Отговори
# 90
Мами, благодаря ви за мненията за АМ   bouquet
Тук ми казаха да си купя една кутия, да съм имала за всеки случай, та реших да проуча малко пазара и в двете страни. Аз съм се спряла на Мелин и Плазмон, но дано не се налага!

Тук от днес времето се стопля, че прогизнахме от дъжд и студ  Outta Joint

Вчера чистене невероятно, после си вземах хидромасажен душ, горещ душ и струя и резултатът беше няколко контракции  и ето ме отново тук! Спах като пън до 10 часа! Няма да се ражда явно mary_jane  Tired То нашето бебе вече има и космонафтче, че така като е тръгнало кой знае с какви дрехи ще трябва да го обличаме като се роди.

Ние следобяд сме на шопинг с мама по Корсо Буенос Айрес в Милано, а вечерта свеки ни кани на вечеря. Уикенда пак ще се постараем да сме в движение и дано скоро има бебешки новини  Crazy

# 91
  • Ланкър, планините Овнерог
Ивченце, Емма за няма и 20 дена беше наддала 650гр. Педиатърът ти какво казва.

# 92
  • ГОре на черешата...
Мери Джейн, Сонита, и аз съм на линия. И като я гледам тая линия ще си откъпе до септември-октомври Tired. Взе наистина да ми писва, ама няма как. Предизвикано не ща. Когато реши мишката - да си излиза Peace.
Сега използвам последните спокойни дни и предимно лежа и зяпам телевизия. Обаче тук е адска жега и чак ми се реве. Дано в неделя наистина завали Praynig...

# 93
Само аз ли съм единствената неродила днес във форума? Да не са тръгнали всички да раждат? Не ме оставяйте сама моля ви!  smile3511. Вече изкрейзвам. Ще бременея до нова година и това си е.

И аз съм си тук, но нещо ми е сдухано и не ми се пише. Довечера ще ходя на запис на тонове на беб и пак ще ме гледат. Стискайте палци да имам някакво разкритие и положението на шийката ми да е по- добро, че не ми се влиза в болница. Искам вече да си го гушкам този беб  Sad

# 94
  • ГОре на черешата...
Тъй - дотук сме 4.
Само толкова ли останахме Whistling?

# 95
Ивченце,моя юнак за 22 дни беше наддал 1150гр. само на кърма Shocked,ама той по цял ден виси там май.Да ви се оплача,наистина през един час е на гърдите ми това дете,вече супер много се изморявам от това непрекъснато кърмене,не остава време да се произнеде нова кърма.

# 96
Ивченце, не се притеснявай, всичко е много индивидуално! в толи линк можеш да прочетеш как средно наддават кърмените бебета, дано се успокоиш! Иначе, Надето яде много яко, още от началото беше така, и за 2 седмици беше наддала 450г, а в понеделник ще стане ясно за месеца как е, но видимо е направила бузки и гривнички на краката.

Обаче синът ми първия месец ни разказа играта - за 2 седмици беше свалил, толкова неефективно е ял (аз мислех, че добре се храни), но с много упорство от моя страна + безценна помощ и подкрепа от момичетата от кърмаческия форум, за месеца вече беше 700 отгоре на теглото от изписването! Смятай как само за 2 седмици си е наваксал! Кърмене, ако ще и денонощно му е майката, стига детето да е гладно, де  Wink

# 97
Ивченце,моя юнак за 22 дни беше наддал 1150гр. само на кърма Shocked,ама той по цял ден виси там май.Да ви се оплача,наистина през един час е на гърдите ми това дете,вече супер много се изморявам от това непрекъснато кърмене,не остава време да се произнеде нова кърма.
Тц, Дидка, произвежда се, тъкмо ще се регулира според потребностите на Радо! Не се шашкай, примерно, ако са ти меки гърдите. В един момент при всички става така, но кърма си има, стига бебе да гълта (да го чуваш), да ака и пишка подобаващо, да е видимо заситено и доволно след сукане... А щом толкова иска да суче и ти му даваш, това е най-бързия и лесен начин гърдите да "разберат", че трябва повече мляко и ще почнат да правят повече  Grinning Природата е гениална!

# 98
Още не сме се мерили, иначе Камен е само на цица! Ще докладвам след консултацията

# 99
  • София
Ментина - Анжи я отказахме със зор ама стана:). Първата нощ и дадох само 30 мл. и то АМ за да мога и гърдите си да коригирам според нейното хранене. На следващата вечер само водичка или чайчето на Хип. И на третата вечер тя сама се отказа да реве за ядене нощес. Но и друго и спретнах Simple Smile)))))),  21 я храних с 80 мл. кърма и в  в 24 и давам 100 мл , така стомахчето и се лъже,че повече е хапнала и е по спокойна. Сутринта в 6 и 10 трябваше да я будя за да стане да яде.

Ивченце за 10 дна сме 650 гр. Simple Smile))))))))) на 13 ни изписаха 3700 а сега сме 4350:). И според доки всичко е ОК . Те за първия месец трябва да наддадат около 1 кг.

# 100
  • Варна
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ И ОТ МЕН!
НА ЧАКАЩИТЕ ОЩЕ МАЛКО ТЪРПЕНИЕ!
За нослето може да си купите стеримар спрей, впръсква се и отпушва нослето!
Момичета завиждам ви за кърмата аз се цедя и събирам за две най много три хранения на ден и дохранвам!
За наддаването ние в понеделник сме на д-р и ще видим колко е качил, добре че се усетих на време и започнах да дохранвам, държах го с часове да суче, а то милото гладно е седяло.

# 101
  • Златна Добруджа
Ния за 2 седмици наддаде 600 гр. Само на кърма сме Peace Сега в понеделник сме на консултация, ще видим колко е наддала и пораснала в см. Определено има видима промяна особено в бузите  Mr. Green
Перси, а ти явно я храниш със шише, затова можеш да прецениш колко да дадеш  Peace Аз я кърмя и реално незнам по колко изяжда  newsm78 Понякога прави паузи от по 4 часа, друга вечер през 2 часа яде.

# 102
Ивченце, Ади за 10 дни след раждането беше +340 грама, тоест си беше възвърнала теглото от раждането + 110 гр бонус. Педиатърката каза че се движи добре и си останахме само на кърма. Наистина е индивидуално. Ако си ака и пиша нормално няма от какво да се притесняваш. Нали и при големите е така, някои дебелеят повече от други:-)))
 Ние не спахме от 3 сутринта. Сега се унесе малко и дано поспи...
 Ирра и ние имам беличко по устничките, сякаш са сухички, като изпръхнали са, но си мисля че е защото понякога като си отвори устата и си я забравя отворена...Не знам може и от жегата да е. Не винаги и стоят така, понякога са нормални.
 А да питам няой има ли пъпчици по лицето? Ние сме като пубертет...вече се чудя дали е нормално....
 На колко време си водите бебоците на консултации?
 Хайде на очакващите мами...стискам много палци да е днес големия ден!!!!!!!!!!!

# 103
Ивче, в понеделник сме на консултция и ще ви пиша. Иначе имам чувството че кърмата ми намалява, дано не съм права, но сега й дадох от двете да суче. Шоши, благодаря за линка за кърменето   bouquet

Ирра, и Калина има същото бяло, каката я мажех с Дактарин, сега пак ще питам педи дали да взема.

Хери, Цвети така ми хъркаше и се оказа, че има стафилококи от болницата, сега превантивно ще дам секрет от Калина да го изследват!

# 104
Хери, Цвети така ми хъркаше и се оказа, че има стафилококи от болницата, сега превантивно ще дам секрет от Калина да го изследват!
Въй, и на нас нослето ни хърка, но секрети много няма, най-много един път на ден да има някое сополче, но е малко.  newsm78 дали това е стафилококи??? При вас секретите как са - обилни или?

Общи условия

Активация на акаунт