"АПРИЛските черни дупета се завръщат от села, планина и морета!"

• 10 808
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
Дея, сложи памук в памперса и като се изпишка го изстискай в колектора  Peace

Ха,браво ще черпя  Grinning ,благодаря за идеята  Hug ще пробвам

Фил,тя като беше на 6 месеца се пробвах да и взема урина със една чашка ,изпишка се ама излязоха бактерии и затова не предприех този вариант  Rolling Eyes Като я сложа на гърнето сяда казва "пииииишш" и става  Mr. Green ,без да е свършила нищичко  ooooh! А днес цяла сутрин беше без памперс и като и сложих колектора имаше рев  Tired

Вас какво ви искат да носите във яслите при постъпване?

# 151
Наде, и аз мислех да прибягна до това като краен вариант, макар че и с памука може да изскочат някакви бактреии при изследването Rolling Eyes

Дея, ами какво ли не искат.От необходимите дрехи, през прах за пране, сапуни, веро и салфетки до играчки на стойност над 5 лв Mr. GreenИ куп други дреболии.
На други и спонсорство около 200лв под формата на нещо необходимо за яслата.
Ама ние сме връзкари Grinning

# 152
Здравейте, мога ли да споделя с вас проблема който имаме, в парка моя Криси 1г. и 3м. се държи добре и е дружелюбен но има едно момиченце с 3 месеца по-голямо което го бута доста грубо и той се разтройва и почва да плаче, с майката сме приятелки но неможем да разрешим конфликта това непрекъснато се повтаря незнаем какво да правим, моля за съвет, пишете ми вашите мнения бих се радвала да ги узная

# 153
Здравейте, мога ли да споделя с вас проблема който имаме, в парка моя Криси 1г. и 3м. се държи добре и е дружелюбен но има едно момиченце с 3 месеца по-голямо което го бута доста грубо и той се разтройва и почва да плаче, с майката сме приятелки но неможем да разрешим конфликта това непрекъснато се повтаря незнаем какво да правим, моля за съвет, пишете ми вашите мнения бих се радвала да ги узная

Зори,аз имах подобни проблеми,пуснала бях и тема.Имаме тук във градската градина една площадка с къщичка на баба Яга и там водим децата,аз не бях я водила и преди две седмици я заведох за първи път.Първо едно дете скочи и заби нокти в лицето и и след като текна кръв и аз не казах нищо на майката,тя се развика защо съм го казала по телефона на баща и че голям проблем съм направила.По питах "ами ако и бе изкарал окото",отговор "няма страшно ,нищо няма да и стане,ех голяма работа станало".Вторият път пък едно голямо дете на около 3г. я блъсна и тя падна назад,бабата стоеше отстрани и реагира така "ами тук е така"  Rolling Eyes  Shocked Та от тогава просто не я водя там  Peace Нямам нерви да се занимавам със такъв вид личности,само се ядосвам и в крайна сметка за да не удрят моето дете трябва да гледам и чуждите

Дея, ами какво ли не искат.От необходимите дрехи, през прах за пране, сапуни, веро и салфетки до играчки на стойност над 5 лв Mr. GreenИ куп други дреболии.
На други и спонсорство около 200лв под формата на нещо необходимо за яслата.Ама ние сме връзкари Grinning

Как прах  за пране newsm78 и играчки  newsm78 При нас освен дрешки,мокри кърпички,салфетки друго няма  Rolling Eyes
Бе то тауж и аз затова съм спокойна ,че я взимат сигурни хора,които са работели със моята баба и ме познават,ама ще видим  Thinking

# 154
Ми прах за пране вероятно на спалното бельо, знам ли Rolling Eyes

# 155
  • Русе
Ъъъъъ, като сме на ясленска вълна, да питам:
Може ли вирусът, който Диди изкара (до оня ден беше с разстройство) да окаже влияние на изследванията за яслата ако ги направя другата седмица - понеделник, вторник да речем? newsm78
Чудя се, защото при последните кръв и урина имаше отражение от лекувани с антибиотик бактерии в носа... Не беше нещо фатално, но не искам поводи да ми се заяждат Close

За ясата са ми искали бебешки сапун, веро, тоалетна хартия и салфетки. Отделно препоръчват детето да идва с любима играчка, гребен за момиченцата, ако е необходимо биберон... За тържествата са искали почерпки и балони. Друго не се сещам в момента.  Thinking

zori2005, не знам какво да те посъветвм при положение, че майката ти е приятелка  Thinking - няма ли начин да им намирате различни занимания - един на люлката, друг на пързалката примерно? Ама много се дразня и аз от такива ситуации  Close.

Последна редакция: пт, 31 авг 2007, 16:42 от Иленка

# 156
  • София
Привет от нас! Ние се поизгубихме, но винаги става така, когато мъжа ми си дойде за една седмица почивка - търчим нагоре-надули по задачи!

Сега да ви почерпя за Лората - става на 8 години:

За обувките - аз съм решила само на Капчица да взимам - много съм доволна от сандалите! Ние сме 22 номер!

Ей, много ученици на есен - много мънички ми се виждат - незнам! Все пок според една сестра в ясла, моя позната, по-лесно свиквали по-малки като са! Ама в момента Матей е такава лепка, ако ме е нямало за 2-3 часа или го е гледала някоя баба за ден, че направо не си го представям! Така или иначе вече ерешено и ще започвам да работя с майка ми от октомври! И или свекърва ми или жена ще го гледат почасово!

# 157
Малееее, какъв резил, изтървах си именния ден на детето, що не напомняте бе хора?! Не съм свикнала на именни дни и това, до година трябва да вляза в час.

Аги, честито ти радостна новина  bouquet, да е жива и здрава малката!

Деич, гледам нямерили сте мотор Mr. Green

Абе, Наде, къде беше таз идея с памука като аз се чудех как да взема урина от Лекса преди два месеца докато си бяхме в БГ и се измъчихме 3 дена и в крайна сметка не го направихме?
По другата ти питанка, за пишкането навън. Ами моята още не казва, ама тук не съм видяла да се практикува това, незнамкак биха погледнали. Малко са особени на тази тема, голотата тук не е на почит от никоя гледна точка. Преди две седмици като ходихме на морето, заведох дребната в басейна една вечер и и смених банските на един шезлонг, че тамън се бяхме прибрали от плажа и веднага другите деца ги чувам как викат на майките си " голо бебе, голо бебе", като че ли някакво престъпление направих.

Вени, да ти е жива и здрава Лора  bouquet

Юлче, дръж се бе! Я къде си още, хайде чакаме те за редовно включване другата седмица.

# 158
  • Русе
Вени, да ти е жива и здрава рожденичката и с много 6-ци да те радва!  bouquet

Мис, точно като питаше тогава, ти писах за памука, ама кой да чете! Naughty Wink

# 159
  • Boston, MA
...Въпрос към мамите в чужбина: "Като е толкова чисто при вас и като решите да се разхождате с малчовците из центъра, ако сте без памперс и детето каже "пиш" или "аки"  Mr. Green кво правите? В райграса ли ще ги издържате? Е, това живо ме интересува  hahaha

Наде, Дани е с памперс, но понякога казва, че има а-а (и на двете така казва), аз съм за ходене в тоалетна и го водя с мен, тук не съм виждала деца да пишкат навън. Баща му, обаче, е привърженик на пишкане на открито и веднъж-дваж се опитва да го изпишква на тревата (до плажа беше това обаче, не в центъра.). Аз съм против тая практика де.

Честито на именниците!

Заминаваме в неделя, ако не успея преди това, да ви пожелая приятно! И да се видим в България!

# 160
Деич, гледам нямерили сте мотор Mr. Green

Дааа,преди седмица го докарахме от Кюстендил ,вече има нов член в семейството  ooooh! Mr. Green Mr. Green

# 161
Вени, честита ти рожденничка!   bouquet Здрава и щастлива да е и много да ви радва! Hug

Бубка, приятно изкарване на родна земя! Heart Eyes

Патладжан давате ли на децата? newsm78

Ще стискам палци на всички скоро тръгващи на ясла деца!  Peace Ще се справят - Априлчета са все пак!
Wink

# 162

Патладжан давате ли на децата? newsm78

Да,аз съм давала  Rolling Eyes
Момичета имам нужда от помощ за един текст на английски  Rolling Eyes Ще ми помогне ли някой с превода  Rolling Eyes ,че аз само немски разбирам  Blush

# 163
Момичета, добър вечер Hug

Спешно ако някой може да ми каже - на Яна между крачетата и при шушето всичко й е червено и на едни плюски. Не мога да видя точно какви са, тя пищи и не дава. От снощи е така - мажа я цял ден с тоя Бочко, баба й без памперс я е държала, но не минават. Някакво мазило да ми кажете? Аз ще звънна и на педиатърката да каже нещо, ама първо от вас искам помощ Hug

Дея, моторът ви е страхотен, тука по цял ден слушам точно за този Laughing Английският ми не е много добър, не смея да си предложа услугите Heart Eyes

Вени, честит рожден ден на Лорчето  bouquet Да ти е жива и здрава!

Енви, давам. В зеленчуковото пюре слагам. А бях се сетила да те питам - на Велинка започна ли да й расте по-дълга косица? Яна не е особено дългокоса, а като гледам какви момиченца има на нейните месеци с ееййййй такива коси дълги, ние ще почакаме с опашките, а и тя ластици, шноли и т.н. не понася.

Бубка, лек път Hug

# 164
  • Boston, MA
Дея, давай английския! Честито возило!

Вени, да ти е жива и здрава щерката! Не знам къде блях преди малко...

Патладжан яде.

Нуни, не знам... да не е гъбична инфекция?

Общи условия

Активация на акаунт