Бюро " Форумски справки "

• 55 546
  • 949
  •   1
Отговори
# 345
...Бим Бам бре, бъркаш сводничество и корупция.

Ама тя само иска да те пипне, поне за друго не е споменавала  Laughing Пък парите ще ги похарчим в странство с теб.

Само питам, бе, не пипам!  smile3518

# 346
  А кои са бейби-еди кои си,дето са били в конкуренция с априлките за нещо си?  Нещо хич не разбрах за какво е била цялата история,а ми е интересна.

# 347
Ще си задам пак въпроса Crossing Arms
А този лекар защо са такива настроенията към неговата особа. В здравния влизам рядко, но оставам с впечатление че доста момичета го търсят за съвет

# 348
Защото, Касиди, той твърди, че е лекар, но никога не се легитимирал или излизал от анонимност.
И защото, според мен като цяло оплюва българските лекари и техните методи.

# 349
А този лекар защо са такива настроенията към неговата особа. В здравния влизам рядко, но оставам с впечатление че доста момичета го търсят за съвет
Ами сигурно е добър лекар бе. Какво чудно има че го търсят. Лекар е все пак, не е любовник...

# 350
но никога не се легитимирал или излизал от анонимност.

Е, това нали е форум. Некомпетентни са му мненията ли?

# 351
много сте бързи, доакто напиша нещо вече са писали

# 352
Защото, Касиди, той твърди, че е лекар, но никога не се легитимирал или излизал от анонимност.
Е ти какво искаш. Да си залепи дипломата тук във форума ли за да ти докаже че е лекар.

# 353
затова вече си има тема в която дава съвети за тези които искат
Тази тема я мернах, просто сега ми става горе-долу ясно и за настроенията към него.

# 354
  • София
Ами, имаше някакъв спор дали е лекар, или не е. В крайна сметка той не поиска да се представи официално с името си. Само това помня.

А за НаНа няма ли някой да ми каже какво е станало? Още не мога да повярвам. Може и на лични.

# 355
за нана и аз исках малко повече инфо, ама няма...

# 356
Вчера попитах дали има баннат заради аватар?  Crossing Arms

# 357
  • София

Не помня точно, но беше влязал в сериозна полемика с един от консултантите в Здравния, нещо мереха капацитет, знания и прочие мускули ...Консултантът беше доктор (идентифициран като такъв), а Бърди отказа да се представи и да даде данни за себе си. Беше приканен да излезе от форумска анонимност, защото много от майките му се доверяват и се счете в опредени групи, че е опасно да му се позволи да вилнее и съветва (което според мен не е правилно). Аз лично от него само добро съм видяла, не съм забелязвала да си позволява да назначава лечения, а само да дава мнения и да насочво. Но пък от друга страна има доста майки, които се доверяват на диагнози, поставени по интернет, което не е нормално. Не знам къде е истината, но се взе соломоновско решение той да си има отделна тема и там да е на разположение на всички, които са го пожелали.

# 358
Не знам сали са некомпетенти съветите му.Аз не бих се доверила на човек, който не съм ниждала и чувала и не го знам какъв е, що е.Но всеки има право да прави каквото си иска.
И, Борисе, не искам да си изпляска дипломата. Но когато му се предлага възможност да има свой форум тук, при условие, че излезе от анонимност-той не ще.Обаче когато се направи форум Д-р Нивея той тръгна да плюе.Айде нЕма нужда!

# 359
  • София
Уж бюро "Справки", ама си подмятат само разни неща. Любопиството ми не е нездраво, честно ви казвам, че до вчера чат-пат като се сетех за нея и ми ставаше адски мъчно...

Общи условия

Активация на акаунт