Бюро " Форумски справки "

• 55 493
  • 949
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Ти пък съвсем ме обърка. Кажи ти, ако знаеш,  newsm78 кой беше Еди?

# 406

Еди

Последна редакция: пт, 24 авг 2007, 16:05 от Анонимен

# 407
Анче,стига си крещяла бе жена!Касиди знае,че я харесвам,но това не значи,че не мога да я покритикувам малко,с най-добри чувства.Сопрано,та Сопрано...Ей...верно сте влюбени в него обаче.

# 408
  • София - Варна - Бургас
НЯМА ЗНАЧЕНИЕ. КВОТО БИЛО - БИЛО.

АЙДЕ КАЖЕТЕ, ДАЛИ ИМА НЯКОЙ БАННАТ ЗАРАДИ АВАТАР, ЧЕ КАФА МИ СТАНА ДА ПИТАМ ЗА 3-ТИ ПЪТ, ПЪК!

Crossing Arms

- Чак сега вдянах че темата е кодошлийска - моля за извинението ви. Laughing

- Баннати не знам, но... имам колекция от снимки на предупредени за ..... разголени гърди.  Embarassed

# 409

- Баннати не знам, но имам колекция от снимки на предупредени за ..... разголени гърди.  Embarassed
ShockedДавай Mr. Green

# 410
Имаше една "Усмивчица". После се прекръсти на "Бамбина"или нещо такова. Обаче "слаба ракия " беше- само регионален дразнител в " Хранене с ....на  бебетата"Сопрано? Thinking Mr. Green

# 411
  • При хората, които обичам

- Баннати не знам, но имам колекция от снимки на предупредени за ..... разголени гърди.  Embarassed

Ооо, Александер, добре дошъл при клюкарките. Ще ни покажеш ли колекцията Flutter

# 412

И заради какъв аватар?  Rolling Eyes

Анче,стига си крещяла бе жена!Касиди знае,че я харесвам,но това не значи,че не мога да я покритикувам малко,с най-добри чувства.Сопрано,та Сопрано...Ей...верно сте влюбени в него обаче.

Не викам, просто повиших тона, защото ... така.

Ай, ся нататък.  Whistling

Сопрано го баннаха щото в същност е Тенор.  Whistling

Александър, давай снимките, кака!

# 413
И аз така и не разбрах защо Сопраното го отнесе. Някой ще каже ли причината в прав текста ако не е нещо секретно Mr. Green

# 414
  • Кори Селести
Сопран е младоженец, все пак.
Имайте малко уважение към съпругата му.
Пък и страх. Знаете, че се увлича по вуду...

И се засрамете.
Аз не се имам за клюкар, но съм чела поне три обяснения защо точно Сопран е с бан.

# 415
  • София - Варна - Бургас

ShockedДавай Mr. Green

Е, за снимките не се и надайте... може да си ги поискате от собственичките им на Лични, но ще ви дам жокерчета
 ето първия: Ню Пристрастен        Пол:    Публикации: 4 754
                       ................................ снимка  Laughing Laughing Laughing ......................
   Re: Какво мислите за свирките и практика ли са за вас?
« #270 вторник, 12 юни 2007, 00:30 »

# 416
  • София

Еди
Благодаря за разяснението. Явно никой няма да отговори на въпроса ми  Hug

# 417
  • Варна
 Нана-форумка, която писала съвсем убедително, че е майка на близначета и не знам какво си. С нищо не е била по-различна от никого. До момента, в който не си уговорила реална среща с една (или май бяха две) съфорумки. В деня, в който трябвало да се видят, във форума влиза нейна "приятелка" (беше с ник Мария или нещо такова) и пуска тема, че мъжът на Нана, заедно със сестрата на единия от двамата (не помня на Нана или съпруга и) и техни деца са катастрофирали близо до Търново. Съобщава, че едното от близначетата на Нана е починало, сестрата също (оставила уж две деца сирачета) и май имаше още някой в кома. По тази причина Нана не можела да отиде на срещата. Всички бяхме много потресени от историята. Помня, че и аз ревах тогаваха. Нещата се размирисаха, когато някой каза, че проверил полицейски бюлетин и в него нищо не пишело за такава катастрофа. Друг някой потвърди, че нещо не било съвсем наред и така. По някое време се пусна тема във форума, с цел да се изясни точно какъв е бил случая. Тогава Мамма се включи и помоли да не се коментира случая. Доколкото разбрах са ходили да дават обяснения в НСБОП (или нещо друго завършващо на БОП).
 След този случай всички станахме мнителни.
 Дробчо-от Велико Търново. Беше родила преждевременно, мъжът и я биел. Имаше снимка на аватара си-с шев на носа. Мъжът и я бил ранил със стъкло от бутилка. Породи съмнение във форумското общество с неадекватното си поведение. Пишеше несвързано, беше една такава...странна. Лично аз мисля, че тя си беше съвсем реален човек със съвсем реални проблеми, просто смазана от обстоятелствата. Но наистина беше странна. Мисля, че спря да пише, защото непрекъснато я ядяха заради обърканите и постинги. След Нана и Дробчо имаше един момент на недоверие към пишещите от Търново. Даже някой каза, че всички странни истории били все покрай Търново. (и аз съм от тоз град чудесен).
 Хамелеон-ха познайте! И той е от Търново.  Grinning Учили сме в едно и също училище с него. Завършил е година преди мен. Беше известен-с ум и разум. За мен лично няма нищо общо нито Жоро01, нито с Мерзавеца (който на свой ред май също е свързан с Търново).
И други работи мога да напиша, но стана твърде дълго.

# 418
Сопран е младоженец, все пак.
Имайте малко уважение към съпругата му.
Пък и страх. Знаете, че се увлича по вуду...

Реза, споко, то нейното вуду е само луду...не 'апе.

Айде, де поне само на мен кажи, аз на никой няма да кажа!

Rolling Eyes Whistling

# 419
саня, благодаря, разбули мистерията!

Общи условия

Активация на акаунт