Бюро " Форумски справки "

• 55 537
  • 949
  •   1
Отговори
# 360
 Кампари (по Сопранов) това беше проблема - някои майки считат съветите му, за изписани рецепти и точни диагнози, пък той не мисля, че дава такива, казва си мнението, което е различно, но само за интелигнетните хора, които биха попитали поедиатъра си - какво мисли, или дали е удачно, възможно, правилно и тн и тн. Аз онзи ден се допитах до него - но това не значи, че съмзапочнала веднага да давам на детето си предписаните от него неща. Но има и майки, които го познават отдавна и вече разичтат главно на неговите мненияи лекуват с казаните от него лекарстваи ако се зачетеш - бая успешно..........знам ли

# 361
  А кои са бейби-еди кои си,дето са били в конкуренция с априлките за нещо си?  Нещо хич не разбрах за какво е била цялата история,а ми е интересна.
Не си чувала за бейби-еросите? Срамота  Crossing Arms

# 362
Чут Чут,както казах и  по-надолу всеки сам решава какво да прави и на кого да се доверява.Аз не съм тази, която да съди другите.
Може и успешно да назначава лекарства по интернет, но това не е моя работа.Не съм се допитвала  до него, но и никъде не съм обидила тези, които се допитват, нали?
Само обясних какъв е проблема.

# 363
 Мир да има по темата с лекаря, просто попитах Peace Настроенията във форума са различни и към хомеопата. Аз лично се допитах до него в многотруден до семейството ми момент, при все че не вярвам на този вид лечение. Просто бях се вкопчила за него като удавник за сламка. Много беше любезен, дори мобилния си даде за да ме консултира.

# 364
Оооо,ама те били бейби ,а не баби -ероси newsm78.
Простете неосведомеността ми  bouquet
Мама Иги-Чудесни снимки и чудесни дечица.Да са ви живи и здрави  bouquet

И за Десислава сефте чувам newsm78

# 365
Аз пак съм пропуснала, кой е хомеопатика? Rolling Eyes

# 366
  • При хората, които обичам
  А кои са бейби-еди кои си,дето са били в конкуренция с априлките за нещо си?  Нещо хич не разбрах за какво е била цялата история,а ми е интересна.

За пореден и последен път обяснявам по темата:
Бабиейросите са събрани от полета на фантазията си, от чувството за хумор, от погледа им към света въобще. Това е общност. И е отворена за всеки, който не просто пие Мохито, а го пие, сякаш е на центъра на Хавана.
Нищо няма да казвам за Априлките, освен, че са отделени в подфорум Отчетни. Т.е - събрани на календарен принцип.
В този смисъл конкурсът като цяло бе некоректен - участващите банди бяха напълно неравностойни. Приемайте го както щете.

# 367
  • София
Ей, все едно ви накарах да препишете Война и мир...

# 368
елексир, достатъчно бе казано за Нана  Peace

# 369
  • София
Според тези, които знаят за какво става въпрос, е достатъчно. За мен не беше. Помолих за повече информация.

Няма значение, мина ми Simple Smile

# 370
  • София / Пловдив
Аз пак съм пропуснала, кой е хомеопатика? Rolling Eyes

Александър. Хей го на:
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=24109

# 371
  • Кацнала на едно дърво.

За пореден и последен път обяснявам по темата:
Бабиейросите са събрани от полета на фантазията си, от чувството за хумор, от погледа им към света въобще. Това е общност. И е отворена за всеки, който не просто пие Мохито, а го пие, сякаш е на центъра на Хавана.
Нищо няма да казвам за Априлките, освен, че са отделени в подфорум Отчетни. Т.е - събрани на календарен принцип.
В този смисъл конкурсът като цяло бе некоректен - участващите банди бяха напълно неравностойни. Приемайте го както щете.
Работата се оака, когато се разбра,че доня Дона е априлка. В ужас от справедливия бабиейровски  гняв доня Василинда (моя милост) и генерал Неспаскова стиснаха кълки, но Съдбата спретна кофти номер. И двете родиха през април.  ooooh!
Само доня Анхелина се изхитри и роди три месеца по-рано, не я е срам.  Mr. Green

# 372

Thinking

И предписвал някакви небивалици, така ли?

Според мен един качествен хомеопатик, няма време за форум!
 Whistling

# 373
За Александър не съм съгласна.Какво е предписал и на кого?
Анче мамче-Защо да няма време за форум?То и една качествена майка не трябва да има,както и един качествен юрист ...Така ли?Не съм съгласна за качеството на работа и връзката с форума.То излиза ,че всички ние,пишещите тук,сме НЕкачествени.Голяма пародия!

А кой е предложил Априлки като банда на годината?Те сами или кой?

# 374

Thinking

И предписвал някакви небивалици, така ли?

Според мен един качествен хомеопатик, няма време за форум!
 Whistling
а и не би предписвал нищо през форума, а само след обстоен преглед  Wink

Общи условия

Активация на акаунт