Бюро " Форумски справки "

• 55 521
  • 949
  •   1
Отговори
# 390
Аз говоря за Александър. Чухме се по телефона, лазговаряхме дълго и понеже живота беше на живот и смърт ми каза какво да взема.

Жалко! и както е казал народа:  "Нито едно добро не остава ненаказано!..."

Ъ? newsm78

# 391
  • София - Варна - Бургас
Както вече написах, просто обясних в какво се състоеше контакта ни. Никъде не съм плюла или обвинявала, нито съм твърдяла кой добър, кой не.

Така е, права си, но народа иска: Хляб и зрелища

# 392
Аз не приемам казването на истината за " Хляб и зрелища ". Още повече, че се консултирах тогава на времето в тема, която четяха доста хора. Не мисля, че има нещо нередно.

# 393
  • София
Абе верно къде изченаха Слънчева мама и Лиорена?
И въобще много хора изчезнаха напоследък. Може пък да е от отпуските.
Но също така във форума се пускат много повече вътрешно - клюкарски теми като кй бил баннат, кой натирен и пр.
Странна работа.

Последна редакция: пт, 24 авг 2007, 15:30 от Дилянка

# 394
  • София - Варна - Бургас
Аз не приемам казването на истината за " Хляб и зрелища ". Още повече, че се консултирах тогава на времето в тема, която четяха доста хора. Не мисля, че има нещо нередно.

Наистина няма, това за хляб и зрелища се отнася за някои от другите, които са склонни към това.   

Но тогава твоят вопъл за помощ ме трогна и наистина исках много да ти помогна!

# 395
Ти ми помогна, може би просто беше вече прекалено късно. Благодаря за което още веднъж и се извинявам ако си се поувствал засегнат.

# 396
  • София - Варна - Бургас

- Наистина по телефона не се предписва хомеопатично л-во, с едно изключение: при Спешен случай! тогава има десетина хомеопатични л-ва за спешни случаи.

# 397
Ама аз не съм правила констатации дали е добър хомеопат. Просто споменах ситуацията, в която се допитах до него.
Точно затова казвам,че примерът не е удачен.

# 398
АЙДЕ СТИГА ВЕЧЕ!

ЩЕ РАЗВАЛИТЕ ХУБАВАТА ТЕМА НА КАСИДИ!

Crossing Arms

# 399
 Shockedанче, какво за какво е това?

# 400
  • София
Леле стресна ме, чак се опулих, дано подейства твоя АПЕЛ в червено!

# 401
Приятелка бре Laughing Кой не скача е червен  Mr. Green

# 402
Нощес няма да се спи. Какво съм бляла 3 години във форОма?

# 403
НЯМА ЗНАЧЕНИЕ. КВОТО БИЛО - БИЛО.

АЙДЕ КАЖЕТЕ, ДАЛИ ИМА НЯКОЙ БАННАТ ЗАРАДИ АВАТАР, ЧЕ КАФА МИ СТАНА ДА ПИТАМ ЗА 3-ТИ ПЪТ, ПЪК!

Crossing Arms

# 404
Да, има такъв!

Общи условия

Активация на акаунт