Още много малко ни остана, СЕПТЕМВРИ всяка ще е мама!

• 11 509
  • 303
  •   1
Отговори
# 150
4естити бебоци!  Grinning

А малкия Алекс да се оправя бързо, бързо! Хекси, с теб сме!

bouquet

# 151
  • Кърджали, България
Ей, няколко часа не можах да вляза във форума  Close Тъкмо прочетох за Брейви и клъц! Та:

Честита принцеса, Брейви   bouquet Нека Радостинка ти носи само радости! Бързо възстановяване!!!!

# 152
Еха днес много хубави новини!!!
Едно голямо ЧЕСТИТО на трите мами Hexina, Mackomacko, Bravy!!! Бързо възстановяване ви желая и скоро да си гушкате бебоците вкъщи!!!
Влезнах аз сутринта рано да видя дали има новини за Хекис, ама нямаше, а то веднага след мен. После чакам аз мацкото на лекцията, а тя родила:)
Да са живи и здрави бебоците и много да ви радват.
мами девойката на Брейви наруши ритъма с редуването. Сега чакаме двама малчугани:)
Успех утре на Кали и Ани, а и още изненади чакаме:)

# 153
Павлина,ами ш аптеката ми казаха,че може да ми се качи нишото на калций.Шсе пак не ми го е предписал лекар.То не че хапвам много млечни продукти...ама не искам да рискувам.

# 154
  • София
И при мен форумът не зареждаше няколко часа, но други страници ми зареждаше нета.

Вярно Палечка се губи нещо, да не е в болницата? Thinking

# 155
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Честита малка Радостина на bravy! Да расте здрава и много щастлива! Heart Eyes

И аз си мислех, че с Нета сме го закъсали, а то във форума бил проблемът...

thumbelina ми звънна в ранния следобед - каза да предам на всички, че НЕ е родила; били са й някакви инжекции за задържане и са й казали да си лежи вкъщи, съответно мъжът й не й дава да става от леглото и не може да се добере до компютъра. Като цяло каза, че е добре и изпраща на всички много поздрави - най-вече на трите ни нови мамчета! Hug

Morena, писала си, че bravy е родила "снощи", т.е. 22.08., нали? Така ще я впиша на 1-та страничка, а ако датата е 23.08., промени я, моля те, или свиркай да я оправя аз! Wink

emuk, мисля, че Morena добре е формулирала нещата относно статистиката. Аз също съм на мнение, че нормалното раждане си е най-естественият начин за появата на бебе; та стига да няма медицински показатели, и аз съм ЗА вагиналното раждане.

Последна редакция: чт, 23 авг 2007, 22:21 от Анири

# 156
както се бях настроила да раждам със секцио, така като ми казаха ... май ще трябва да си променя нагласата. Според моя акушер, естественото било за препоръчване пред секциото, ако всичко ти е наред. Вие как мислите?

Много зависи също и на колко години си и дали ти е първо или второ дете ... според мен, разбира се... аз за себе си съм решила секцио. В крайна сметка решението е твое, води се от собствените си предпочитания и нагласа. Има много теми за и против секциото във форума - можеш да попрочетеш и да решиш  Peace

# 157
Още един глас за вагинално раждане - дай Боже да ми се отвори парашута да родя по този начин  Praynig

# 158
Привет мили мамита Hug
Няколко дни не сьм влизала и колко хубави новини заварвам Laughing
Честито на всички обебили се мами!!!Да са им здрави и послушни бебоците!!!
А на Кали и Ани стискам палци за утре Peace
Аз днес бях извьнредно при доки ,че от вчера  контракциите ми са по начесто ,че и болезнени Crazy Много се надявах вече да е дошьл момента ,ама уви......нямам и грам разкритие,така че продьлжавам да дерзая Mr. Green
На всички пожелавам лека и спяща вечер ,и утре да напьлним темичката с прекрасни новини Praynig Hug

# 159
  • Sofia
Здравейте!Честито на всички родили септемврийки!Пожелавам Ви здрави и щастливи бебоци!

# 160
  • Асеновград
Emuk, моят лекар също смята, че ако няма медицински причини е по-добре нормално раждане. Гледам, че и ти ще раждаш в Селена, да не би да ходим при 1 и същ лекар? Даже аз като му споменах само за секцио, че много хора ми препоръчват, той беше категоричен.Пиши ми моля те на лични, че аз от преди малко се опитвам да ти пиша, но нещо не ми излиза полето за текста-незнам защо newsm78 newsm78

# 161
Aniri, Vesela i Basilisk - благодаря ви за мненията. Така като ви чета, се успокоявам. Аз не се назлъндисвам на вагиналното от бъзливост. Просто съм слушала всякакви кошмарни истории, свързани с встественото. Но май не трябва да слушам тоя и оня, а просто да взема да се стегна, да отида и да родя нормално. Все едно майка ми са я питали навремето по комунизъм как иска. И нищо й няма на жената.

# 162
Още един глас за вагинално раждане - дай Боже да ми се отвори парашута да родя по този начин  Praynig

И аз съм твърдо за вагиналното, но с моята двурога матка мога да се надявам само на пробно вагинално раждане, от там нататък ще се види...

# 163
Аз само да честитя новото ни бебче на мама bravy да е много послушничко и само усмивки и радости да и носи.
emuk и аз съм твърдо за нормално раждане... аз пък съм точно обратното изпитвам някъв ужас от възможността да се наложи да ме рязват. Иначе и аз съм уж с късогледство 0,5 ( само за тв - то уж трябва да си нося очилцата ) ама не съм била на лекар за тва пък ся като се замисля май трябва newsm78...
Цунки и гушки маминки  Hug Hug Hug и ще стискам палци и ще следя утре за новинки...

# 164
Нани Ог, съветвам те и теб да не попарваш ентусиазма на бъдещия татко. Дай му литература по въпроса, ще прочете какви са възможните реакции на жената и ще го има предвид. Още повече че тук така или иначе трябва да се ражда с придружител. Познавам няколко български мъже, присъствали на раждането на децата си и всичките са много горди с това.

За придружител - имам си мама!  Embarassed С мама, най добре... но си права, няма да му троша хатъра...все пак не мога да кажа на мъжа който оби4ам "Иок, не...няма да прережеш пъпната връв на сина си!"... но... Wink ще му пусна няколко от по-кървавите филми който имам...и ще изнеса лекция, две за възможните усложнения с картинки...ако продължава да мисли, 4е ще издържи - добре дошъл...

Общи условия

Активация на акаунт