Бюро " Форумски справки "

• 55 504
  • 949
  •   1
Отговори
# 375
За Александър не съм съгласна.Какво е предписал и на кого?

За кое не си съгласна ? Консултира ме заради баба ми, която си отиваше. Каза ми какво да купя и как да го давам и аз взех та се вкопчих като удавник за сламка. Не че имаше някакъв ефект де... Tired

# 376
да не бъркате Александър и Бърди ?

# 377
Не съм видяла пост на Александър (хомеопат, а не хомеопатик), в който да предписва хомеопатично лекарство. Не го вкарвайте в измислени сценарии!  Peace

# 378
Аз говоря за Александър. Чухме се по телефона, разговаряхме дълго и понеже ситуацията  беше на живот и смърт ми каза какво да взема.

Последна редакция: пт, 24 авг 2007, 15:17 от Kasidy

# 379
  • София
Защо е баннат Сопранов?

# 380
За Александър не съм съгласна.Какво е предписал и на кого?
Анче мамче-Защо да няма време за форум?То и една качествена майка не трябва да има,както и един качествен юрист ...Така ли?Не съм съгласна за качеството на работа и връзката с форума.То излиза ,че всички ние,пишещите тук,сме НЕкачествени.Голяма пародия!

А кой е предложил Априлки като банда на годината?Те сами или кой?

Много си курназ, ама нямах това предвид. Стоп.

# 381
  • София / Пловдив
да не бъркате Александър и Бърди ?

Няма начин да ги сбъркаме  Laughing

Margarita, не съм казвала какво прави Александър. Просто имаше въпрос за кой хомеопат говорим и аз отговорих.
От мнение за Александър се въздържам, съвсем умишлено при това  Confused

# 382
Съгласна с Маргарита. Peace
Касиди,сама казваш ,че баба ти си е отивала Cry,за което съжалявам.Нормално е да се хванеш като удавник за сламка за доста нещо-далеч по-безсмислени и измислени от хомеопатията Naughty

# 383
Анче,а какво имаше впредвид?

Мнооог съм курназ ,да.А ти не си ли Wink?

Бим-бам много готин аватар

# 384
  • София / Пловдив
Защо е баннат Сопранов?

Питай Еди   Laughing

# 385
Аз също мисля,че примерът с бабата на Касиди не е много точен.В смисъл жената е умирала,нищо не е можело да помогне.Какво е виновен за това Александър.Той е много симпатичен,иначе не съм прибягвала до услугите му,но ми се струва сериозен човек.

# 386
Ама аз не съм правила констатации дали е добър хомеопат. Просто споменах ситуацията, в която се допитах до него.

# 387
  • София - Варна - Бургас
Аз говоря за Александър. Чухме се по телефона, лазговаряхме дълго и понеже живота беше на живот и смърт ми каза какво да взема.

Жалко! и както е казал народа:  "Нито едно добро не остава ненаказано!..."

# 388
Анче,а какво имаше впредвид?

Мнооог съм курназ ,да.А ти не си ли Wink?

Бим-бам много готин аватар

Съм, съм  Hug

Дааавай нататък, няма значка  Peace

# 389
Както вече написах, просто обясних в какво се състоеше контакта ни. Никъде не съм плюла или обвинявала, нито съм твърдяла кой добър, кой не.

Общи условия

Активация на акаунт