Португалия 4 - boa vinda !!!

• 19 732
  • 274
  •   1
Отговори
# 180
Тук съм  newsm53 . Не съм  писала отдавна , но чета редовно . Ровя се по други теми и други форуми , за да решим къде ще се местим ( т.е.в коя страна ) рано или късно. В тази Португалия  не ми се стои и ден повече . Със  всеки изминал ден става все по-сложно за живеене .
Меди пожелавам ти много успехи в работата . Видях снимките Ви  - малката е много сладка  newsm51.   
Доре изгуби се не се включваш на скайпа  smile3503 .
Светле и на мен ми потекоха лигите  cook .
Зои дано новата работа и новата детска на малкия е за добро . А това с училището ще свикнеш ние  bg сме упорити - аз така мисля.

# 181
  • В голямото море...Живот

Здравейте мили4ки  Hug Hug Hug
Аз в неделя за малко да остана свободна жена Wink ,но пак не ме пуснаха  Cry
да видим до кога  Thinking
Меди,завиждам ти за хъсъ,но ти си оби4аш работата  Peace
Зои,какво при теб,как е Дани,новата работа???
Форти,намери ли разрешение на проблема,давай идеи?
Новаа,бързо оправяне на Софи и по малко ядове със свекитата  Sunglasses
Данииииииииии,къде се изгуби моми4е?????????

# 182
  • Belgium - BG
Здравейте момичета - от дьждовна и студена Белгия Close
Ние вече сме по-добре, софия от днес е на ясла - но за сьжаление не се разминахме с антибиотика Sad Тя милата нали е с асма и след като 3 дни беше много зле, докторката реши да действа с тежката артилерия - разбира се след 1 ден беше пушка и не се спря да тьрчи цял ден.

Подготовката за свекитата тече с пьлна пара - вчера Изидро отиде до Супермаркета на пазар и се вьрна с един багажник храна Laughing Но като ми каза как е оставил 300 евро в магазина и усмивката ми истина...Ама е това е Белгия - скьпотия до шия Sunglasses
Форти - виждам че искате да се местите, но винаги имай в предвид че всяко място си има много плюсове и минуси и не е перфектно. Ето ни и нас, от 2 години искаме да се махаме оттук но не можем да намерим работа в БГ или Португалия за сьщите парите които изкарваме в Белгия. Ама май и парите вече не ни интерсуват защото такава депресия ни гони, че май догодина се махаме при всички положения.

# 183
Цитат

Аз в неделя за малко да остана свободна жена  ,но пак не ме пуснаха 
да видим до кога 
newsm78 разясни малко  за какво става въпрос Thinking

# 184
Цитат
Светле,много вкусно зву4иш отново .Какъв договор си подписла кажи пове4ко.
newsm78 не знам за какъв договор става въпрос newsm78

# 185
Цитат

Аз в неделя за малко да остана свободна жена  ,но пак не ме пуснаха 
да видим до кога 
newsm78 разясни малко  за какво става въпрос Thinking

Ами щях да се изнасям,бях се напушила...скарахме се,взех си 4анти4ката без да знам къде щях да отида  ooooh!....но не ме пусна.Оби4аме тоя 4овек и това си е  #Cussing out

Цитат
Светле,много вкусно зву4иш отново .Какъв договор си подписла кажи пове4ко.
newsm78 не знам за какъв договор става въпрос newsm78

Това май е за мен  Wink .Направих първия си договор за наем в новата фирма.Взех комисион 125?.Не е много,но е нещо...тъкмо ще платя ремонта на колата  ooooh!

# 186

Меди 4естит рожден ден

# 187
Меди,само радост и късмет в живота ти.Вси4ко останало се постига с желание

# 188
МЕДИ

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ! 

НЕКА ТВОИТЕ ЖЕЛАНИЯ , БЪДАТ МОИ ПОЖЕЛАНИЯ !

newsm59

# 189
Моми4ета благодаря ви много за пожеланията,вси4ко добро и на вас   bouquet
Светле,страхотна торта,не намерих дори наполовина толкова красива  днес Wink
Мам@,мерси за букета прекрасен е!
Ще разказвам утре сега заспивам на стола.Лека нощ и целувки на вси4ки.

# 190
ее успях да се вклиу4а навреме,за да поздравя адашката Mr. Green
меди 4естит рожден ден мила желая ти мноооого щастие и скоро напълно здравя дъщери4ка Hug Hug
Моми4ета преди няколко дни и мом4енцето на Вики е имало рожден ден,явно покрай подготовката не е влизала,4е той първия рожден ден е много важен.Та с малко закъснение Вики да ти е живо и здраво мом4енцето и само радости да ти носи Hug

# 191

Вики да е жив и здрав  Крис Hug

Последна редакция: чт, 04 окт 2007, 12:36 от lozeva

# 192
еми докато 4акам да ми докарат дрехи  newsm78...да се похваля 4е в4ера спретнах една царска тур6ийка Peace и си купих на пазара 4орбаджийски 4у6ки и тях затворих с марина Joy

# 193
  • Belgium - BG
И от мен честито на рожденниците - чакам снимков материал Sunglasses Надявам се да е имало купон и да сте се забавлявали. Ние нещо сме го закьсали, София вьпреки антибиотика вчера пак вдигна температура, педиатьрката каза че е нова вирусна инфекция. Добре че утре удват свекитата да си я гледат една седмица и да не ходи в яслата, че там само сополиви белгийчета се разхождат Close
Днес имаме на гости по един от проектите от Лисабон един професор, ще го водим на вечеря с Изидро че шефа ми го няма и аз замествам Sunglasses резервирал е места в един супер ресторант и дано да хареса на всички. А аз ще упражнявам португалският Sunglasses

# 194
Вики,4естит ти рожденник  Tada   newsm38 Много да ви радва сладуркото   bouquet

Светле,сбъркваш ме с тия твои кухненски изпълнения  Peace .Аз нямам нерви за нищо, и в БГ си бях така....само сладко правех  Wink ,другото мама и баба .........
Новаа,ще се справиш  Peace
Приятна по4ивка на тези,които ще по4иват  Hug
Аз ще имам дъъъъъъъъъълъг уикенд  Party

Общи условия

Активация на акаунт