Бюро " Форумски справки "

• 55 514
  • 949
  •   1
Отговори
# 420
  • При хората, които обичам
Сопранов благославя бана си. Поне има време да си разгледа снимките от сватбата. Че то, от тоя форум...

# 421
Божкеее,какви откачалки влизали в нашия форум!А за Сопранов никой нищо ли няма да каже.Айде,че и аз съм от влюбените.......

# 422
  • София
Саня, благодаря.

# 423
  • Варна
Мама Кенга-и до днес не разбрах защо е толкова любена и мразена едновременно. Доколкото разбрах е имала големи търкания с кърмачките. Лично аз не съм засичала нито един неин груб или циничен пост. Може би е имало такива, но аз не съм ги виждала. Възможно е да са били изтрити, не знам. Веднъж Мама Кенга беше пуснала тема в кърмаческия за това, че някои майки кърмейки изпитвали оргазъм. Нахвърлиха се върху нея, а аз млада и зелена кърмачка (и форумка) я защитавах и се чудех защо така я хапят. Между другото намериха се майки (едната е спонеавана вече в тази тема), които споделиха, че са имали подобно преживяване по време на кърмене. Други ги заклеймиха като извратени и стана тя каквато стана.

За Мама Кенга искам да добавя, че може да питате Бу. Форумска вражда номер незнам-си-кой  Grinning А също и Джулианна. Спомена се, че Кенга е била предупреждавана многократно преди да бъде банната. Самата тя беше започнала да изтрива постингите си и на мястото на изтритото оставяше следния емотикон:  Grinning И още нещо-историите за Идараиса, за масонската ложа и дори за Нана май бяха разгласени точно от нея.

Последна редакция: пт, 24 авг 2007, 16:20 от Саня

# 424
Нана-форумка, която писала съвсем убедително, че е майка на близначета и не знам какво си. С нищо не е била по-различна от никого. До момента, в който не си уговорила реална среща с една (или май бяха две) съфорумки. В деня, в който трябвало да се видят, във форума влиза нейна "приятелка" (беше с ник Мария или нещо такова) и пуска тема, че мъжът на Нана, заедно със сестрата на единия от двамата (не помня на Нана или съпруга и) и техни деца са катастрофирали близо до Търново. Съобщава, че едното от близначетата на Нана е починало, сестрата също (оставила уж две деца сирачета) и май имаше още някой в кома. По тази причина Нана не можела да отиде на срещата. Всички бяхме много потресени от историята. Помня, че и аз ревах тогаваха. Нещата се размирисаха, когато някой каза, че проверил полицейски бюлетин и в него нищо не пишело за такава катастрофа. Друг някой потвърди, че нещо не било съвсем наред и така. По някое време се пусна тема във форума, с цел да се изясни точно какъв е бил случая. Тогава Мамма се включи и помоли да не се коментира случая. Доколкото разбрах са ходили да дават обяснения в НСБОП (или нещо друго завършващо на БОП).
 ...

Същия случай помня... и за полицейския бюлетин си спомням... вярно, че беше много гадно.

# 425
Мама Кенга-и до днес не разбрах защо е толкова любена и мразена едновременно. Доколкото разбрах е имала големи търкания с кърмачките. Лично аз не съм засичала нито един неин груб или циничен пост. Може би е имало такива, но аз не съм ги виждала. Възможно е да са били изтрити, не знам. Веднъж Мама Кенга беше пуснала тема в кърмаческия за това, че някои майки кърмейки изпитвали оргазъм. Нахвърлиха се върху нея, а аз млада и зелена кърмачка (и форумка) я защитавах и се чудех защо така я хапят. Между другото намериха се майки (едната е спонеавана вече в тази тема), които споделиха, че са имали подобно преживяване по време на кърмене. Други ги заклеймиха като извратени и стана тя каквато стана.

Вай, сакън да не ти е приятно да кърмиш. Аз пък съм чувала, че има и майки, които раждат във вода и изпитат оргазъм. Но, подробността тук е, че около тях плуват делфини. Ако щете вярвайте, в Русия мисля, че го има и се практикува!
 bowuu

# 426
Саня, напълно нормални реакции.
Тук кухите лейки са все пак мнозинство.

# 427
Към тези, дето казват, че познават Хамелеото : тоз човек бил ли е в Армията? И от дека е?
Ти обаче сериозно се интересуваш от него.. Laughing
Въпросите, които си задала обаче ми се струват малко като удар под пояса.. Sunglasses

# 428
  • Варна
Сопрано-всички го познавате. Така и никой не каза защо точно е баннат. Последно си беше направил профила по подобие с този на Еди. А снимката на аватара беше абсолютно същата.
Еди-не ми казвайте, че не знаете кой е. Това е третият админ, освен Мамма и Татти. Със Сопрано никак не се обичаха. Подозирам, че на Еди му е прекипяло и затова Сопран гризна банана.

# 429
Ако щете вярвайте, в Русия мисля, че го има и се практикува!
Да, в морето раждат! Имам книга, в
която са описани всякакви раждания.
А иначе оргазмите се практикуват не
само в Русия, ако трябва да сме точни.

# 430
Сопрано-всички го познавате. Така и никой не каза защо точно е баннат. Последно си беше направил профила по подобие с този на Еди. А снимката на аватара беше абсолютно същата.
Еди-не ми казвайте, че не знаете кой е. Това е третият админ, освен Мамма и Татти. Със Сопрано никак не се обичаха. Подозирам, че на Еди му е прекипяло и затова Сопран гризна банана.

Хаха, освен, че го е гризнал, май и е преглътнал  Crazy

# 431
Ако щете вярвайте, в Русия мисля, че го има и се практикува!
Да, в морето раждат! Имам книга, в
която са описани всякакви раждания.
А иначе оргазмите се практикуват не
само в Русия, ако трябва да сме точни.

Да, да... исках да кажа, че за този метод на раждане, знам, че в Русия е нашумял, та от там.

Обаче, не само в морето, мисля и в басейн също.

# 432
Благодаря за инфото за Сопранов.Щом Мама и Тати,въпреки присъствието си на сватбата му,не са помогнали,работата е сериозна.

# 433
Благодаря за инфото за Сопранов.Щом Мама и Тати,въпреки присъствието си на сватбата му,не са помогнали,работата е сериозна.

Ааа...като се жени някой от форума идват Мама и Тати, така ли?  Rolling Eyes

Аз снимки от тая прословута сватба така и не видях, пък!  Thinking

# 434
  • Варна
Снимки от сватбата на Сопрано имаше в Календар на събитята. Иди там, разрови се, ще изскочат.

Общи условия

Активация на акаунт