Черепахче, мерси за пожеланието! Днес съм много по-добре.

. Между другото, и Диди не я подмина
(отговорих си сама на въпроса за инкубационния период) - изкарах кошмарен уикенд - Диляна не спря да повръща 2 дни, нищо не е яла и с нищо не сваляше Т, ужасно е отпусната и само спи, от днес сме на фаза дрисък
. Ей, пишман станах, че тръгнах
Мисче, сетих се за теб как пустосваше като си дойде в началото)...Преслав е толкова стресиран от болките, които преживя, че започна да се стиска, докара си запек, и се наложи да го водим на лекар. Сега продължава да пищи като му се доходи по голяма нужда, но не ще да чуе за тоалетната и като не може да устиска свършва работата в гащите (ама се изпуска по 5 пъти на ден поне
)...Вече се чудя и на него ли да слагам памперс
...оф, спирам! 
А Стенли как само ще се гордее с "кака" си Надя! 

Без детето ходихте, нали? Или той има паспорт?
Лошо е да ти боледува детето, спор няма, но това, което описваш, Иленке, направо е ад!
Стискаме ви палци до ден-два да отшумява вее, че.... 
Аз кашлям и само това засега, даже не разбрах от къде се взе тази кашлица
Иначе нищо ни няма, малко сме си тра-ла-ла!

Бясна съм!
Дано спи повече, че аз хич не се чувствам добре, доста мие лошо, а помощ от никъде естествено.
.
. Дано при теб всичко е наред 
!
.
Стискаме палци!
цялата е подута и направо побеляла.
ми той нямаше да влезне в багажника
и се отказах и взехме на детето една от тези работните колички, които се вдига едната част, за да се вози. Стенли много я хареса. На мен камиона много ми хареса, но е доста голям и няма да мога да го изнасям навън сама със Стенли и затова го отложих за някой друг път, но не се отказах напълно от него