Моята мома стои права и се пуска доста смело

Жалко, че сте ни далече, иначе досега са сме влезли в конкуренция с Петьофито 

Щом са полезни за възрастните, със сигурност е така и за децата, въпросът е на каква възраст.
Трябва да се внимава от задавяне все пак и не знам дали така не се усвоява по-малко, макар че не видях да има в памперса цели частици.

.Да се похваля- ние най- после се пренесохме в нашта си къща, на Орлов мост.Почти 9 месеца- измъчихме наште
.Чакам с нетърпение моментът, в който ще съберем дзверовете да се похилят...
Бъди здрава и заредена само с положителни емоции.
, та се обади на приятели да ни я докарат. Прехвърлихме багажа и по живо по здраво продължихме. Но вечерта емоциите продължиха. Към малките часове пристига една жена от селото където бяхме отседнали и ни казва, че има пожар на близо и сигурно ще ни евакуират
Слава Богу до там не се стигна, но доста замириса на пушек. Иначе Бояна би рекорда по ящно дете, събрахме погледите на хората по заведенията, защото тя постоянно иска да яде като ни гледа нас на масата и почва ужасно да пищи
Като свърши пюрето или кашата също почва рев. От днес сме на кухня и доста добре си хапна, ама аз не съм си и мислела обратното.
, да не е проходила Венетка или някой друг. Бояна на няколко пъти се задържа за секунди права, но бързо тупва по дупе. Много е шугава и вчера докато се прибрахме в къщи веднага пострада - първо отвори фурната и падна като талпа назад, а малко след това си прескрипа пръстите на чекмеджетата в спалнята. Сега татито измисля схеми кое къде да върже, че да нямаме повече такива инциденти. Отивам да ви изчета, много писах
Препоръчани теми