Жегата не ни мори, Декемврийчето се учи да върви!

• 10 673
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
Бети ,Честит Рожден Ден!!!!!!
                            всичко най-хубаво,да си жива и здрава,дечицата и те и всички около теб.Здраве като има другото само си идва на мястото!

# 226
  • Düsseldorf
Честит Рожден Ден, мила Бети!
Бъди жива, здрава, обичана и щастлива!  bouquet
newsm59

# 227
  • сто акровата гора
Честит Рожден Ден, Бети!
Бъди жива, здрава, силно обичана и много щастлива!

Сончето за сега щъка само с проходилката, като й дам ръчички се изправя, но сама още не се е изправяла. Днес се опита да прегледа чекмеджетата на скрина с нейните дрешки, ще трябва да обезопасим някак, а и цветенцата ми вече не са в безопастност  Mr. Green Добута се до Бенджито и му взе мярката, следваща среща ще завърши с плешивост за него  Crazy
Иначе за бибите някой беше писал, ние минахме на 2ка на Авент, когато Сончето беше на 5 месеца, защото започна да се сърди детето че не пуска достатъчно 1цата  hahaha Имам и 3ка (от тези с трите позиции) но до сега сме я ползвали само 3 -4 пъти за нектарче, защото е по-гъсто. После нали от накрайника започна да пие, но пък откакто венеца й е много надут го отказва , така че от няколко дни сме на бибки, по-мекички са й.
Милото момиче, плаче много жално нощем, хапе нервно, венеца й е на бучки, прозира беличко, но нищо не избива  Rolling Eyes Измъчи се детенце, мажа с гел ама вече не дава и да пипам за намазване, така че на залъгалката и съвсем лекичко. Много зор при нас с тези зъби брей, как е при вас, аз вече започвам да се чудя от зъбки ли плаче, шашкам се да не е нещо друго да я тормози   newsm78 Иначе си е добре детето, е апетита е променлив, но това може да е от зъбките, нали така?
Ми оплаках ви се, сега да си лягам, че не ми остава много сън напоследък  Hug
Ето малко снимки и от нас, от морето и от гостито в Русе и от къде ли не  Grinning  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=109745&photo=298

Последна редакция: пн, 03 сеп 2007, 22:48 от soceress

# 228
  • Русе
Честит рожден ден, Бети!!!

# 229
Да е жива, здрава и много щастлива Betty L !
Честит и Рожден ден !

Мерси момичета на всички включили се по питането ми за ориза   bouquet
Жижи е много неспокоен -  чудя се от зъба ли е или от гриста .... От една страна си търка лицето отпред - добре зъбЪ е , ама пък и пръцка като за Световно ... та съм объркана определено  Confused
Днес също - сефте моя буламач не се прие  Naughty . Единствено ново бях сложила чушка ...  newsm78
А като казвам не се прие - имам предвид , че си повърна детето / никога не го е правил досега  Sad/ ... той прави човека физиономии, гримасничи преди това , ама упоритата му майка : не , бутай лъжицата  Banghead
lia25, не разбрах точно каква ти е мисълта - ама :става Габи на 10 месеца / навършени / и я записваш на кухня , ако речеш.
И аз оставам Жижо да тупва свободно като круша, само пазя от ръбове - смятам че така ще си се научи как да пада без да се удря.  Peace
Welcome again на shrew ! Hug
moonlady - голяма инструменталистка !  Laughing Тя хем свири, хем пристъпва танцово .. леле  Wink Laughing
А на Били хлапето като видях клипа  и най-вече баткото как се мятка и подскача - ме втресе : и мен ли това чака  Confused Wink Голяма игра пада  Joy

Последна редакция: пн, 03 сеп 2007, 23:02 от Magesta

# 230
Бети,
Честит рожден ден!
С пожелания за упоритост, за да следваш мечтите си; смелост - да ги осъществяваш; търпение, за да ги постигаш; и много любов, за да дава смисъл на всичко това!
Целувки на всички-утре ще чета!

# 231
  • София
Здравейте,

намесвам се в темата ви с молба да се включите в една петиция, свързана със здравеопазването на нашите деца (тези, които все още не са се включили, разбира се).
Ето и една тема по въпроса.

И разпратете на приятели и познати също  Simple Smile

# 232
Най-сетне и аз да се добера до компютъра. Моето мило и усмихнато дете се промени за един ден. Освен, че вече се изправя сама в кревата, стои така докато не падне от безсилие (аз също си мисля, че е по-добре да се научи да пада). Съответно вече не спи през деня и е безумно кисела и сънена, но помирише ли възглавницата скача права като попарена. По цял ден бучи, яде насила, пък и сега сме на лечебна Хумана, вода пие претоплена, защото студената отказва. Предполагам, че всичко това е от зъбите, които не виждам обаче да са тръгнали да никнат. Доста съм изнервена напоследък и не знам какво да направя да се пооправя. А за домашни бебешки гозби за сега не мога да си помисля, защото злостърчо не ме оставя на мира. Оплаках си се и аз....ще ме прощавате  Laughing
Благодаря ви, че сте гласували за нас   bouquet

# 233
Бети честит ти ден рожден. Да си жива, здрава и много, много обичана   bouquet

# 234
  • Бургас
Ей, веднъж и аз да усъмна и всичко живо спи, нема с кой компанийка да спретнем. Нещо не ме хваща сънливото, пък и мойте мъже така са се проснали на спалнята, че аз въобще не виждам де ще се вместя. Май пак ще се гърча на табуретките. Ай отивам да се натискам у възглавницата, да сложа морна главица, докат Пеш не е изревал за моцата.

Ей тъкмо викам никой нема и ей я на Спирит-а и тя блуждай из нета. Ама тя Спирит, някак по и се вързва с ника, а аз?!

# 235
  • Варна
ха-ха-ха! кой ти каза че си сама?? Joy
аз като един виден бухал  Shocked цяла вечер търся една песничка и накрая се оказа че съм търсила грешния изпълнител  Banghead еле най-после я намерих и сега като й се наслушам - си лягам доволно да спя  newsm44

BTW - песничката е :  "I'm a man" - Spencer Davis Group  Whistling

# 236
Айде, бързо, почерпете се за нашата две годишнина от сватбата, преди да почне деня!

# 237
  • София
шамЕнет , честита ви годишнина, още 100 пъти по толкова да имате и да ги празнувате с любов!

# 238
Здравейте, момичета! Честит рожден ден на патерици на Бети и честита годишнина на ШамЕнет! Да сте здрави, усмихнати и много обичани! Ние се завърнахме от краткото пътешествие при бабите. 2 седмици са за никъде! Там не спахме от зъбите, но на варненска почва се озъбихме скоростно. В събота открих 2 зъба още отгоре, а вчера - още 2. Дано не е внушение, но от Дентинокса май повече помага 1 хомеопатично чудо - хамомила - концентрирана лайка. Препоръчвам ви го! Иначе Кокото яде като змей всичко що е от ръка и от лъжица. За 10 часа сутрин яде по 2 круши или праскови и нищичко не оставя от кухнята неометено. Станал е 10 кг и 78 см (+ 700 гр и 3 см). Обикаля си кошарата, става, сяда с огромно удоволствие. Пълзи със смешно шляпане по паркета и се изправя за всичко, що докопа. Цветята ми са изнесени на стълбите и след като успешно отвори вчера шкафа с покривките, днес ще търся обезопасители. Даже и в кошарата за игра се изправя, нищо че е дълбиока и с меко дъно. Абе - ЗМЕЙ!

# 239
шамЕнет,честита годишнина!желая ви да сте много щастливи заедно и да не свършва никога това усещане! а тортата е превъзходна!поне на вид,но и на вкус, сигурно!благодаря!  bouquet

А на Били хлапето като видях клипа  и най-вече баткото как се мятка и подскача - ме втресе : и мен ли това чака  Confused Wink Голяма игра пада  Joy

май,да,Magesta!и аз изтръпвам всеки път.а,като гледам малката как му подражава и как се навира и тя навсякъде... ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт