"АПРИЛските черни дупета се завръщат от села, планина и морета!"

• 10 784
  • 284
  •   1
Отговори
# 30
ЧЕСТИТ РОЖДЕНМ ДЕН САБИНА!БЪДИ ЗДРАВА И МНООООГО ЩАСТЛИВА Simple Smile

Краси-Много хубав този Ники.
Дея и Ана-Мария са едни малки бонбони Heart Eyes
Аз дроб не съм давала,какао също newsm78

Тази  Де Ваня не ми отговаря на поста.а има ли наистина "агитатор " сред нас?
Нуни-Вземи й два номера по-гомеми!
Ние в момента сме на 24,но пръстите са му накрая.За есента ще купувам 25 или 26,освен ако няма половинки newsm78

Ванче Hug

Момичета къде е наистина Енви,а и Рина ми се губи newsm78

# 31
  • Варна
Цвети, мерси  bouquet
Малките Марии и те хубавици  bouquet
Ники също не е ял како и шоколад, дроб тоже.
Понякога ми се струва, че доста народ в Клюто се взема много на сериозно newsm78.

# 32
Хуууубави Мимета Heart Eyes
Нуни и аз съм за 2 номера+, но знам ли? Кайи къде ги тез хубави ботуши и ние да се поразходим.

Цвети, Фурор агитираше. Но те пък сигурно си се агитираха  на лични, така че... Ами за следващия път да се направят регламент.

Хайде аз ще издам. Дано Енви не се сърди. Но тя започна работа, тоест работи 10 дни и после пак ще си е в къщи , но вече в платен отпуск. Така че, след седмица пак ще се появи.

Наде, Симона е яла дроб на дроб сърма, но не съм я готвила аз. Иначе бих я направила така: задушаваш дробчетата с лук, умесваш ги с ориза и после ги мяташ в тавичка с вода. Джоджена подхожда на маджата, ако даваш подправки.

Пак съм в снимка бг, да гледам Варненки този път Laughing

# 33
  • нейде там, където ....
Запис по темата за дробчетата - правя дробчета с лук и ориз. Задушавам с малко мазнина в началото, в този ред. Доливам вода, според количеството на ориза, дори го разварявам малко. Може зелени подправки на края, сол - на вкус. Според вкуса на дечко, де.
Е това ще ни е и на нас вечерята. Тъкмо се чудех какво да сготвя.
Митко яде всичко. Нескуик - не ще - плюе. И баткото не го харесва. Иначе е хапвал и вафли, шоколадови. На ясличка е сега. Отивам да го взема и по сенките да си ходим с баткото на хладинка в нас.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН! МНОГО ОБИЧ И СЛЪНЧЕВИ ДНИ

# 34
Благодаря ви, момичета! Че сте се сетили за мен!  bouquet
Ние сме се изпокрили в миша дупка. Вяра спи, а аз обикалям около хладилника с тортата като хрътка... Laughing
Чакам да стане и паля свещите!

Почерпете се за мое здраве  Mr. Green

# 35
Момичета, благодаря за идеите за дробчетата, сега ще видим какво съм сътворила  Whistling
jd, кажи как стартирахте с яслата, имахте ли проблеми?

# 36
Янчето е казала, къде съм!  Laughing Не се сърдя, естествено, т.к. си бях признала отпреди.

Чета ви, следя ви, но не мога да се включвам така често.

Снимките са страхотни! Peace
Зарка, адашката е супер!  Heart Eyes А тези чудни върхове....мммм...добре ми действат в отвратителната жега!
Варненки, дайте още снимки! Wink
Роди е вече руса! Flutter
Дея и Ани са пуснали страхотни коси! Браво!  Peace Нали с Велина това ми е болният проблем! Sad

Отивам на тръстиката, че при мен въобще не личи, че е петък следовед. Close

САБИНА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
ОТ СЪРЦЕ ТИ ЖЕЛАЯ ВСИЧКО НАЙ-ЖЕЛАНО И МЕЧТАНО ОТ ТЕБ САМАТА!
БЪДИ ВСЕ ТАКА БОРБЕНА!
ХУБАВОТО ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ!!!

bouquet Hug  bouquet Hug

# 37
Хм,Красето,аз днес разбрах ,че си Роди newsm78

Енвииии,кво работиш мър душа?

# 38
  • Варна
Цвети, не съм Роди.
Просто снимах в момента, ще ме видиш на другите снимки.
Роди е с русата коса Wink

# 39
  • Boston, MA
Зарче, страшно е пораснала Мимата, пу-пу. Много прилича на баща си (но и на теб прилича някак си)... Ана-Мария и Дея-Мария също са големи госпожици!

Сега ще гледам варненските...

Сабина, пожелавам ти много веселба и усмивки на твоя празник днес! И нека тази година да забравиш и задгърбиш всички мрачни моменти, да се отворят пред теб нови, неподозирани пътища към щастието ти! Честит рожден ден!   bouquet

# 40
  • нейде там, където ....
Вече сме добре с яслата. Свикна. Но първо беше на друго място. Сега, в новата му понася, ще остане в нея, слава богу! Готвят вкусно. За него май е решаващо  Laughing

ей го юначето. що така не ми се показват снимките?

Последна редакция: пт, 24 авг 2007, 23:04 от jd

# 41
Мила ми съреаниматорке  Mr. Green Mr. Green, честит РОЖДЕН ДЕН!
Да си много здрава, да си късметлийка и да имаш достатъчно финанси, за да отгледаш спокойно това прекрасно дете, което имаш, че може и още няколко ако пожелаеш! Да си обичана и подкрепяна от любимите хора, да ти върви като по вода!  Hug

# 42
Сабина, Честит Рожден Ден! Желая ти здраве и сбъдване на съкровените мечти!  Hug

Краси, бяхме на Боровец в Рила. На някои снимки се вижда Мусала в далечината.

Бубка, мерси, какво пиеш да те черпя? Те всички така казват: "Одрала е кожата на баща си...  всъщност май има и на тебе нещо, но не можем да определим какво точно" . Laughing
Пътя на отиване беше по-добре, защото се пада нощем и тя спа повечето време. Имаше и свободна седалка за нея, та извадихме късмет. На връщане пък ни сложиха на предния ред и ни дадоха басинет. Спа 3 часа в него. Не беше толкова зле колкото очаквах, но си е голяма умора.

Енви, и при мен така относно тръстиката и петъка. Ти поне скоро пак ще си  в къщи  Simple Smile.

Данче, как е Стаско? Питам по колко пъти ака, защото Мимата след ходенето до България почна по 3 пъти, докато преди беше само по веднъж. Та не знам дали да се притеснявам, или не.

Цунки на адашките - сладурки!

Искам още да пиша, но тръстиката ме зове.

# 43
Хайдееее, време е за ставанеее  smile3533
Днес съм в добро настроение, защото Стенли още спи, а аз съм пред компютъра с чаша кафеееее  Mr. Green
Днес е пак свободен ден, след малко ще го водя при мама! Все пак някой тук беше казал "Никой не е длъжен да им гледа внуците"  Rolling Eyes Много ми хареса това изказване и често прибягвам до него.
Приятен ден на всички!

П.С. Хич и не ми уважи дробчетата това диване  Crossing Arms Още като му сложих лъжицата в устата почна да плюе и да се прави, че ще повръща  #Cussing out

# 44
Здравейте,
Каква е тази  тръстика?
Красенце ,извини ме  bouquetПообрках се нещо newsm78

Искам да ви се оплача!Вчера се теглих у една приятелка и кантара показа 45 кг с все багаж newsm78Малко съм притеснена ,защото това е доста ниско тегло за моята височина.Т.е. така съм, била в 6-7 клас newsm78Според вас с какъв специалист трябва да се консултирам?С диетолог или с някакъв друг newsm78?Искам да кача поне 3 килца Cry
Съжалявам ,че ви занимавам с тези си несгоди ooooh!

Излизаме,че майка ми ще идва да види Хриската и може би ще изпия едно кафе седнала на стола Joy

П.П.А вчера като споменахте за Фурор....Тя къде се загуби?Някой знае ли?А Мецанка защо не влиза вече в нашата тема?Моля светнете ме ,че нали 3 месеца отсъствах newsm78

Общи условия

Активация на акаунт