Какви обувки,ботуши...

• 32 099
  • 210
  •   1
Отговори
# 165
То пък аз като се изръсих миналата година 330 лева за ботуши естествена кожа, да не мислиш, че пак нямах тия проблеми.

Shocked Ти у ред ли си ма, жена?  Hug Баууу... Ни мож ма накара да ги дам, даже да ги имам.

У ред съм, я!
Ботушките са маркови и дишащи- Geox. Wink
За съжаление на мъжа ми от две години съм върла фенка на въпросната марка. Mr. Green

# 166
  • Варна
У ред съм, я!
Ботушките са маркови и дишащи- Geox. Wink
За съжаление на мъжа ми от две години съм върла фенка на въпросната марка. Mr. Green

Кат дишат, чистят и готвят ли? Таквиз ако си ги намерила..., може да кандисам. Party

# 167
То, ако има таквиз дето чистят и готвят и мъжа ми ще си купи.
И после няма да има нужда от мен. Mr. Green

Малеййййй!Как оспамихме темата! ooooh!

Спирам!

# 168
  • Варна
Малеййййй!Как оспамихме темата! ooooh!
Спирам!

Така ли? Где бре?  Whistling Айде за сефте. Laughing

# 169
А какво ще кажете за тези?

А водкени има ли Mr. GreenЧе тез бирените няма да ми топлят през зимата Joy

# 170
Купуваш го така с бирата пък после си го пълниш с каквото искаш

# 171
Да, харесват ми, още повече че съм привърженик на зеления цвят- любим ми е. Ако можеш да вървиш с толкова високи токчета, ако имаш много зеленкави дрехи и още един чифт ботуши който да сменяш с тези, когато не си облечена с зелено си ги купи.

# 172
Какво стана, защо цитираш моя постинг?

# 173
Грешка, какво толкова може да е станало?

# 174
А ти защо се месиш? Просто попитах защо цитира моето мнение без да е добавила нещо от себе си, по принцип като добавиш нещо от някой друг към своя постинг- Цитираш, би трябвало да пишеш защо го правиш. Нищо лошо не съм и казала, само попитах. Не търся да се дразня с нея, с теб или с някой друг.

# 175
Доста остро реагираш, но спирам с глупостите  smile3505

# 176
Diora , страхотни модели .Повечето много ми харесаха,но защо не срещам по магазините такива . Cry

# 177
Моля, някой ако има опит да разясни какви всъщност са негативите на изкуствената кожа  /водят я еко кожа/ Thinking
Аз изкуствени обувки не си купувам  Stop запарват ми и ми се вмирисват краката  #Crazy В тези от естествена дори и да ми запарят (което се случва ако не съм ги съобразила с Т навън) поне няма аромат.  Crazy

# 178
А ти защо се месиш? Просто попитах защо цитира моето мнение без да е добавила нещо от себе си, по принцип като добавиш нещо от някой друг към своя постинг- Цитираш, би трябвало да пишеш защо го правиш. Нищо лошо не съм и казала, само попитах. Не търся да се дразня с нея, с теб или с някой друг.
#Crazy много се "палиш", където и да те засека все разгаряш някакви спорове и се дразниш!!!Аман!

# 179
#Crazy много се "палиш", където и да те засека все разгаряш някакви спорове и се дразниш!!!Аман!
Споко, нормално е....пубертета не прощава Mr. GreenМоже и да й мине......някой ден Joy

Общи условия

Активация на акаунт