Бюро " Форумски справки "

• 55 448
  • 949
  •   1
Отговори
# 480
Убедена съм, че Хамелеона(сега нещо друго се зове) не е Мерзавеца(Жоро01)  Peace
Laughing Laughing
Твърдо не е. Тук само аз знам кой е. Просто защото го знам от друг подфорум. Mr. Green

# 481
Laughing Laughing
Твърдо не е. Тук само аз знам кой е. Просто защото го знам от друг подфорум. Mr. Green
Тоест, Хамелеона е известен под друг ник форумец (или форумка)? Или просто там сте си разменили телефоните и се знаете вече (макар и не в библейски смисъл, но пък защо не и в такъв, де Simple Smile )?

# 482
Не, 100янчо, само Скайпитата си разменихме. Той даже не беше помирисвал Клюкарника. И идея си нямаше, гОркия, миналата-или по-миналата -събота, защо, аджеба, го прекоросват с Жоровци, Сопрановци и Мерзавци. Беше наистина ошашкан. Mr. Green
А иначе винаги е бил с този ник.

# 483
Извинявай, методи на военното контраразузнаване, които съм изпитал на собствен гръб Simple Smile Нарочно пресолих малко историята, че да кажеш нещо повече от "знаем се" Simple Smile

# 484
Извинявай, методи на военното контраразузнаване, които съм изпитал на собствен гръб Simple Smile Нарочно пресолих малко историята, че да кажеш нещо повече от "знаем се" Simple Smile
Нееее, това е само върхът на айсберга. Не забравяй, че и язе съм от ЩАЗИ, все пак.
Ко казах-едно нищо. Mr. Green

# 485
Защо продължавам да съм му дерт на това момче Стоянчо? И то с някакво изречение за безобидно пате... Rolling Eyes

# 486
Нямаше ме известно време и не съм в час, но никой ли не е пуснал тема за 30+?
Къде сега ще споделя, че ме обливат топли вълни? Жега ли е, критическа лие, изобщо искам да споделя пред състрадателни съфорумки.

# 487
Извинете, ако вече е станало дума, но не ми се чете цялата тема... Вече трета форумка от немско засичам с коза за аватар или подпис. Каква е интригата там?

# 488
Убедена съм, че Хамелеона(сега нещо друго се зове) не е Мерзавеца(Жоро01)  Peace
Laughing Laughing

Явно не си само ти - в предните страници му бяха казали пълното име и училището, което е завършил.

# 489
Laughing Laughing

Явно не си само ти - в предните страници му бяха казали пълното име и училището, което е завършил.
Я????Те това съм го изтървала???
Страници на тази тема или другаде?

# 490
Мда, не си само ти.
И аз ходя в Здравния чат-пат , пък и в други форуми.. Wink

# 491
Извинете, ако вече е станало дума, но не ми се чете цялата тема... Вече трета форумка от немско засичам с коза за аватар или подпис. Каква е интригата там?
Правят се на интересни. Цикета.
Кози. Абе, влез им в положението.
Едни са змии, други са кози. Обаче
има и изключения от всяко правило.

Подразниха ме  "прегръТки"- те. Rolling Eyes
И мене. Съжалявам, не съм го публикувала аз.
Това бил литературен форум, представяте ли си...

# 492
Понеже сте подхванали пак таз мистерия с Хамалеото и Мерзавец да ви кажа:
1. Добре, познавате Хамелеото
2. А познавате ли Мерзав
3. И той ли е от вашето училище? Mr. Green
Не, бе, не е сериозно, наистина. Човеко и дианозата ми сложи и в нето се е консултирал явно, щот това не му е дисциплината и писма отвратителни с обиди и заплахи ми изпрати, а след това ми услужи с инфо на лични заради детето Rolling Eyes, вярно е.
Тези неща обаче не са оправдание да се държиш /и тука вече аз ще обидя, щот ми писна/ като протрит цървул и всички да се правят, че не миришеш, щот си от тяхното училище!
Стига толкова. Аз си млъквам по темата с унуй ньещо, "омегата" демек.

# 493
четох много прилежно, но никъде не се спомена за това че жоро 01 бил сина на цомба гърдева. преди време в една тема много убедително се твърдеше и то от модератор, който явно е виждал айпитата.

# 494
четох много прилежно, но никъде не се спомена за това че жоро 01 бил сина на цомба гърдева. преди време в една тема много убедително се твърдеше и то от модератор, който явно е виждал айпитата.
Wink smile3501

Общи условия

Активация на акаунт