Нямаше спокойствие нито през деня,нито през нощта.Така беше няколко месеца и имах чувството,че тотално ще изперкам.Накрая разбрах,че така не може да продължава и реших,че сама трябва да намеря начина да изляза от тази дупка.Решението беше съпругът ми.Вечер,щом се прибереше от работа имаше един час за себе си-вечеря,телевизия,след това вземаше детето и се гледаха само двамата за около 2 часа.Тези 2 часа бяха мои,за мен.После като се позатопли времето излизахме заедно или той взема детето с количката и отиват с приятели на кафе,на разходка.Това се повтори и с второто дете(след 6 години).Много ми помагаше(и все още ми помага) таткото и това е добре и за него,и за децата-хем жена му не е изнервена,хем и връзката му с децата е много силна.Сега децата поотраснаха,но пак си знаят-като се прибере и двамата започват"тате хайде това,хайде онова",Според мен е много важно не само бабите, а и бащите да помагат в отглеждането и възпитанието на децата.А за любовта към децата не се тревожи-мисля,че с времето се усилва все повече и повече.

Всичко ще се оправи!