"АПРИЛските черни дупета се завръщат от села, планина и морета!"

• 10 816
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
  • нейде там, където ....
Аз давам при първи признаци на хрема или кашлица Есберитокс. Капки - в сок или чай, а вече и таблетки давам да си хруска. При нас са ефикасни. Спирам Митко от ясла по-често, отколкото се разболява, защото имам много отпуска, а и в първата ясла не ни харесваше особено - нито на мен, нито на него.

Онзи ден обухме нови маратонки, на втория вметър се спъна и обели носа. Докато не му мине асфалтовата екзема - в нас ще си стои. И все тях иска. Пъха ми ги в лицето "Ъъъъ-Ъ!" ще рече това искам пък.

П. П. Ето baby Einstein - май някой тук питаше за тях
http://store2.data.bg/livecd/babyeinstein/

Последна редакция: ср, 29 авг 2007, 15:36 от jd

# 121
Къде сте всички? Rolling Eyes

# 122
Добър вечер, мамчета  Hug
Стенли вече спи и мисля и аз натам да се отправям  Tired
Нуни, взе ли ботушките?
Филипка, аз съм тук, но многоооо ми се спи и сега и аз ще изчезна.
jd, мерси за линка   bouquet
Някой пускал ли го е това филмче на децата? Как реагират  newsm78
Лека и спокойна нощ на всички  smile3524

# 123
  • Русе
Добър вечер и лека нощ!  Laughing
Мда, и мъжът ми сваля Baby Einstein от data.bg...Супер са, ама Диляна си е харесала само едно(On the Go) - гледа го от-до, ръкомаха и припява, на другите се отегчава бързо (за разлика от бати, който малко ги е израстнал  Rolling Eyes...ама са много сладки като седнат да гледат заедно  Heart Eyes)

От Есберитокс и аз съм доволна при леки настинки, сега отивам да чета линка на Ванчето... Simple Smile

# 124
  • София
Днес се разтърсих и за есенни обувки, оказва се отново, че за него е трудно да се намери заради дебелото краче.Но успях, открих много готини на Капчица, 25 номер.Не му ли е много голям кракът, бе? Rolling Eyes
Бойкотът ми спрямо К&К продължава, радвам се че не опрях до тях.

Фил, дай снимка на обувките! И аз съм фен на Капчица, сандалите му бяха такива и съм страшно доволна. На Вальо крачетата са също много широки и в малко обувки може да влезе, иначе носи малък номер 21-22, есенните обувки ще трябва да са по-големшки де, нали ще ги носи с чорапи.

Кой е ходил в Geox?  newsm78 Кажете, има ли хубави момчешки ботушки и до кога са намаленията!  Praynig

Наде, малкия въобще не се впечатли от тези филмчета, но днес изтеглих детски песнички и за пръв път ги чу нефалшиво изпяти - направо се побърка от кеф!  Laughing  Mr. Green

Що никой не е сипал?  Wink

Последна редакция: ср, 29 авг 2007, 23:54 от Renkata

# 125
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА АЛЕКСА НА МИСЧЕТО, АЛЕКС НА СМИНИ, АЛЕКС НА ПЕТЯ И  АЛЕКС НА ДИДИ-ДЕМИ!
ДА СА ЗДРАВИ И МНОГО ОБИЧАНИ ДЕЧИЦА!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Hug Party Hug

# 126
  • Варна
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН  НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!

Добро утро!
Вено много опустя темата Sad
При нас нищо ново, инати и тръшканици!
Баща му иска второ, бях подложена на атака ooooh! Тоз човек май живее в друга къща! Ми то да те няма по 10 часа си е друго нещо. Ако излезе в бащински съм навита, сменяме се след като стане на да речем на 9-10 месеца Mr. Green Ма не ще, тарикат!
Другата седмица сме на детски рожден ден, детето става на 2г. Чудя се какво да купя newsm78

Последна редакция: чт, 30 авг 2007, 09:20 от Красето

# 127
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ! ВЕСЕЛО НАСТРОЕНИЕ, ХУБАВИ ПОДАРЪЦИ И ЦЕЛУВКИ ОТ НАС!  Hug

# 128
Здравейте ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ   :bouque
Ето я нашата почерпка

# 129
Честит Имен ден на всички бебочета!
Черпя ви по случай празника на гаджето ми! Mr. Green

А сега черпя, че тази сутрин рано-рано станах вуйна! Бебката на зълвата е 2950гр/50см!

# 130
Честит имен ден на всички именици!  bouquet   bouquet   bouquet

Ренка, не мога да намеря сайта на Капчица, за да ти ги покажа Confused

Чаена, честита племенница!  bouquet

# 131
Честит имен ден на всички именници! Да са живи и здрави и само хубави емоции с това прекрасно име!

Аги, честита племенница! Да е жива и здрава и много да радва мама и тати  Heart Eyes

Черпя ви за имения ден на големия ми брат!

# 132
Привет!
Честито на всички именници!
Честита ти племенница,Аги!

Аги,тези букви са от един сайт,сега ще го потърся и ще ти пиша  Grinning
За яслите-в крайна сметка с много мислене реших да я пусна Дя-Мария,просто физически ми е невъзможно вече да я взимам с мен на работа.Не се притеснявам защото моята баба работеше до преди няколко години във същата детска градина и познавам всички.Сега ще трябва изследвания да и правим и те пък са на хиляди места. Rolling Eyes

За обувките-Дея-Мария носи 21 номер от някои марки,а от други 22  Rolling Eyes Аз взимам на Sandic обувките и маратонките и съм много доволна  Peace

# 133
Здравейте всички!

АЗ най-накрая попаднах на работещ компютър, но не знам кога ще ме огрее пак. В момента съм в Пловдив, едното диване ме скъсва от търчане след него и спасяване от простотии (вчера се преби на една люлка и в момента е като завърнал се от война в суратчето, добре че по-сериозни последици няма), другото диване пък не спира да ме рита. Не знам на кой свят съм и искам вкъщиииии (и ако може една машина на времето да ме  метне няколко години напред, хич няма да се сърдя)!

# 134
  • София
Честит имен ден на всички именици!  Tada
Аги, честита ти племенничка!
  stork-girl

Ренка, не мога да намеря сайта на Капчица, за да ти ги покажа Confused

Мисълта ми беше, ако имаш дигитален апарат, да ги щракнеш  Peace Макар че снимката каква ли работа ще ми свърши?  newsm78 Трябва да се ходи по магазините, а как мразя, ако знаете...  Close Shocked

Дръж се, Юлче, с теб сме!  Peace  Wink

Общи условия

Активация на акаунт