"АПРИЛските черни дупета се завръщат от села, планина и морета!"

• 10 790
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
  • София
ВЕНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!  Hug Лори, сигурно те е изненадала приятно с нещо?

Аги и аз не мога да отворя снимките.

Цялото ми гърло е в гнойни налепи, ужас!

# 61
  • нейде там, където ....
Честит рожден ден!
Желаем здраве, щастие и слънчеви мигове!

# 62
Честит Рожден Ден,Вени! Пожелавам ти блестящи спомени за всеки един твой вчерашен ден и щастие с всеки нов изгрев на слънцето!

# 63
  • Варна
Честит Рожден Ден, Вени!!!!! Бъди много щастлива и обичана!!!

# 64
  • Варна
Моето диване дигна 39.5 вчера Shocked и по нищо не му личеше. Бягаше, пееше и бърбореше. Даже имаше сили да хапе! Добре, че свещочките свалиха Т. Направо си изкрах акъла. Утре ще ходим на лекар, да се провери има ли причина за това му състояние. Май ще е зъб, ама кой знае Praynig

# 65
Ох, изглежда качвам снимки в сайт, в който само регнат може да гледа
паролата е 7908206550, вижте така става ли?

А тези блещукащи имена как ги правите, за подписите си? Мис Каприз, като твоето Дея имам предвид!

# 66
  • нейде там, където ....
Не знам дали да се оплаквам или да го хваля Митко, но вече не мога да го храня. Иска сам да яде и се справя горе-долу. Всичко се омазва, но и доволно влиза където трябва. Само аз пера повече . .

# 67
Вени, честит рожден ден. Здраве желаем и всичко останало  bouquet

# 68
jd, това ще да е отражение на яслата?

А моят Тони злояд ми го раздава - яде каквото поиска, когато си ще и манджите понякога излапва, а друг път бурканче от 180 гр само преполовява newsm78 Май ще му давам малко витамини - химия, която да му отвори апетита, нали така действали уж.

Казах ли ви, че пак започна да "говори" - какуо, коко, такуо, и разни такива, сочи и казва. и кима разбиращо, кокори още и "такуууо" ама ние не го разбираме. Mr. Green
Има периоди, в които е само с биба в устата, ужас! Няма вадене братче! И после я махаме, а той започва да нарежда. После пак се пристрастява и мълчи. И тослое отново говорене.

# 69
ВЕНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ, МНОГО ЛЮБОВ И УСПЕХИ ПО ВСИЧКИ ФРОНТОВЕ!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Hug

Всички болнички децаи мами - бързо да оздравяват! Praynig

jd, а с памперсите какво правят в яслата, т.е. учат ли ги на гърнета  и пр., правят ли ви проблеми, че още е с памперс и пр.?... Thinking че една муха ми е влезла в главата...

Смини, макар,че няма да го прочетеш - много приятна и релаксираща почивка ви желая! Peace

Снимките ще гледам утре от "тръстиката". Wink

Вили се научи, да казва "чиш", като й се чишка, което го писахме в актива на татито, т.е. научи се сега когато той ги гледа.  Mr. Green Много искам, да се научи, да чишка не на гърне, т.е. и когато сме навън и нямаме под ръка гърне, но не иска и това е.  Rolling Eyes Опитва се, да повтаря думички, напр. "благодаря" - много е смешна. Blush

Спокойна нощ, дами!
Heart Eyes

# 70
Енви, това за казването е супер, айде да дадем и ние нашите деца на мъжа ти  Mr. Green
Аги, а потребителско име ще ни дадеш ли  newsm78
Нещо съм яхнала метлата и май е време да си лягам, преди да си го изкарам не на когото трябва  Whistling
Лека нощ на всички!

Снимки от РД на едно приятелско дете 

Последна редакция: нд, 26 авг 2007, 22:15 от Nadeto

# 71
Ех, Наде. Като сестричка си му на тоз Стенли. Пу-Пу Simple Smile
Вени, много хубави снимки. Добре сте си прекарали.
Нуни, благодаря за инфото. Ще намина другия уикенд. Дано не са свършили намаленията дотогава.
Енви, какво излиза от благодаря Wink Браво за "чиша".
А нашия диалог от миналата вечер при Т 39 градуса беше -
 - Мамо, па'и.
 - Какво пари, Симонче.
 - Бебе пари.
Скъса ми се сърцето

Браво и на Митко за храненето и бързата адаптация.
Рамама, бързо излекуване Hug

# 72
Олелеле, Черепахова, това Тони ще го говори след година!! ooooh!
Потр. имe agatag@abv.bg

# 73
Добро утро Grinning
Аги, пожелавам ти съвсем скоро да си водите диалози с Тони, но този не ти го пожелавам никога.

Нашият семеен съвет след това буледуване реши да отложим яслата.
Цвети, какво стана с изследванията? Днес се теглих и си мислех за теб. 

# 74
Добро утро!
Янче, това си е разговор като между големи хора  Hug Но дано този специално никога не се повтаря!
Цвети, да казваш бързо какво стана с изследванията, че доста ни притесни  Confused

Общи условия

Активация на акаунт