Португалия 4 - boa vinda !!!

• 19 734
  • 274
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте,и аз да се разпиша в биуро оплаквания,обадиха ми се днес от яслата,4е Ини е с темпрература,взех си я,горки4ката ужасно кисела е,хрема,и температура,дано утре е по-добре,взех антибиотик и вси4ко останало,но ще из4акам малко ако може да й го спестя.
Утре сутрин ще водя татко на невролог,съдов хирург и уролог Confused
4ета като луда гинекология в момента,акушерството го минах веднъж,вълнувам се като у4ени4ка на 15 ти Септември за 1ия работен ден,притеснявам се,4е съм изгубила тренинг ooooh!
Тук сутрин е 5-6гр,а на обяд 26,но следобед е супер за разходки,само дано имаме нстроение утре за тях.Лека нощ!  bouquet

# 166
  • В голямото море...Живот
Здравейте  Hug
Аз съм добре със здравето,ама с нервите хи4 ме няма  ooooh!
В неделя се наревах пред компа.....Бившия не е информирал детето,4е сме в развод  Thinking. А аз си мисля,4е той е наясно и обяснявам какво трябва да се направи.Детето  #Crazy #Cussing out.Доста време обяснявах,4е де факто нищо не се променя за него,защото сме разделени 6г и той е свикнал,но не..."...това е друго....".И накрая си  Cry Cry Cry
Нямат оправия тия мъже и това си е.Цялата отговорност си е само за нас.А,и в4ера питам дали е говорил с баща си,отговора...."няма какво да обсъждам с него..."
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Меди,кво му е на твоя мъж?
Светле,нали ти казах...щом има бг следа  Peace

Последна редакция: ср, 26 сеп 2007, 15:22 от ДОРОМ

# 167
  • Belgium - BG
Аз днес сьм по-добре вече - даже и на работа се домькнах, че откачих в кьщи от лежане. А и много работа се е сьбрала, всички за мене плачат тук Close
Пожелавам на всички да оздравявате бьрзо, Меди дано всичко е наред с баща ти и да могат адекватно да му помогнат. А с антибиотиците изчакай - тук за децата много внимават преди да изпишат такива, само при сьмнения за нечисти дробове и нарушено дишане се прибягва до тях (когато е само обща настинка де).
Доре, те мьжете са крехки сьщества - трябва да си ги пазим Sunglasses Но както казвам и за Изидро - ще им мине като на кученца Mr. Green

# 168
Здравейте!
Нова,и аз съ много против антибиотиците да се ползават за сваляне на температура,защото в 90% от слу4аите е излишно,натоварва се организмът и се създава резистентност срещу ползвания продукт и после,когато наистина има нужда от него той не действа.При нас при всяка настинка трябва профилакти4но да пие амоксицилин,но аз до последно из4аквам и обикновено не го давам.С баща ми нещата са сериозни,има стеснение на артериите,усложнения от гръбна4но-мозъ4ната травма прекарана преди 14год.,хипертрофия на простата и проблеми с пико4ния мехур,хипертония,парадонтит,а е само на 53год.и е много сложно Има дълъг лист с терапия някои от медикаментите са с противоположно действие и главата ще ми гръмне от грижи как да го лекуваме по-успешно,като той отказва много от решенията(катетър например).Много е трудно,защото не съдейства особено,а аз не мога да го оставя така,пък и не искам майка ми да се връща и да я тормози,тъкмо малко й е просветнало от проблеми здравословни и емоционални искам да си открадне още някоя годинка спокойствие дале4е от вси4ко,което я е мъ4ило през поледните години тук.
Ох,простете отплеснах се,а няма смисъл от хлен4ене,не помага,действие се иска...и твърда ръка.  bouquet

# 169
  • Belgium - BG
Как сте днес момичета, Меди как е малката - надявам се по-добре. При нас направо зимата дойде, студено и вали, вече се замислям да изваждам и зимните дрехи Close

Имам една колежка в офиса, белгийка - направо ще ме подлуди. Затворила е прозореца че й духало на крьста, а сега дрьпна и щората понеже изолирала по-добре. Не стига че навьн е мрачно, а сега и в офиса е пьлна депресия. Да не говорим че и вьздух няма Twisted Evil

# 170
Мен май пак ме хвана алергията(не знам дали има по това време newsm78)  за6тото не е настинка....запу6ен нос,и драскане в гърлото #Cussing out.но 6те се оправя ooooh!

Меди пожелавам ти сили да може6 да се справи6 с проблемите които те застигат Praynig Hug...

Аз да ви се опла4а..Теди преди месец я заболя зъб...и един приятел й препоръ4а своя зъболекар( взимал 30? за зъб...за 2...50?) а преди6ния ни взима6е 50?..и тя отиде....имала кариес и й направи пломба.. дотук добре.... #2gunfire но на другия ден запо4наха  силни болки..и му се обади...оказа се 4е и го затворил без да извади нервите #Cussing out #2gunfire....и от там нататък ве4е 5 пъти ходи(като си пла6та по 30?)уж в4ера трябва6е да и го затвори ...но 4истил й зъбния камък и следва6тия път 6те направи пломбата #2gunfire
Направо съм бясна  КОЖОДЕРИ...за една пломба 180?

# 171
Моми4ета,къде сте вси4ки?Скука в наща тема,даже замря съвсем.Хайде  кажете вси4ки по нещо.
Аз например иамх 4ас за 2ри за спецялен маникиур,но днес отидох на обезобразяващ такъв Sadза Понеделник ми трябват много плитко изрязани нокти и много обли ъгъл4ета от никъде да не стър4и и драска и сега не мога да свикна с ръцете си.Не ме разбирайте погрешно не съжелявам ни най-малко,толкова съм щастлива,4е запо4вам работа в клиниката,коятоп толкова искам,сбъдна ми се още една детска ме4та. Grinning Grinning
Тук днес беше адска жега,а при вас?Приятна Неделя!!!  bouquet

# 172
Ми да се запиша и аз  Hug Hug Hug
Тук днес е адски гадно време,вали ситен отвратителен дъжд,но за сметка на това непрестанно  #Cussing out
Купихме си днес 2 нови гуми за колата  ooooh! и сега му се навират в о4ите щото са 5мм по тесни от джантите  #Crazy
Направих 1я си договор днес в новата фирма  Whistling ,малко но навреме  Party
Това от мен за сега.
Лека неделя на вси4ки   bouquet

# 173
Ами аз няма какво ново да кажа.Бягам като ненормална от работа на лекции и обратно,все хващам влакове и автобуси в последния момент.Общо взето нищо не разбирам от лекциите,някакви формули,някакви 4ертежи,пуля се като идиот EmbarassedВ понеделник по4вам новата работа и Дани тръгва на новата ясла дано да е за добро,не спирам да мисля за това дали ще пла4е,дали ще се приспособи бързо,дали ще му хареса,дано скоро да ги местят в новата сграда,4е сега са в една разпадаща се и с едни стаи като кутийки мъни4ки,а 20 деца вътре се бутат и тоаллетната им е само с една преграда в стаята ShockedИна4е новата сграда е къде къде по хубава,ве4е е готова,само 4акат лиценз,дано да е скоро PraynigАз хи4 неисках там да го оставяме,но моя мъж ме притисна,4е сме доста зле с парите Rolling EyesНа вси4кото отгоре Дани е болен,с те4ащ нос и ужасна кашлица,давам му един сироп,засега няма подобрение,ама аз го давам само от 2 дни.Айде стискам палци вси4ки болни4ки бързо да се оправят,най ве4е Инито Hug,а също и Яна,ако има и други и те WinkНовите мами тотално из4езнаха,Доре,да не си и направила нещо на Форти,нали се срещахте Mr. Green

# 174
 Hug Hug Hug
Наспах се  Tired май.
Зои,не се от4айвай.Бъди упорита.Нещата ще си дойдат на мястото.Дани може и да е срамежлив,но като мине перода на опознаване  Party.Извинявай за въпроса/сигурно си писала ве4е/,но какво у4иш?Само приравнителни ли ще са или е нещо ново?
Аз мислех за курс за с4етоводители...контабилидаде...но хи4 не са евтини,и не мога да намеря такива с по разсро4ено плащане/мах на 2 пъти/.Има 1 за 1200?,по 50? на месец за маса време,но не ми разрешиха кредита  #Cussing out
Нищо не съм и правила на Фотри  Sunglasses,с нея се 4уваме през ден.Нямам идея защо не пише  newsm78
Другите къде сте?
Дани,по4на ли работа?Или май беше от понеделник  newsm78

# 175
  • Belgium - BG
Ето ме и мен неделно. Аз оздравях но София се разболя. Три дни изкара с висока температура и течащ нос, днес за прьв пьт е добре и се надявам утре да може да отиде на ясла че не можем вече да се организираме кой да стои в кьщи да я гледа. Някой пьт направо превьртам, идва ми да си сьбера багажа и да си се прибера в БГ при наште да ми помагат, ама...нали вече сьм голяма и не мога да сьм до полата на мама Laughing
Изидро е леко изнервен - в петьк пристигат техните на гости и той сега прави велики подготовки и планове за пьтуване и разходки. Аз леко сьм пас - казах че си пазя отпуската за Коледа и мога само 2 дни да си взема, така че да си се разхождат семейно. Е и София ще е с тях, поне една седмица да не плащам в яслата (ще избиваме парите за самолетните им билети Mr. Green)

# 176
хайде и аз да се запи6а Peace
аз пък съм се отдала на готвене пак Embarassed макар 4е долу ме 4акат 600 панталона да гладя....намерихме тук един турски ресторант(страхотни работи и много евтино)за 3? мену се наяжда6 като бял 4овек..и е вкусно...дунер...
та като го намерихме този ресторант се заговорихме с собственика и се оказа 4е има сирене(турско Mr. Green каза 4е е )та си взехме...и питах дали правят баклава...и жена му обе6та да направи....правели но рядко за6тото португалците не я оби4али много
та я попитах от къде купува кори и тя ми вика....ааа с бур«тер тесто....та ре6их и аз да се пробвам та сно6ти  правих  баклава  chef   и руска салата един леген  Joy(винаги по толкоз правя и свър6ва за отрицателно време),и съм заложила за днес една бомби4ка( врат но само нацепен..маринован...и 6те пълня разрезите с кис.крастави4ки,ка6кавал,бекон,топено сирене) и мяткам в фурната bowuu
лека и успе6на седмица  bouquet

# 177
Светле,пак ми потекоха лигите а съм уж на диета  Rolling Eyes

# 178
 Joy карай и аз съм

# 179
 Здравейте!
Браво раздвижилисте се само Вики и Форти липсват....
Светле,много вкусно зву4иш отново newsm64.Какъв договор си подписла кажи пове4ко.
И аз подписах на щат 188лв+допълнително материално стимулиране стават около 230-250лв newsm11,но аз знаех,4е ще е така да му мисли мъжът ми тези пари не ми стигат само за джобни да не говорим за дрехи и козметика,но идеята да работя за удоволствие и за да се у4а беше негова....в Пт за 4о 4аса седми4но парите бяха 4000е минус данъците оставаха 2600.Ина4е 1ия работен ден мина ползотворно едно прекрасно раждане Дай Боже винаги да са такива и една хистеректомия.Понеже съм на половин щат работното време ми е 4 4аса,но ще стоя пълна смяна ,за да видя и пипна пове4е.
Детенцето ми се съдрало от рев сутринта,като станало и мен ме нямало,но от яслата си я взех в отли4но настроение и ми олекна малко.
Нова,дано София се оправи бързо,4е е ад с тези болести. newsm17
Зои,не се предавай толкова лесно ,вси4ко с времето си,приеми,4е вси4ко е за добро и 4е дани ще е по-добре в новата ясла. newsm10
Целувки на вси4ки и успешна седмица!!!!  love001  love001  love001 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт