Португалия 4 - boa vinda !!!

• 19 815
  • 274
  •   1
Отговори
# 150
  • В голямото море...Живот
Да се запиша и аз  Hug Hug Hug
Да се похваля първо...4ухме се с Форти,в петък ще се видим  Party /ако на мен не ми мине котка път/
При мен не просветлява,става все по обла4но  #Cussing out #2gunfireНадявам се да е период някакъв само.
Зои,не се от4айвай и не показвай 4е ти е трудно.Ще питаш тук,ние ще помагаме  Peace
Светле,ти си неудържима  Peace.Между другото все се каня да те питам нещо за бизнеса ви  newsm78,днес ти звънях ама май беше рано  Blush.Кажи кога ти е удобно да те търся.
 Новаа,Форти,Вики,Дани Hug Hug Hug
Целувки за вси4ки

# 151
Моми4ета,ето и обещаните снимки от Охрид   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=174628...ох не знам защо ми излиза така,а не под4ертано и да се отваря веднага Cry паролата е zizi.Приятно гледане,ще се опитам да поправя правописните грешки,но ако не мога извинете ме!
До скоро!

# 152
Доре по всяко време може да ме търси6...и аз се 4удих кой е този номер..званяла си докато съм простирала дрехи Joy и после се увлякох и си викам който и да е пак 6те звънне..
а ако иска6 и тук питай или може и на дом тел.252327315 ако има6 сапо мессинжер разговорите са гратис Peace
целувки Hug

# 153
Малеее Меди страхотни както винаги снимки...а и много хубава блузка Joy наистина ти стои страхотно Hug
целувки Hug

# 154
Меди.................и Охрид е прекрасен  Peace
Светле,ще ти звънна тия дни
 Hug Heart Eyes

# 155
  Gift newsm18  costumed034 Tada  ura4естит рожден ден Дани желая ти много щастие и сладко беб4е в скоро време EFP newsm59 newsm67  bigdance2

П.П.Моми4ета излагаме се,какво става никой не пише newsm78Новите мами и те се губят newsm78

# 156
Здравейте мацки
4РД мила Дани желая ти много здраве късмет и лиубов    bouquet
Аз се поизгубих но нали сестра ми бе6е тук и нямах време за нет само хварлях по 1 око но нямах време за писане  Embarassed
В4ера ги изпратихме. Миналата седмица си взех 2 вместо 1 по4ивен ден. Първия ден се разходихме до Портимао.  На паркинга на плажа няма6е места само на тези за инвалиди и понеже бяхме за малко а има6е и други спряли неправилно а и при нас на плажа спират един върху друг викам си няма кой да ни зака4а. Пихме кафе на плажа и попаднахме на сервитйорка българка  Laughing Връ6таме се и колата я няма вдигнали я. Изръсхме се 120 евро и я взехме  ooooh! . А на втория ден бяхме на Аквапарк. Пуснахме се с Крис на детската пързалка. Мъжът ми не се спря но аз само 1 път се пуснах и умря от страх хем на най леката  ooooh! исках да се пуснах сама на детската но не дават била само за деца  hahaha карай поне си полежах на слънце.
Ето малко снимки от нас
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=174344
Сега се подготвяме за рождения ден каним гости поръ4ахме тортата само о6те не съм питала дали 6те могат да ми я надпи6ат на БГ  newsm78
Днес Крис докато бе6е в леглото си обърна но6тното 6каф4е което е до него  Shocked станл е доста силен. Да ви се похваля ве4е прави и по 3 4 5 кра4ки сам но рядко и о6те е доста нестабилен много ме радва толкова ми е странно малкото ми 4ове4е да ходи само, така бе6е и с изправянето сам.
Меди много са ви хубави снимките а има ли го о6те едно много старо и голямо дърво някъде в центъра
Целувки на вси4ки отивам да лягам 4е сутрин ...  ooooh!

# 157
ДАНИ,ДА СИ ЗДРАВА;ЩАСТЛИВА И ОБИ4АНА  newsm51  love001

Моми4ета,видях се днес с Форти.Много пе4ена мацка  Peace
Ама няма снимки  Mr. Green
Вики,големи сладурковци сте.И ти ли си дева???Тука сме мноооооооооого  Hug
Весел уикенд

# 158
  • Стара Загора
Ремонта е на почти 50 % готов.Най-трудните неща минаха.
Надявам се до няколко седмици да си дойдем в апартамента и да имам най-накрая време да седя повече тук Mr. Green
Благодаря ви много за пожеланията!!! Hug

# 159
4естит рожден ден Дани!
 nbirthday Tada  bigdance2Желая ти много здраве,лиубов и успехи и наистина едно бебе,защото няма по-ценно от детето!Много целувки!  love001  love001

# 160
  • Стара Загора
 Hug Благодаря и на теб, Меди, за пожеланията  bouquet

Чул ви Господ Praynig !

# 161
С закъснение и от мен

Дани пожелавам ти и аз в най скоро време да сложи6 ленти4ка  в подписа си Peace

# 162
 Ехооо,няма ни никакви...как сте вси4ки,а де4ицата?
При мен нищо ново освен,4е от 1ви съм на работа,но май съм казвала...
Пак имам проблеми с татко и не знам какво ще правя,съвсем спря да ходи,взе и да се изпуска,става много сложно Cry
Ини посвикна с яслата,поне това е добре.Нещо ми е страшно тъпо и потиснато Confused Cry
Успешна седмица на вси4ки.
Вики,не ми направи впе4атление дървото,може и да си е там,но да не съм го забелязала.
  bouquet

# 163
  • Belgium - BG
Здравейте и от мен днес - и аз не сьм в особено настроение. От 3 дни лежа болна в кьщи с гнойна ангина. Просто сьм смазана, а главата все едно с боздуган е ударена Close
Утре си мисля че зле или добре, отивам на работа че това лежане по цял ден ме сьсипва. Вече сьм в час с всички сериали от БГ, които хващаме от сателита Laughing
Ами наоплаках се и аз. На всички пожелавам по-приятна седмица от мойта и пишете че да има какво да чета днес Mr. Green

# 164
Здравейте и от мен
и аз не мога да се похваля с настроение ooooh!явно е от времето Thinking
ина4е турнира свър6и ...за пръв път от спортната ми кариера последния ни ма4 свър6и 2:2 Rolling Eyes
понеже турнира не бе6е официален и закъснявахме с ма4а ....и след нас играе6е Порто Mr. Green(хандбал) и ни принудиха да завър6им така ма4а...
а бе6е наистина много оспорван и можехме да ги бием ( а отбора е от А1( по силната от нас група в първенството)...Но.....
поне съм доволна 4е ве4е виждам напредък в моми4етата...и това е най важното..
ве4е ни поканиха на о6те един турнир на 7,8 .октомври Peace

и ина4е и аз съм не6то болнава....от в4ера ме боли глава,гърлото ме дра6те,отпаднала съм #Cussing out но нямам време за легло #Cussing out

Hug

Общи условия

Активация на акаунт