"АПРИЛските черни дупета се завръщат от села, планина и морета!"

• 10 805
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Сабина, Наде промивате ли устната кухина с кислородна вода (3%)? На нас много ни помогна. Добре е когато венеца е подут и по-чувствителен да се минава с клечка за уши напоена в кисл.вода.

Мамче, леко и много бързо раждане!  Hug

# 91
  • София
Сабина, Наде промивате ли устната кухина с кислородна вода (3%)? На нас много ни помогна. Добре е когато венеца е подут и по-чувствителен да се минава с клечка за уши напоена в кисл.вода.

Мамче, леко и много бързо раждане!  Hug

# 92
Къде сте всички пак? Явно времето там е още плажно и никой не се вясва насам. Зимата като няма да мога да влизам всеки ден, тогава ще се накачулите тук Mr. Green

Енви, наистина много мами липсват. Например Фурорчето. Какво стана с това момиче? Влезе веднъж на скоро и после пак изчезна, а имаше да ни казва нещо. Надявам се всичко при тях да е наред.

# 93
...Бюти, Скарлет, Цачи, Ивка, Жени, Снежи, Танина...

И още толкова много...

Разходих се по първата ни страничка и ми домъчня.
Може би е нормално!?
Приоритетите се променят.
А може би е ненормално, да продължаваш, да имаш нужда от темата!?
Някой нали разказваше, че следващият етап е обединение по дву- и тримесечия.

Хайде по едно следобедно! Hug
В отчетна сме все пак! Mr. Green

# 94
Здравейте от мен!  bouquet
Вярно, отдавна не съм писала, но чета от време на време когато ми остане време Simple Smile Ние сме добре,Екатерина е мноооого палава ooooh! и вече виждам зор с нея. От понеделник тръгва на ясла, сега тичаме по изследвания. Днес сутринта вече успяхме със всичко - секрети, кръв, урина, фекална маса....абе ужас напарво. Естествено, Здравната каса не поема тези изследвания, всичко се плаща и освен това двата секрета, които ни искат си ги вземахме сами вкъщи Tired. Малко ми е притеснено дали ще плаче на тая ясла, но няма как. Peace

# 95
  • Boston, MA
Вени, честит рожден ден на патерица! Да сте все такива сладури цялото семейство!   bouquet

# 96
  • София
Честито на празнувалите в последната седмица-две!

Ние сме добре. Ходихме тримата малко на селска почивка, заедно със сестрата на мъжа ми и племенника. Валката хапна доста бой и гризкане и тамън взе да свиква и дойде време да си ходим  Mr. Green

# 97
Да вдигна малко темата и аз,

При нас всичко е наред. Днес бяхме до яслата да вземем документите за изследванията и директорката я гушна и тръгна с нея да й показва какво има и после ужас реввв не мога да я взема да си тръгнем. Целувка ми дава и чао ми казва и аз да си ходя, а тя да остава..... Директорката каза: Ето това дете е готово за яслата, няма да имате никакви проблеми. Да се надяваме де. И така от 24.09 мисля да я пускам по-живо по-здраво при децата.
Много изследвания искат при вас  #Crazy На мен ми казаха само кръв, урина (с направление от педиатъра) и чревни (няма направления за тях).
Зачетох се днес в амбулаторната карта на Дими и отззад гледам какво трябва да прави на нейната възраст. Това с думичките и говоренето и е голяма мъгла. Освен бау бау и  па-па и др. от сорта нищо не отбира, ааа и ТАТЕ казва. А гледам пише, че на 1г6м трябва да използва 30-40 думи. #Crazy Иначе в двигателно отношение сме напред, около 2 год.
Това е засега от нас.
Стискам палци на Мъм, безпроблемно и леко раждане

# 98
Привет! Grinning

Загубихме се, откраднахме си с Д. няколко дни почивка и забегнахме без Преското.

Върнахме се, аз нещо не се чувствах добре и не можех да стана от леглото.

Днес пък тичахме цял предиобед за изследванията за ясла на детето.
По този повод, завеждащ яслата, още като ни даде списък с нужните излседвания, които трябва да правим ни подчерта, че педиатърката е длъжна да ни даде направление за някои.
Та взехме за кръв и урина, за глисти и дезинтерия.Останалите-манту, Васернам на някой от родителите не се поемат от касата.

На мен пък днес ми излезнаха резултатите от урината, имам белтък CryС Преското не ми се е случвало, звънях на док и той ми каза, че за сега не е опасно.Някоя от вас лежала ли е в болница заради това?

# 99
Честит Празник на всички празнували през изминалите дни!!! Бъдете здрави, щастливи и се наслаждавайте на  живота с пълна сила!!!

Четох, четох, но от толкова много информация, накрая ще пропусна нещо.

Първо искам да прегърна силноооо всички болни и да им пожелая скоро оздравяване.

Прави ми впечатление, че повечето мъничета ще тръгват на ясла, а пък аз още се чудя - вярно, диво ми е хлапето, но пък ми е жал да го пусна, а и баба му каза, че ще го гледа /само не знам дали ще му издържи/. От друга пък страна батко му почва ДГ в понеделник и Йо ще остане сам и ще му е скучно вкъщи, ох, ако не бях толкова колеблива щеше да ми е много по-лесно.

Иначе в нас продължава да е пълна лудница и веселба. Да знаете всички, които чакате второ дете, че е невероятно домът ти да е пълен с деца, просто думи нямам да опиша чувството. Някак преди чувствах, че нещо ни липсва вкъщи, а сега като ги гледам как играят, как се прегръщат, целуват, говорят, чувствам, че ми поникват криле и съм готова да се справя с всичко. Естествено, не минава без караници, блъскане, удряне, викове, понякога ми надуват главата и вбесяват до крайност, но пък пак е емоция.
Йо вече разбира всичко, говори с по 1-2 думи, но цели изречения не може да прави. Характерът му е много труден, постоянно иска да се налага, сърди се жестоко, когато му кажеш нещо, което не му харесва, се прави, че не чува или тропа с крак, ляга по земята и си удря главата. Лошото е, че батко му взе да го имитира и вместо да се развива, започна да се връща назад.Знам, че се случва това, но мислех, че ще го избегна.

Фил, страхотни новини от теб -  Heart Eyes а за името - Далия ми харесва, различно е и звучи красиво. А за белтъка, знам, че трябва да внимаваш в храненето, за да си влезе пак в нормата.

Цвети, радвам се, че нещата не са сериозни.   bouquet

Енви, гледам да не прекарвам толкова време във форума, да обърна повече внимание на реалния живот.

Последна редакция: вт, 28 авг 2007, 21:55 от Леси

# 100
Фил, дано се нормализираш скоро и да не се притесняваш  Peace
Леси, като чета твоя пост и хубавите думи, с които си описала лудницата вкъщи с много деца  Heart Eyes направо настръхнах.
Гале, това е добре, че малката така е реагирала на яслата и дано наистина всички дечица да тръгнат без проблеми на ясла и да се забавляват там. Пишете как я понасят и как са се държали там, за да се подготвим и ние психически.
Лека нощ на всички.

# 101
Леска-И мен ме разчувства душицо  bouquet

Фил-Аз не съм имала проблем с белтъка.Я пусни една търсачка при бати Гугъл,та да се поподготвиш newsm78А защо да лежиш в болница?Добре завърнала се от почивката  bouquet

Енви-Наистина доста мами не пишат.Сякаш се позабравяме.а съм твърдо против това обединяване на 3 месечие.Че ние не се познаваме с мамите от другите месеци newsm78,а и докато се опознаем....

Галче-То някои деца казват 3 думи,други 30 на тази възраст.Никой не може да накара детето да говори,ака ,спи или яде,ако то само не реши NaughtyА и в ялсата може да се поотпусне в бърборенето.Нали ще  е сред връстници!Ще си алабаланичатWink...Я кажи за двигателните умения newsm78.Моят Христо не ходи!Все притърча.Аз като се бъзиках ,че ще протича,то взе ,че стана.Няма нормален,спокоен ход.Като мече е hahahaСподели моля те какво трябва да умеем Naughty

Рамама-КАк ти е гърлото???

# 102
Това от което имам спомен за момента е (здравната карта е в стаята на Димито, а не ми се влиза): Да ходи стабилно, без да пада, да тича с умерена скорост(каквото и да значи това), да се катери по столове, маси, дивани и да слиза от там, да качва и слиза по стълби без притеснение, да държи лъжицата правилно и да си улучва устата (това последното не го умеем). Това помня, ако имам време утре ще пиша повече.

# 103
Утре  чакам реферат Гале Joy
А за лъжицата...С манджа ли  или без?Че ние и с манджа успяваме ,ама не всеки път.Аз честно казано много  не го насърчавам,с което не се годея newsm78.По стълби още не слизаме,макар че се пробва ,но падна веднъж на втората:hahaha:

А дали някъде няма сайт,в който да има подобна инфирмация newsm78За сън,ядене,движения,говор,игра...

и енда молба!Преди време обсъждахте филмчетата Бейби Айнщаин1От някъде да мога да си сваля някое?Или някой евентуално да може да ми прати 1-2 newsm78Намерих само бейби Моцарт

Хайде лека за сега  bouquet

# 104
Малеее, Гале, нали няма да очакват сами да се хранят с лъжица от сега или това е едно от изискванията?

Фил, незнам нищо за белтъка. Дано не е сложно.

Пък тези 30 думи моята незнам дали и на 2.6 дали ще казва толкоз Mr. Green

Леси, много добре ми подействаха думите ти  bouquet

От мен лека и до петък.
Бубс, ако случайно не ти остане ред да влезеш тогава от мен лек път и страхотна ваканция!

Общи условия

Активация на акаунт