Още много малко ни остана, СЕПТЕМВРИ всяка ще е мама!

• 11 511
  • 303
  •   1
Отговори
# 120
Ехеееееее, честито бебче, Брейвииии  Hug
Днес ми е много готин ден да ви кажа  Mr. Green
Супер новинкииииии  Hug
Момичета - zlo,  newsm78 сигурно съм го пропуснала този списък със симптомите за раждане, ама ... направо е ужасно това драйфане. Уж се бях успокоила. Мерси за инфото, миличка  Hug
zlo, Вилиан, Мишоче, Inka, ri4i, ilianka, tedi_i ..... мерси за успокоителните думи, че се бях шашнала. Не, че не се шашкам всеки път кат' търча до тЮлета, ама .... абе кофти е  Tired
Анири, мойто доки е същото, бе  Crossing Arms Нищо не ми казва !!!!
Влизам аз  Party, чакам инфо  Money, а получавам само едно сухо:
- М, сичко е наред, добре!
Уеуеееее.... почна да ми писва и на мене  Crossing Arms
За големината на бебето пък хич! Единствено акушерката ми, с която минавам консултациите последния път - вторник ми вика: Оле... като го напипвам бебчето (там нали ми вземат мерки с метър) голямо ми се вижда. Да вземеш да го раждаш вече, че  ooooh!
При което аз  Shocked #Crazy Като зашлевена с мокър парцал  Shocked
Аз както съм била 4,450, татито ми 5,600, татито на мъжа ми и той 5,600 негде .....  ooooh!
НапраУ не ми се мисли  ooooh!
Тъй, че май не искам да знам колко е голямо  Mr. Green
Но пък предпочитам да се доразвие в тумбака и когато е готово да си тръгне. Единствено ме притесняват преносванията .... че там стават кофти случки, та общо взето почнах да се тревожа дали ше си излезе навреме около термин или ше трябва да го предизвикваме  Shocked
Абе, предполагам, че са нормални предродилни притеснения!

Целувам ви всички Hug  bouquet

# 121
Честито и на трите нови мами!
Стискам палци и на останалите, които скоро ги чака приключението.
Що ли ми се струва, че оттук нататък темите ще са ни само - честито, честито, честито! Ама това са си супер емоции.
Търпение нямам някоя да се покаже да разказва.  Hug

# 122
  • София, Павлово
Ей мами септемврийки - бързо действате  Wink Да са им живи и здрави бебочетата на всички.
Аз съм от групата на октомврийките и съм със едно питане на което може би някои от вас могат да ми кажат. Днес ми каза доки, че бебонът ни е с дупето на долу  Cry   и че ще трябва да ме режат, иначе слава Богу всичко си му е наред и е вече 2050гр. И тъй като не ща секцио - шубе ме е - какъв е шанса да се обърне? На някоя от вас случи ли и се да се обърне бебо след 32 г.с? Ако можете да ми кажете ще съм ви много благодарна.

Успех на всички и благодаря

# 123
Честити сладури на Хекси,Брейви и Мацко!!!!Чакаме ви да разказвате.  bouquet

Абе момичета,някой от вас зане ли дали можем да пием калции???разтворим???

Айде дано още хубави новини да дойдат тези дни!!!

# 124
Ехаа, то тук бебешка градушка настанала.  Laughing
Честито на Хекси, на Мацко и на Брейви   smile3525 newsm51 newsm51 Да са ви живи и здрави бебчетата, да растат щастливи и да ви радват!!!

Стискам палци на малкия Алекс. Тия лекари, за пореден път се убеждавам, колко грешат с ехографите.

# 125
МГД аз имам позната чиято майка е акушерка. та девойчето до последно без проблеми, в момента в който отива да ражда и акзват че бебо е седалищно!!!!
тя се разплакала и веднага по телефона на майчето си....
съвета бил:
боли, не боли, скачай и тичай по коридора
резултат:
нормално роден бебок.
а аз малко по раничко се търкалях (лягаш по гръб, свиваш краката все едно си седнала и се търкаляш от ляво надясно и обратно) та на мен доки тогава ми каза че все още имам време(в 6-ти месец) и за това се търкалях по 6 пъти общо в двете посоки и ПРЕЗ ден, а не всеки ден, предполагам че трябва да е всеки ден сега и никакво спане на дясно.
успех мила и като получите новини за бебоците които си имате, моля споделете ние ви стискаме палци

# 126
Feminine не се шашкаи и настроиваи эле нищо не се энае и всичко ще си мине нормално Hug
А твоя доктор вэеми че го  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

МГД спокоино мисля че има време още бебо да се обърне  Thinking Ще стискам палци да се намести и всичко да мине нормално newsm10

# 127
Честито, bravy!   bouquet   bouquet   bouquet  Да ти е жива и здрава момата и много да те радва! Всичко най-хубаво ви пожелавам!  Hug  Grinning

Вилиан, ами освен да пробваш при личния лекар. Псото за консултация, още повече, че преди е имало такъв проблем. А пък ти на тези доктори нямаш ли им телефона? Щото, ако го имаш, защо не им звъннеш, нищо, че са в отпуска. Може поне да те упътят какво да правиш  Peace  Grinning

# 128
Честито на Хакси  bouquet, мацко  bouquet и брейви  bouquet!

Стискам палци за утре на ани и кали!

МГД , моето бебе се обърна в 36 г.с. Доста материали попрочетох, та оставам с впечатление, че ако до 37 г.с. бебето не се обърне, после шансовете рязко намаляват. Което не значи, че е невъзможно да се обърне и непосредствено преди раждането. Както и обратното е възможно - главичното бебе да се врътне седалищно. Предполагам, че си притеснена за начина на раждането. И аз бях така и реших да правя упражнения за обръщане на Гала, вместо да чакам. Ето ги и тях (копирам ги от едно друго място):
1. Танц, по-известен по нашите географски ширини като "кючек", музика - етно, времетраене - по 15 мин. всеки ден. Действа релаксиращо и зареждащо. Движенията са плавни, крайниците отпуснати, леко свити. Препоръчвам го на майки, който са в кондиция и нямат проблеми с координацията на движенията си.
2. Йогийска поза, при която се ляга по гръб, главата, раменете и стъпалата са плътно на пода, а тазът е силно изнесен нагоре. С дланите на ръцете се хващат краката при глезените. Това, честно казано, не съм го правила много, защото са ми по-дълги краката и не ги стигам с ръце. Примерно 3-4 пъти на ден по 2-3 минути.
3. Стоеж на колене и лакти. Лесна поза. Гледах да я правя всеки път, когато усещах по-силно движение в корема ми.

# 129
Днес ми каза доки, че бебонът ни е с дупето на долу  Cry   и че ще трябва да ме режат, иначе слава Богу всичко си му е наред и е вече 2050гр. И тъй като не ща секцио - шубе ме е - какъв е шанса да се обърне? На някоя от вас случи ли и се да се обърне бебо след 32 г.с? Ако можете да ми кажете ще съм ви много благодарна.
МГД, моят бебок се обърна в края на 7-мия месец...  Вече не помня коя седмица беше това, но мисля, че не бива излишно да се притесняваш отсега... По-добре се настрой позитивно и очаквай да се видите следващия път на ехографа с главата надолу  spoko Simple Smile Друго незнам какво да ти кажа - то си е Божа работа!
Успех, стискам ти палци newsm10

# 130
  • София
Честито съкровище на bravy, да са живи и здрави и двете!!!

Аз миналия петък бях на поредната консултация, нищо ново, общо взето всичко е О.К. На 17.09.окончателно ще се решава дали ще е секцио или ще може да се пробва нормално - мен ме е страх вече и от двете. До тогава докторът не очаква да съм родила. Ами то аз чак другата седмица влизам в деветия...
Сега се отдавам на малкия, който тези дни просто ме побърква. Вече два пъти ходих на училището на списание 9 месеца. Голям кеф ми е, защото малко се откъсвам от домашната обстановка.

# 131
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ХЕКСИ И МАЦКОМАЦКО
ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА ГИ РАДВАТ

newsm51     smile3525      newsm51

# 132
sladka_mama не се притесняваи много че да не раэтроиш и бебчето, че нали энаеш че мама като не е спокоина и бебо не е newsm03 А и ние ще сме духом с теб эа родкрепа  love001

# 133
  • София
tedi_i, мерси за подкрепата   bouquet, то наистина спокойствието е доста важно - аз с първото не се бях ошашкала много, но сега не знам каква е тая параноя дето ме гони...

# 134
  • Асеновград
[size=14pt]ЧЕСТИТО НА МАМА BRAVY!!!!!! [/size] Еххх, колко е хубаво- наистина  вече  е време за "честито","честито"- по-хубаво от това няма!

Аз преди малко се прибрах от разходка, но е ужасно навън- толкова е горещо, че малко преди да се прибера ми стана лошо.......сега ще си почина малко.

МГД- аз също мисля, че има време беб да се обърне, не се притеснявай. Ако пък ли не-наистина си е Божа работа!!Важното е бебчо да е здрав! Успех и спокойно! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт