Още много малко ни остана, СЕПТЕМВРИ всяка ще е мама!

• 11 517
  • 303
  •   1
Отговори
# 135
ЧЕСТИТО НА ХЕКСИ, МАЦКО И БРЕЙВИ. ДАСА ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ И МНОГО ДА ВИ СЛУШКАТ И ДА ВИ РАДВАТ.

# 136
ЧЕСТИТА МОМА НА БРЕЙВИ   bouquet  bouquet  bouquet МНОГО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ ДА НОСИ НА МАМА И ТАТИ

МГД не се тревожи. Настрой се положително и не го мисли много много. И аз съм чувала за случаи, в които се обръща бебчо в последния момент  Hug Но както ти е писала и Поли, то е божа работа. Стискаме ти палци и ти е рано да го мислиш  Hug

Kameliya ама защо трябва да пиеш калций бе мила  newsm78

Феми, не им се връзвай толкова. Те докитата с ехограф те гледат и не могат да премерят бебо точно, а тая акушерка голям факир бе, с опипване познава  hahaha Питай я да не хвърля боб сутрин преди работа  Joy Joy Joy

Хайде Моренка, то се е видяло че днес няма да станеш от компа, ами давай следващото бебче насам  Joy Joy Joy

# 137
Честито и на трите мами   bouquet   bouquet, да са им живи и здрави бебоците и бързо възстановяване  Hug

# 138
  • София, Павлово
Много ви благодаря момичета! zlo, кукла - ще пробвам и на двете препоръките - дано се обърне  Praynig наистина страх ме е да ме режат..

Вече всички се изпопретеснихме от тези октомврийски лъвчета - даже новата ни тема ще  е като лозунг в този смисъл.

Благодаря още веднъж и леко добременеене  

# 139
Честита принцеса на мама bravy Hug - да им е жива и здрава и много радост да им донесе  bouquet
Брех днес добре се отчитаме с бройката Party - 3 бебока Hug

# 140
  • София
Честита принцеса на мама bravy, много да слушка и папка, а на мама бързо възстановяване!  bouquet

Моренка, включвай се пак така. Wink Laughing

# 141
  • Асеновград
Ейй,къде са всички? И вие ли имахте проблеми с форума? Няколко часа не ми го отваряше... newsm78

# 142
ей,най-после ми отвори форума.....направо се изнервих.
честити даса бебчовците на хекси,мацкомацко и брейви.да са живи  и здрави и много да ви радват
аз вече съм в деветия месец newsm68 newsm68 newsm68.вчера бях на ЖК.мойто момченце вече е 3.200кг.док.каза че е добре и без повече подробности Cry.в сряда ме вика да ми пуснат всички изследвания и да ми насрочи дата за секцио.
на АНИ,КАЛИ и всички които са трагнали към АГ стискам палци Praynig и пожелавам успех.
ще ви следя за още новини,добри естествено Hug

# 143
тоя нет да му се не видяло-цял ден не можах да се включа във форума пък то гледай какво става
ЧЕСТИТО НА ХЕКСИ МАЦКО И БРЕЙВИ-ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СА ВИ ДЕЧИЦАТА
Хекси мила всичко ще е наред със сина ти не се тревожи -толкова препати с тия докторя всичко ще се оправи ние сме с теб
на утрешните мами стискам палци
ех валят си бебоците хайде утре пак така успешно да е  Peace

# 144
Илияна,мислех да пия калции,че май съм се алергосала нещо,а калция помага,но се отказах,че аптекарката не ми го препоръча.

Ох много ми е топло.във връзка с обръщането на бебо,моя до преди 3-4 дни си беше обърнат като за раждане,обаче нещо взех да спя на дясно и ми минават през главата мисли,че се е завъртял неправилно,защото го чувствам малко по-различно,но може и да си въобразявам.

Айде лека вечер на всички.

# 145
Честити рожби на Хексина, на Мацкомацко и Брейви - да са ви живи , здрави и много обичани бебетата от мама и тати.
Стискам палци на Ани и Кали утре, както и на всички мами, запътили се към болниците- само с хубави новини да ни радвате.
Анири, не пий сода- облекчава само в момента, а после стимулира отделянето на повече количество стомашен сок. Можеш да взимаш таблетки Талцид, както и фамотидин- не пречели на бебето- и аз съм много зле с киселините и така и с дъвки се спасявам.
Да ви се оплача- нашия бебок днес май отново се завъртя седалищно, после настана едно лудо наместване после не е мръднало- направо ме побърква мисълта, че може да е станало нещо- чакам го да се размърда, че да си отдъхна, пък както ще, тъй да седи –само да ни е живо и здраво.  #Crazy
Краси, и аз цял следобед не можах да отворя темата, но го отдадох на тъпия нет в Елена, а то май не бил тука проблема.
Е, може и да ни зарадва още някое бебче днес, а? Но и три са си супер за един ден

# 146
Ками, защо да е проблем пиенето на Калций- аз го започнах отново, след като спрях Гинепрала, че бяха несъвместими, а ям толкова малко млечни продукти, че усещам как ще имаме проблеми със зъбите- те доста си и кървят- как ти го обясни жената?

# 147
  • София
ЧЕСТИТА РАДОСТ НА МАМА БРЕЙВИ  bouquet
Да и е жива и здрава и много щастлива, бързо да се връща у дома newsm51
Чакаме утре хубави новини от Ани и Кали, стискаме ви палци мамчета Hug
Уф, днес се стопих от жега, а казват че утре ще е още по-топло #Crazy #Crazy #Crazy
Не знам как ще се завлека утре в Токуда за запис на тонове #Crazy, а на сичкото отгоре трябва да оставя малката на една приятелка, щото бабите й видите ли не могат да я гледат #2gunfire #2gunfire
Та само се притеснявам и аз и ме стяга тумбата.  ooooh!От днес спрях и магнезия та да видим до кога ще издържа, но и аз не искам да пренасям като миналия път Praynig Praynig
Нещо Палечка ми се губи, дано всичко да е ок.

# 148
ЧЕСТИТО БЕБЕ И НА МАМА БРЕЙВИ! САМО ХУБАВИ НЕЩА!

Аз днес бях на очен - да се произнесе дали има опасност от отлепванена ретината /понеже съм късогледа/ при естественото раждане. Отговорът беше "не" и както се бях настроила да раждам със секцио, така като ми казаха ... май ще трябва да си променя нагласата. Според моя акушер, естественото било за препоръчване пред секциото, ако всичко ти е наред. Вие как мислите?

# 149
  • Sofia
Предполагам ще чуеш и едното и другото. Та статистиката не би ти свършила работа, важното е ти какво мислиш/искаш и да имаш доверие на док.
Та за статистиката аз съм за нормално/вагинално раждане.

Общи условия

Активация на акаунт