"АПРИЛските черни дупета се завръщат от села, планина и морета!"

• 10 783
  • 284
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Добро утро!
Наде, завиждам ти Whistling, моя се събуди към 4 часа и седна. Почна да си говори, да пее и така до към 6 часа Twisted Evil Е, нямаше такъв номер в репертуара, ама ето че се обзаведохме #Crazy. Окончателно стана към 8 без 20. Сега съм леко не тамън #Crazy
Звети, струва ми се, че е от кърменето. Ако продължаваш да сваляш, май ще стане проблем. Не съм запозната, но може би специалистта е диетолог. Сминс и тя слабее, уф не знам. Аз отслабвах с големи темпове, докато кърмех интензивно, да си бях просължила, сега нямаше да съм гладна и дебела Mr. Green
Чакаме мъжа ми, ама не знам и аз кога! Писна ми от тия простотии #Cussing out Да отидеш 7 дена в морето, да бачкаш като идиот и накрая не ти плащат и не получаваш почивка дори. В понеделник пак ще е на работа! Това го има само в Армия, баси ангарията! И те си мълчат милите, сега поне е цивилен има Кодекс на труда..ама той моя един послушен #Cussing out Поне да му плащаха, ама кой да ходи по банкети?!

# 46
  • Варна
Ники вдигна 38.3 , а си играе и пее. Сега трябва да го чакам да се раздриска ли? Уф, дано да е зъбчето Praynig

# 47
Зарка, не знам за какво точно говорите, но ова "по три пъти ходи" да не е за какането?
Понеже Тони ме побърква от известно време - ака поне 2 пъти сутрин, или аз не издържам първоначалната воня и сменяма памперса и той после си додършва започнатото. Но имаше една седмица, в която какаше по 3 пъти, 2 пъти сутрин и веднъж следобед-привечер. Ужасия просто, но според мен е от любовта му към доматена салата.

Днес правя малко парти с мисълта да е интересно, но не знам какво ще стане в крайна сметка  Laughing Вчера 2 приятелки дойдоха - едната дежурна  по Тони, другата с мен правихме торта и хапки. Еййй, голямо цъцкане падна, формички на хлебчетата и т.н., обаче да ви кажа честно крайното количество не ми се нрави - днес ще правя и сандвичета. Crazy

# 48
Лелееееееееееее, какво изпълнение имах снощи от страна Али   Tired Като се върнахме от морската след 2 часа дива игра с приятелчета вкл. и Теди и след банята заспа веднага- в 20.30 и в 22.00 се беше наспал разбира се  Crazy Нито успях да кача снимки, нито нищо  ooooh! Но тази сутрин спа до 9 а аз от 8 бях се събудила  Confused Но сега това ще свършва - със снимките и почвам с подреждането н абагажа  Laughing

Цвети, щях да ти пиша че ДКК е диференцирана кръвна картин аи се гледат еритроцитите мисля newsm78 То и аз слабея, ама още съм далеч от твоите кила, но ти какво правиш бе, мила, освен като излязат пълните ти изследвания и виж какви ще са резултатите  Praynig Hug

# 49
Янче, за Geox става дума. От 130 са намалени на по 60-70 лв.

Ох, Яна е страшно кисела, бягам.

Хубави почивни дни на всички желая Grinning

# 50
От тук почват снимките от вчера  Hug
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143849&photo=30

# 51
  • нейде там, където ....
Растат зъбки, ще трябва да спра Митко от ясла поне за седмица. Много гадно. Но очаквам да вдигне пак луди температури - по градус на зъб. Тръгнали са поне 3 заедно  ooooh!

# 52
  • София
Привет! Ние се прибрахме, имам много снимки, включително и от срещата, но това утре!
Лека нощ!

# 53
Смин, хубави снимки на хубави дечица и майки Hug!

Цвети, тръстиката е синоним за много работа. Нали черните роби навремето са работили на плантации за захарна тръстика.

Аги, точно за акането става дума. Мимата също изпитва голяма любов към доматите.
А тая сутрин изяде една шепа боровинки и акото и вечерта беше синьо-зелено  Shocked .

# 54
  • София
Добро утро!
Хайде на почерпка в тази мрачна, но прохладна сутрин:

Ето и снимки от нашето пътуване :

# 55
Честит рожден ден, Вени! Hug Hug Hug Бъди здрава, усмихната и нека успехът винаги да те съпътства! Весел празник!

# 56
Мммм, хубава почерпка!

Това са нашите снимки от Срелча:
http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=3338695 … 317426&page=1

А това са от Копривщица:
http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=3338695 … d=0&ownerid=0

О, Вени! Ма ти Рожден ден имаш, а?!
 Party  Mr. Green  Party

Честит 25-ти Рожден ден, мила Вени! Mr. Green hahaha hahaha
Бъди много щастива и нека е здраво и сплотено семейството ти!
Наздраве още в ранен предиобед
!

# 57
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВЕНИ!
МНОГО ЩАСТИЕ И ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И ПАРИЧКИ!
БЪДЕТЕ ВСЕ ТАКОВА ЗАДРУЖНО СЕМЕЙСТВО!

Ние потегляме! До след седмица!   bouquet

# 58
  • София
Хехе, Аги! Нашите на 23 ме изкараха, брат ми на 17, ти много дърта, бе!

Мерси, момичета!

# 59

Вени, честит рожден ден! Здравето и щастието нека са винаги с теб, любов да топли вечно твоят дом и нека усмивката никога да не слиза от лицето ти!

Вени, снимките са наистина невероятни! За срещата мога само да завиждам! Като гледах снимките от пътуването ти със семейството ти ми стана толкова приятно, наистина сте много сплотено и задружно семейство  Heart Eyes Дано винаги да сте така заедно и да се обичате  Flutter За момент се почуствах и аз сред природата, трябваше билети да раздаваш  Mr. Green Мислено посетих местата, където сте ходили и вие, благодаря   bouquet
Аги, твоите снимки не мога да ги отворя нещо  newsm78 иска ми парола!
Нуни, как сте вие, каквоп равите, напоследък доста рядко се включваш  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт