думи! Тоя народ съвсем е изтрещял!
Карай, важното е, че се прибрах по живо - по здраво!

# 83
  • София
В 1.12ч. тази сутрин се е родил бебе Алекс 2470кг и 47 см на мама Хекси. Да е жив и здрав и много радост да носи на мама и тати! Тя е добре, но бебечо има нужда от нашата положителна енергия да се оправят дробчетата му!

В 2.11ч. същата тази сутрин, на бял свят победоносен вик нададе бебка Виктория, за да ни каже, че е цели 3280кг и 49см и се чуства много добре, както и нейната щастлива мама Мацко! Да е жива и здрава и тя, за радост на мама и тати !
Ееех, просълзих се. Да са им живи и здрави, бързо възстановяване на мамите, дробчетата на бебчо Алекс да се оправят и скоро ще чакаме снимки!  bouquet  bouquet

Ние с мъжо си изтеглихме 4-ти сезон на Orange County и вече втора вечер си лягаме посред нощите и сега ми се спиииии.

Анири, мен като ме гледа на ехографа (казва, че му е 3Д, но не е цветен) ми гледа води, пъпна връв, плацента, сърдечна дейност.

Вчера бях на преглед - обиколката на главичката на бебо е вече 9 см, пак върви 2 седмици напред, не можа да прецени кг, че бебо спеше много в ляво на тумбака ми и не можа хубаво да му вземе мерки, но ще да е към 3те кила (както каза доктора като наближи термина ще мерим по-точно, засега няма смисъл и двамата да се шашкаме). Вчера като ме нападнаха едни контракции и болки в ставите  ooooh! и доктора пак ми изписа Магнезий, ама аз няма да го пия  Blush, ами след няколко дни влизам в 9тия, не ща пак да пренасям. Crossing Arms Blush Увеличи ми дозата желязо  Rolling Eyes и вече и аз се снабдих с обменна карта.  Simple Smile Каза, че плацентата ми не е узряла и въпреки че бебо върви едричък още има време докато излезе.

Кали и Ани, с вас сме утре! Hug

# 84
Малееееее, изпуснах 1 сутрин да чета и само хубави новини - честити бебоци на мама Мацко и мама Хекси, много да ги радват и да растат здрави и щастливи! bouquet

Последна редакция: чт, 23 авг 2007, 11:35 от Mari_Pz

# 85
  • София
Ихааа, супер новини  Laughing

Честито момченце на Хекси! Да ти е жив и здрав Алекс и много да ви радва! Стискаме палци да се закрепи бързо малкото човече и ти да си добре!

Мацко, честита радост и на теб. Да расте здрава и щастлива и твоята госпожица!

Петенце, добре завърнала се при нас. Чакаме да ни разкажеш как минават първите дни вкъщи с бебето.

Преди малко получих СМС от една моя комшийка, родила е момченце, а преди 2 дни друга комшийка роди момиченце. Нашия блок е известен в квартала с многото бебета, но тая седмица направо преизпълнихме плана.

Аз тази сутрин отидох в МБАЛ Св. София за оформяне на документи, последни изследвания и мерения. Утре с бодра крачка в 7.30 ме приемат, а в 8.30 е насрочена операцията. За сега впечатленията от болницата са отлични, друга цивилизация направо. Силно се надявам и откъм професионализъм да се представят все така добре. Оказва се, че сега трябва да разтоваря някои багажи от сака, защото искат по-малко неща.

# 86
Честити съкровища! Да радват много мама и татко Simple Smile

На запътилите се към болницата успех и "леко и безаварийно" Simple Smile
сигурно е много яко да знаеш, че утре ще се запознаеш с бебчо.

уффф нямам търпение. Така искам вече всичко де е минало и да съм си вкъщи с малкото човече

# 87
  • Варна
лелеее почва дъжд от бебетааа Hug Hug Hug
ани-бани ко съм чела уш петък пак теб от сега те няма
дано утре всичко е по мед и масло а тел.ще запиша и ще дзънкам кат дода у хотела smile3521

ЧЕСТИТО на МАМИТЕ за БЕБОЦИТЕ   smile3525 stork-boy stork-girl
живи и здрави стискам палци всичко да е окей Praynig

# 88
Ей току-що видях за Hexina и Мацкото!
Честито им! Стискам палци всичко да е наред!
Много се развълнувах за Hexina, сега ще прочета каквото мога...

# 89
Mishoka, и мен ме мъчат ужасни киселини последния месец - мине се не мине малко време и се отправям да гаврътна половин лъжичка сода - определено ме облекчава. Мъжът ми снощи ми обасняваше, че щяла да престане да действа содата, като все до нея прибягвам, но на този етап това ми е единственото спасение. Явно бебокът ни с раждането ще започне да куфее - за радост на мама и тате. Mr. Green Wink

Да ви се оплача, у наше село вече 2 седмици по цял ден нямаме вода - направо не се живее така! Няма канализация, пукат се тръби, по цял ден ги ремонтират, вечер късно ни пускат водата, а на сутринта пак никаква я няма. Не мога да изляза на разходка навън в тази жега, като предварително знам, че после няма как да взема душ... И колата ми сдаде багажа преди 10-ина дни, та не мога да се зашматкам нанякъде с нея, та по цял ден съм като затворник у дома... Щом снощи си правех устата да ходя с мъжа ми на работа, съвсем съм го закъсала... Наоплаках се едно хубаво, а дано ми поолекне...

kali, сигурна съм, че ще останеш с много по-добри спомени от това раждане, отколкото от предишното! Щом си с твоя лекар там, няма страшно! А и в Света София персоналът е от МД, така че съм сигурна, че имат опит и всичко ще е наред! Очакваме да се похвалиш!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт