"АПРИЛските черни дупета се завръщат от села, планина и морета!"

• 10 812
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
Имам, ама стои в колата, незнайно защо Rolling Eyes

Като се сетя да го кача ще ги снимам.

# 136
Юлче, добре завърнала се! Липсваше! Hug

Аги, Наде, честити ви именници!   bouquet  bouquet Много да ви слушат!

Аги, честита ти племенница!   bouquet Жива и здрава да е!

# 137
(и ако може една машина на времето да ме  метне няколко години напред, хич няма да се сърдя)!
Я да те метне 10 г назад, не е ли пона далаверка? Mr. Green

# 138
Аги честита племеница   bouquet
Аги пътя до Солун е 600км отиване и връщане та общо 60 лв за газ, ние си я разделихме на половина с наште приятели, за там си взимаш евро колкото прецениш, кафето е по 3 евро.

# 139
  • Русе
Привет!
Честит празник на всички малки и големи именици! Със здраве да си носят прекрасното   bouquetиме!

Аги, честита племеница! Много фина мадамата! Flutter
За буквите пусни търсене "glitter maker/text" - дори да ти излязат резултати от форуми, като кликнеш в/у буквите ще те прати на някой такъв сайт.

Юлчеее, тъкмо се чудех вече какво става с тебе!  Hug Дръж се, и по-"весело" ще става! hahaha

# 140
(и ако може една машина на времето да ме  метне няколко години напред, хич няма да се сърдя)!
Я да те метне 10 г назад, не е ли пона далаверка? Mr. Green

Не, не ща назад  Laughing Искам напред до светлия момент, когато и двамата ще съм ги метнала на детска, а аз ще ходя на работа и поне през деня няма да мисля за лапищраци. Липсва ми кафето сутрин с колеги.
Ами хайде чао от мен, аз пак изчезвам за дълго - връщам се в софия чак другата неделя.

# 141
Малееее, ама много "активна" нашата темичка днес бе  newsm78
Аги, честно да ти кажа 10 години назад  Mr. Green на 12 г не знам кво съм правила, ама май пред блока на въже съм скачала  hahaha и не съм много навита  Whistling
Ей, мамите героини /с второто тумбаче/, да се стягат, че те са нашата гордост и стимул  Mr. Green
Въпрос към мамите в чужбина: "Като е толкова чисто при вас и като решите да се разхождате с малчовците из центъра, ако сте без памперс и детето каже "пиш" или "аки"  Mr. Green кво правите? В райграса ли ще ги издържате? Е, това живо ме интересува  hahaha

Наздраве на всички, които тази вечер ще се включат, а може и сама да си ме оставите да си пия като битов алкохолик  Joy hahaha

# 142
  • София
Как сама бе, Наденце!   Naughty Да ги нямаме такива!  Wink
Хайде, аз тая вечер съм на ракийка и диня, по принцип не харесвам такава комбинация, ама днес някакси ми потръгна ...  Mr. Green
 Drunk

# 143
  • Варна
Ха, добър ден!
Наистина няма никой newsm78
Днес е малко по-добре, моя щурчо не пищи и се забавлява.
Горещо е .... вече ми омръзна от горещина, а не искам и да е студено. Май няма угодия за мен.
Сега пак съм го пуснала по гащи, нека си пикае на воля Joy

# 144
Привет!

Явно доста са обявилите бойкот Simple Smile

Ние днес цял предиобед се занимавахме с яслата, на 04.09 ще си имаме ученик Wink
Моля се да му провърви Praynig

# 145
Привет и от мен!
Снощи само Ренката ми уважи наздравицата  Mr. Green
Фил, ще стискаме палци на младия ученик  Peace
Краси, ти да си видяла някога доволна жена  Joy hahaha
Аз приготвям един куп багажерии и отивам на вилата на кума ни, а Стенли отива при баба си на вилата. Ще се приберем в неделя, а до тогава да не изпишете темата  Mr. Green
Приятен и спокоен уикенд на всички.

# 146
Наде и умната  Mr. Green

# 147
Наде,приятна почивка!
Аз имам голям проблем  Rolling Eyes За изследванията за яслите трябва да взема урина,но познайте  ooooh!  Tired Моята щерка не ще и не ще да се изпишка без памперс  Tired И така днес се провали всичко  Tired

Сутринта пих кафе със Хера  Grinning ,те заминаха на почивка малко  Grinning на връщане обеща да се обади де  Grinning

Моля се да му провърви Praynig

Тауж казват,че свиквали по бързичко като малки  Rolling Eyes ,ама знам ли.Днес ходих до детската градина да попълня молбата и Дея-Мария бе с мен.Оставих я за минута докато оправя документите и тя после не искаше да си тръгва  Grinning ,само обаче не знам дали ще има такъв интерес и когато я оставя  Rolling Eyes И тя тръгва на 4-ти  Grinning

# 148
Дея, аз вчера взех урина с гърнето, не успях с колектор Rolling Eyes

А, и докато стоеше седнал си хапваше солети, та и трошици от солети имаше после вътре Simple Smile
Ама слава Богу, не се наложи повторно да вземам, излезе чиста урината Mr. Green

# 149
Дея, сложи памук в памперса и като се изпишка го изстискай в колектора  Peace

Общи условия

Активация на акаунт