Португалия 4 - boa vinda !!!

• 19 757
  • 274
  •   1
Отговори
# 105
Вики паролата е zizi ако пита6 за снимките на Меди Peace

# 106
  • В голямото море...Живот
Вики,извинявай за въпроса но 19 годишния батко твое дете ли е? newsm78
Невероятно млада изглеждаш на снимките,за да имаш такъв голям син  Thinking
А и позната ми изглеждаш  Simple Smile

# 107
Доре 4естит ти нов ник PeaceА ти къде го видя този 19 годишен батко newsm78
Вики с нетърпение о4аквам по нови снимки.Много си хубава Peace

# 108

Естествено пак съм объркала нещата  Embarassed Embarassed Embarassed
Синът на Форти е на 17г  ooooh!
Вики,извинявай мила  Praynig
Така дълго време мислех Линда за Новаа и обратно,сега вие двете сте на ред.....ама няма да ми се сърдите   bouquet

# 109

Естествено пак съм объркала нещата  Embarassed Embarassed Embarassed
Синът на Форти е на 17г  ooooh!
Вики,извинявай мила  Praynig
Така дълго време мислех Линда за Новаа и обратно,сега вие двете сте на ред.....ама няма да ми се сърдите   bouquet
hahaha Преди 1 седмица станах на 26 така 4е наистина 19 годи6ен син нямам Благодаря за комплиментите  Hug
Има ли някои с нет на сапо за6тото се опитах да си регистрирам банковата сметка и автомати4но всеки месец да ми тегли пари от там но ми дава Código da Entidade Credora :  и  Referência  та въпроса ми е какво се прави след това  newsm78
меди много сте готини 3 поколения мацки  Wink а къде е този плаж  И пло6тадката изглежда супер трябва да разпитам дали и тук има такива

Последна редакция: сб, 08 сеп 2007, 00:43 от viki81

# 110
Вики след това отива6 на мултибанко и след като си вкара6 кода на картата натиска6 дебитос и след това трябва да ти излезне това дебито...ако не излезне натиска6 аоторизар и вкарва6 елементите които ти излезнаха при регистрирането
codigo de entidade credora-са 6 цифри
referencia-са 11 цифри
и това е дава6 ок

# 111
Вики,Светлето ве4е те е светнала  Peace
Как сте мили4ки днес?
Аз имам договори следобед а уж ми е по4ивен ден  Thinking
Весел уикенд  Hug

# 112
Малее паднахме до 3 страница ooooh!
как я карате?
Ние по4нахме работа...и ходя на тренировки и така.....
вие сте....... Mr. Green

# 113
Здравейте  Hug
Аз пак си търся нова работа,4е трябват в пари в къщи ВЕДНАГА,не в неясното бъдеще  ooooh!.Писна ми да ми дудне,4е нищо не правя и само мисля за себе си.На вси4кото отгоре в събота бутнах колата като я паркирах в един пожарен кран  Blush Whistling и сега ще трябва да си плащам из4укване и боядисване/около 150?/.Детето 4ака телефон ве4е цял месец,развода ми влиза в съда и там още 250?..........побърквам се ве4е  #Cussing out
Някой за обиране ? Joy

# 114
Има затишие в теми4ката ни Thinking
Айди пишете пове4е де.При мен нищо ново,другата седмица ми по4ват лекциите и ве4е много по рядко ще се вклиу4вам,понеже сутрин на работа,после ще гоня влакове,автобуси,следобяд на лекции и после докато се прибера евентуално към 22 4аса и най вероятно скапана,та едва ли ще ми е до интернет,ама ще видим аз нали съм пристрастена Mr. Green

# 115
  • Belgium - BG
Аз сьм работа под пожар - имам крайни срокоже за репорти по един проект и не знам на кой свят сьм. София беше болна миналата седмица (стомашна драма), добре че Исидро остана да я гледа 2 дни и после в сьбота пак двамката са се забавлявали на лунапарк. Аз имах срещи петьк и сьбота в Комисията и после вечери и така. Май сьм си оставила детето на хората за отглеждане, дано по-скоро ми се махнат задачите от главата.

Zoui - ако знаеш как и на мен ми се ходи на лекции, малко разнообразие и сред хора които не ти говорят за рецепти и памперси през цялото време Sunglasses Аз отивам на курс по холандски отново, че почвам да забравям вече.  А и миналата година с Португалският сьвсем се обьрках с езиците

# 116
  • Стара Загора
Аз започнах работа (бях ви писала).Първият ден ми беше зор.Спим на село.Татко беше сготвил, та се наядох и заспах директно.Сега почивам и ще съм на работа извънредно в събота, а след това си застъпвам от понеделник до петък официално.

# 117
Ола  Hug
Зои,успех в у4илището  Peace и гледай да не ни забравиш съвсем
Новаа,релаксирай пове4е и най добре с детето.Вси4ко се постига,но времето с детето никога няма да го наваксаш.
Дани,успех и на теб с новата работа.Не оправихте ли ве4е тоя апартамент,та още сте си на село  newsm78
Светле,напредват ли португалците по волейбол  Wink
Тук вали като из ведро,а утре съм на Коща де Капарика....формасао  Whistling

Къде се загубихте Форти и Вики?

# 118
Здравей!
Хайде да се обадя,не само да 4ета...
Форти,добре дошла при нас,моми4енцето ти е 3 месеца по-голямо от мойто,ще има да обменяме опит newsm10.
Светле,мерси,4е даде паролата на Вики,аз забравих,нали си я знам newsm62,какви тренировки правиш,ве4е в ка4еството на трениор ли?
Зои,поздравления по слу4ай запо4ване на у4ебната година,желая ти успех и търпение! smile3529 smile3523нагърбваш се с тежка зада4а,предвид и работа и Дани,но ще успееш newsm10
Вики,мерси за мацките  love001,ти също си в тази категория.Плажът е във Фигейра да Фош,много ти е дале4е...
Дани,кое ви е селото,знам ги поне по име нали 3 години пътувах София-Стара Загора.Лека работа на теб!
Доре,все си мисля,4е си нова или сменяш символа или името,докато зацепя,4е си ти... newsm09. Искрено ти съ4увствам за екземпляра до теб,и се възхищавам на тъпрението ти,аз съм друга типаж,не търпя подобно отношение,по-добре сама,отколкото зле придружена.Не те съветвам говоря за себе си.Но поне оценявам мъжа си в такива моменти,защото излиза,4е съм голяма късметлийка в много отношения,а все съм недоволна и искам и още и още и още,а не може вси4ко от един мъж(и една жена).Не е романти4ен,но пък работи много ,пе4ели достатъ4но,4е да трябва да работя само за удоволствие и ли4но удовлетворение,уважава ме,никога не ми е говорил така,както ти кзваш на рождения ти ден изобщо, подходяща тема за празника е намерил,добре,4е не го познавам,4е ще го насмета  fightОт сърце ти пожелавам да направиш нужната промяна в работа и ли4ен живот,за да си щастлива,заслужаваш го всеки има право на щастие и лиубов.  love001
При мен какво,продължава да вали,още два пъти те4е в гардероба,ве4ене се впе4атлявам,единия път "майсторите"бяха на тавана и аз бях спокойна,4е има хора там и ще покрият дупката,но когато 4ух шум на горки поток в гардеробната и изти4ах на тавана,те играеха карти на сухи4ко и не се сетили да покрият,4уха някои реплики,които обикновено една дама не казва,но...не се сдържах. smile3515И в момента пак вали,но за сега не те4е newsm17
Инеси ве4е е по-спокойна още пла4е,но не така драмати4но,баба й я води сутрин и за нея не пла4е,както за мен,или поне не я виждам и 4увам,4е за 7дни отслабнах 4кг от притеснение и нерви.
Сега да се похваля...4те по4ивни дни бяхме семейно,но без Ини в Охрид.За пръв път двамата без детенце,не спрях да се притеснявам как ли е тя,то ми е в природата да съм неспокойна и все за някой да се притеснявам,но въпреки това изкарахме 4удесно.Ини се е държала добре,без пла4,забавлявала се е с баба си,която през нощта е отводнявала гардероба отново newsm48.Времето беше 4удесно,Охридкото езеро много красиво,хората страшно мили,страхотна 4истота и спокойствие ,отли4на кухня и обслужване,имах нужда от подобно нещо от 2 години насам

# 119
<Малее ние изпукахме от жега...
Доре ами да ти кажа след 1 седмица тренировки в4ера се натръ6каха  по4наха да се оплакват от болки в бедрата и днес им дадохме по4ивка newsm78 ина4е другата седмица имаме турнир и няма кой да играе Thinking
ама си е разнообразие...харесва ми Peace
Доре ти 6то не се навърта6 около руснаците...те винаги се оправят...може да ти помогнат за работа...Не го слу6ай мъжо... Naughty
Зоя успех в лекциите и от мен..пък все 6те намери6 някоя минутка да драсне6 някой ред Thinking
Новаа дано скоро ти свър6ат ангажиментите,4е знам какво е да няма6 време да обърне6 внимание на детенце,а то има нужда от теб

Дани дано работата да ти харесва,а в на4алото е така 6те се изморява6 но...след това няма да му обръ6та6 внимание..

Общи условия

Активация на акаунт