"АПРИЛските черни дупета се завръщат от села, планина и морета!"

• 10 797
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Как сме се събрали такива хубави майки с толкова прекрасни деца! Гледам снимките и се чудя. Стахотни сте и Дея с Дея-Мария и Надето със Стенли и всичкиииии! Heart Eyes

Черепахче, мерси за пожеланието! Днес съм много по-добре.

# 76
Здравейте и от нас  Hug
Вени честит празник на патерица   bouquet
Ние вчера се разходихме до Солун, разгледахме пихме кафе БЕШЕ СТРАХОТНО но беше голяма жега  Peace

# 77
  • Русе
Привет!
ЧРД на патерица на Сабина и Вени! Нищо лошо да не ви застига и от всичко хубаво по много!  bouquet

Вени, невероятни снимки!
За срещата не ми се коментира, че още си скубя косата дето стоях във Варна затворена с болно дете  ooooh!. Между другото, и Диди не я подмина  Cry(отговорих си сама на въпроса за инкубационния период) - изкарах кошмарен уикенд - Диляна не спря да повръща 2 дни, нищо не е яла и с нищо не сваляше Т, ужасно е отпусната и само спи, от днес сме на фаза дрисък  Sick. Ей, пишман станах, че тръгнах  ooooh! SadМисче, сетих се за теб как пустосваше като си дойде в началото)...Преслав е толкова стресиран от болките, които преживя, че започна да се стиска, докара си запек, и се наложи да го водим на лекар. Сега продължава да пищи като му се доходи по голяма нужда, но не ще да чуе за тоалетната и като не може да устиска свършва работата в гащите (ама се изпуска по 5 пъти на ден поне  Close)...Вече се чудя и на него ли да слагам памперс  Tired...оф, спирам! Stop

Двете полуадашки с джипа са страхотни! Heart Eyes А Стенли как само ще се гордее с "кака" си Надя! Wink

Черепахче
, само Т ли имаше Симонка, добре ли е вече?
Диди спря да говори откак е болна. Sad

Енви, кажи сега за "мухата" (не пиши с дребни букви). Как се чувстваш на работа?

jd, дааааа - яслата е "виновна". Очквай да почне да иска сам да се облича и съблича. Laughing

# 78
Пете, я сподели колко ви излезна отиване-връщане, за да затапя някой ден устата на моя какъв ще е разхода. Или той да затапи моята  Blush Без детето ходихте, нали? Или той има паспорт?

Много съжалявам, че някои от децата са болни, желая им бързо да оздравяват, а на мамите - сила! Hug Лошо е да ти боледува детето, спор няма, но това, което описваш, Иленке, направо е ад! Sad Стискаме ви палци до ден-два да отшумява вее, че....  ooooh!

Тони дали го хваща хрема не мога да кажа, но много рано сутринта бе раздразнителен и не спахме, разбива ми съня това дете!  Thinking Аз кашлям и само това засега, даже не разбрах от къде се взе тази кашлица  newsm78 Иначе нищо ни няма, малко сме си тра-ла-ла! Joy

Последна редакция: пн, 27 авг 2007, 10:56 от Чаено момиче

# 79
Наде, за "чиш"-то, макар да е в актива на татито, си е и моя заслуга, все пак! Crossing Arms Wink

Черепахче, въобще не мога, да пресъздам "благодаря"-то й.  hahaha
Ти как си - като Цвети ли слабееш!? Confused

Иленка, много са смесени чувствата от работното място, но май преобладават положителните... Чувствам се завършена някак си ... пълноценна... Rolling Eyes
"Мухата" ми е, да не чакам пролетта за ясла, а още към края на тази година, да я пробваме Велинката, т.к. раздялата с мен я понесе чудесно - няма ревове, отказ от режим и пр., а и градинските болести така и така си ги кара покрай брат си... Умувам още!? Thinking

В тази връзка и покрай решението на Черепахчето - нали сте много добре подготвени, че тръгвайки на ясла, децата почти гарантирано ще се изпоразболеят - мисля, че е неизбежно. Пепи тръгна на ясла през м.май и до ноември всеки месец беше на антибиотик, след което обаче цяла зима /но зимата тогава си беше истинска със сняг и лед/ беше здрав. Но с баща му твърдо бяхме решили, че ще ходи на ясла, т.е. боледуване - излекуване - ясла и отново и отново. Боледуването му приключи в яслата и сега в градината почти нямаме проблеми.
Знам обаче, че при всяко дете нещата стоят по различен начин, както и че всеки родител е в правото си, да взема най-правилното решение за своето си дете!  Peace
Дано не досадих, но реших да споделя опита си. Embarassed

Толкова много отпускари ли има още, та темата ни така пустее!?
newsm78

# 80
Здравейте,
влизам само да споделя,че от резултатите ми няма нищо.Дкк-ато ми е малко не в реда на нещата,но ми казаха да направя повторно изследване след 10тина дни.Лимфите ми вече са спокойни!

Момичета,аз се предавам с Христо.Или ще стигнем до сериозни шамари или ще го пусна и него на ясла ненужно.Не иска да яде не защото е гладен,а защото предава фасони #Cussing outБясна съм!

Болничките да оздравяват възможно най-бързо:pray:

# 81
  • Варна
Едвам го приспах, до къде се докарахме на "стари" години да се люлеем, за да заспи ooooh! Дано спи повече, че аз хич не се чувствам добре, доста мие лошо, а помощ от никъде естествено.
Цвети, дано се окаже фалишива тревога!
Аз съм се предала, с такова диване като мойто без шамари не минава, който квото иска да си мисли...Такава лудница няма просто, още си блъскам главата дето не подадох навреме документи за ясла...Сега, ако оцелея ще е чудо. Досега ми е бил шамари и човъркал... Продължава да не спи нощем, спа с крака върху врата на баща си ooooh!
Налага ми се да ходя по зъбари, то вече не се издържа, и не знамкой ще го гледа newsm78.
Ако видя документално оформено пенсиониране на някоя от бабите, тогава ще си помисля за второ Rolling Eyes

# 82
Привет, мацки!

Цвети, да точно като лишеи беше, вече почти не се забелязва. Казаха ми че като родя ще изчезне, ама явно изкарах късмет Praynig. Дано при теб всичко е наред Praynig

ЧРД на Сабина и Вени с най-добри пожелания  bouquet!

Наде, нескуик не давам, не само заради какото, ама за мен тези ми ти неща са бухани със захар, пък аз съм против Naughty.

Дея, двете мадамки са страхотни, ама и ти не падаш по-долу. На новата снимки изглеждаш страхотно ( както винаги, де).

Които снимки успях да отворя разбира се бяха страхотни. Само Танчето не я забелязох никъде на Варненските. А как мина тяхното кръщене някой знае ли? Смин предполагам е вече отлетяла, дано си изкарат супер.

# 83
Честит рожден ден на патерици на Сабина и Вени!Здраве,щастие и мнооооооооооого любов ви пожелавам от сърце!
Много болнички имаме пак,на всички желая бързо оздравяване - от нас много целувки и прегръдки!
Наде и аз не съм давала до сега нескуик на дечко.
На всички,които са на почивка желая приятно и спокойно изкарване!
Не ми остана време да разгледам снимките,но сега ще се върна назад да ги отворя.

# 84
Момичета, благодаря ви още веднъж за хубавите пожелания!  bouquet
Вяра пък я нападнаха зъбите.
Растат и всички кучешки зъби и предкътници едновременно. ooooh!
Някой виждал ли е нещо подобно?
Няма да влизам в детайли, ама устата и прилича на верига от кратери - червено и подуто...
Ад е!

# 85
Мъм,вече денят наближава Praynig

Абе нищо не казвате,но къде се загубиха Меца,Ексчето,Рина.....Може да съм поизпуснала нещо,но ми е чудно newsm78

# 86
Мамче, времето вярно тече и денят наближава  Hug Стискаме палци!
Сабина, на Стенли устата му е така в момента  ooooh! цялата е подута и направо побеляла.
Днес ходих със свекърва ми до Хиполенд, искаше да му купи голям камион. Обаче аз като го видях  #Crazy ми той нямаше да влезне в багажника  newsm78 и се отказах и взехме на детето една от тези работните колички, които се вдига едната част, за да се вози. Стенли много я хареса. На мен камиона много ми хареса, но е доста голям и няма да мога да го изнасям навън сама със Стенли и затова го отложих за някой друг път, но не се отказах напълно от него  Mr. Green

# 87
Малеее, Мъм, ми то не ти останало, бе жена! Хайде леко раждане и те чакаме да се хвалиш после. Ееех, кога ще дойде и моят час, много тежко туй лятното бременеене.

Цвети, Рина влиза когато може, защото почна работа и не и остава много време. Но беше тук не отдавна. Ексчето и Мецанка не са напуснали, просто влизат много, много рядко през последните няколко месеца. По мое знание никакви гафове не е имало, за да напускат. Помня че и двете се включиха преди едно известно време ( повече от месец със сигурност). И на мен ми липсват и двете и от двете много ценни съвети съм получила, но явно с подрастването на дечицата и тревогите не са чак толкова както преди и някои мами си дадоха почивка.

# 88
Добро утро дами-мами! Hug

Мамче, с теб сме! Heart Eyes

Цвети, Мисчето ти е отговорила за липсващите. Още тооооолкова много мами липсват... Sad

Снощи най-после установих 11-я вече избил предкътник на Вили. И 12-я е на път. Но няма нещо извънредно - Т, развален режим или криво настроение - да не чува дяволът! Mr. Green

Лек, успешен и по-прохладен ден на всички!
Hug

# 89
Добро утро и то нас. Тази нощ спахме, да се не надява човек!  Mr. Green
Мам, желая ти леко раждане да се хвалиш с едно здраво бебе! Стискаме палци и ще ти броим дните отзад напред!
 Tada   9!     Tada

Общи условия

Активация на акаунт