Бюро " Форумски справки "

• 55 003
  • 949
  •   1
Отговори
# 135
Не бе, СНБМ или Движението стана банда на годината след като Мюриел май предложи гласовете за бабиейроските да минат за майките, за да бъдат прецакани априлките. Всъщност и аз не помня какво стана накрая.

# 136
Около масонския форум, главен инициатор сякаш беше  Стройна фиданка.

Грешка, други бяха инициаторите, а и основателите.

# 137
Да, ама мисля, че точно покрай тая масонска ложа решиха да си тръгнат от тук Тея и Хонда, а определено те ми липсват.

# 138
  • Ямбол
Кас, интересна тема! Поздравления.
За сега нямам питания, но сигурно ще възникнат.
Записвам се само да следя клюките на старите, че и аз съм от новите.
Изтървала съм купона с МК. Но като чета каква е била, м'чи тя си има достойна заместница Mr. Green

# 139
И кой е Жоро 01? Форумските клюкарки донасят, че бил известна личност, искам да знам кой е пък!  Crossing Arms

ПП Може и на ЛС да ме светнете!  Peace Praynig
И аз искам да знам кой е пък!

# 140
понеже съм имала честта да се "сблъскам" с Мама Кенга - не мисля, че на този етап някой тук може да и стъпи дори и на малкия пръст, но и никой няма да може да ме убеди, че тя наистина е такава гад, каквато се изкарваше тук. Но много хора и се връзваха ис е ядосваха и тогава, всички пищяха против нея, сега на половината им била липсвала Rolling Eyes

# 141
Да, ама мисля, че точно покрай тая масонска ложа решиха да си тръгнат от тук Тея и Хонда, а определено те ми липсват.

Елф, също Peace

# 142
  • София
Аз, като по-проста не разбрах за априло-нам-к'ви-си там конкурси.... Моля, осветлете ме, може и на лични...

Също така да попипам: да си нямаме фрумска ложа?

# 143
Около масонския форум, главен инициатор сякаш беше  Стройна фиданка.

Грешка, други бяха инициаторите, а и основателите.
Елф? но факт е, че фиданкините лс-та бяха разконспирирани.

Касиди, с мама кенга можеше да се говори и нормално. Тя също е била наранявана тук във форума.

# 144
Всъщност, има ли вариант вота в такива анкети да се манипулира от по-висшестоящи Thinking?

Не.
...за съжаление

Както казва дъщеря ми... "Да бе, да бе"  Mr. Green

# 145

Касиди, с мама кенга можеше да се говори и нормално. Тя също е била наранявана тук във форума.
Станаха ми горе-долу ясни двуполюсните отношения към нея Wink

Последна редакция: чт, 23 авг 2007, 14:31 от Kasidy

# 146

О не, не. Споменах Елф във връзка, че си е тръгнала и също липсва, а пишеше страхотно Peace

# 147
  • Кацнала на едно дърво.
И кой е Жоро 01? Форумските клюкарки донасят, че бил известна личност, искам да знам кой е пък!  Crossing Arms

ПП Може и на ЛС да ме светнете!  Peace Praynig
И аз искам да знам кой е пък!
Внимавай какво си пожелаваш! newsm48
Добре, ще ви кажа.
Извинявай, Шушоне - този път те преварих.  Blush
Жоро 01 е Евгени Минчев.

# 148
Василисооооооооо, ако лъжеш праи му сметка Twisted Evil

# 149
  • София
Брей, аз съм знаела 90% от клюките споменати досега(изключвам Жоро 1-просто не ме интересува и не съм чела нищо за него и от него). Дори не съм предполагала, че съм толкова в час.

Общи условия

Активация на акаунт