Жегата не ни мори, Декемврийчето се учи да върви!

• 10 703
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте и от нас Hug.Наритах таткото да я изведе, че да почина и аз малко Mr. Green.
pontes, не ви знам колко пъти се храните, но Роси яде в 7,10.30,1.30, 4.50 и вече след 8.30. Това ядене в 4.30-5 й давам мляко и после плодово пюре. Иначе в 10.30 яде зеленчука. Ама това са мои се измислици- по канон зеленчука трябва да е в 1.30 Rolling Eyes

# 121
Здравейте Party

Засрамих се от темата..У4им се да вървим. #CrazyНие едва сега zапо4нахме да се у4им да седим.А да пълЗим все о6е не можем..На zаден ход само.. Tired

Не можем да удържим малката от трапеЗата.Вси4ко иска да опита 6о сме сложили на масата..Дори иска да докопа на татко си бирата,ама няма.. Joy

Ние все о6е се будим но6ем по няколко пъти и то да се кърмим.. ooooh!Не zнам до кога 6е продължи това.. Tired

ПоЗдрави от студена Германия #Crazy

# 122
  • Düsseldorf
Здарвейте и от нас!
Не е случайно, че не пиша - при нас е лудница голяма. Не ни стигат начинанията с наскоро регистрираната фирма и с ремонтите на вилата, ами малкото е в една чудна фаза, нямам думи! Голяма радост беше като я видях как за една седмица във Велинград се промени драстично и започна да прави 100 нови неща, не очаква, че чак толкова рязко и ще захитрее и ще си иска каквото си е наумила всячески! От известно време се буди по 10 пъти нощем с писък и иска на ръце да я приспя, пък ако може и да я нося цяла нощ! Колкото и сладко заспала да изглежда, щом я оставя, на шестата секунда е права, овесена на кошарата и реве пронизително. Денем не ще да стои нито за миг сама. Изобщо - купонът е голям, като се има предвид колко работа имам напоследък.  Crazy
Като изключим гореупоменатото е голямо слънчице - закача се, приказва си нейни неща, умира да слуша музика, хеле пък народна, танцува с въртене на ръцете и поклащане на дупето - абе да я схруска човек!!! на 2 сватби бяхме, първа купонджийка! И на рок  много се кефи, и на всички се усмихваше и всички казаха, че това бебе явно не може да плаче и че аз явно не усещам, че дете гледам!....   Rolling Eyes Хитруша!
На всички болнави пожелавам да оздравяват, никакви инциденти повече и честито на празнуващите! И от време на време разглеждам снимките, които качвате, нищо че аз нямам време да кача - сладкишчета са големи бебоците!!! Hug
Някоя среща не се ли задава?...

# 123
.....хеле пък народна, танцува с въртене на ръцете и поклащане на дупето -=.....r на рок  много се кефи
Нашата културна го раздава.... Rolling Eyes и се кефи на опера, ама на женски вокали и на инструментална класическа музика, особенно струнна. Rolling Eyes

# 124
.....хеле пък народна, танцува с въртене на ръцете и поклащане на дупето -=.....r на рок  много се кефи
Нашата културна го раздава.... Rolling Eyes и се кефи на опера, ама на женски вокали и на класическа музика, особенно струнна. Rolling Eyes

# 125
  • Бургас
Мойто дзверче Петраки пак претърпява климатизация, от как сме си в Бургас, надава зверски ревове щом приближим банята да му мия дупето...... newsm78 иначе обожава да се къпе, обаче миенето нещо го недолюби  Sad

# 126
Къщата ми е нагоре с краката, но не можах да се сдържа да не се похваля- много се вдъхнових от мамата с ЕБХ и днес два пъти слагам Роси на гърне, когато съм я забелязала, че ака- първият път се изпишка и изака, а вторият "само се изака". Laughing
Качех малко снимки в 8- месечния албум  bouquet

Последна редакция: ср, 29 авг 2007, 19:13 от zizzu

# 127
къде се изгубихте всички уж свършиха отпуските а пак ви няма... newsm78
а пък на нас ни растът и двата зъба едновременно.други късметлии като нас имали? ooooh!

# 128
дааааааа,има ,desidm,двата горни се виждат,но още не са пробили венеца и..........засега се държи геройски девойчето.само маааааааааалко хленчи,ама това може и от жегата да е.
лека нощ!

# 129
Пък аз си мислех, че само мойто лисиче подушва матрачето и надава вой, интересно как от напълно заспало и отпуснато положение рипва и сяда в кошарата. Надава зверски рев, а като го взема пак заспива дълбоко на секундата.

От два дни минахме на четирикратно хранене обаче се притеснявам, че му е рано. Има ли други бебчета с този режим:
8-9 попара/кус-кус/елда
12-13 зеленчуково или месно
17 плодово/кисел/грис/каша
21 козе кисело мляко с бисквитки

Помежду давам сок три пъти на ден, че ни се услажда.
Притеснението ми е заради млякото, мисля, че му е малко едно млечно хранене, въпреки, че в само в месното не слагам АМ, в другите слагам по 3 м.л. като ги приготвям.

Също искам да питам има ли и други бебета, които пият водата все още със захар, Лазар иначе не я поглежда. Аз слагам 1/2 чаена лъжичка на 200 гр., но пак не ми се струва много редно.

И последно, че много стана, сменихте ли вече бибероните на 2-ри размер, че нали силиконовите се сменят на 6 месеца, та ми е време (в началото ползвах каучук) и как им понасят по-големите?

# 130
  • Бургас
Деси нашите долни избиха и двата едновременно, не мога да кажа, че Пешо е бил по нервен или нещо такова. Както казвам аз: нормално противен. Така и така боли поне с един удар - два заека.....

Ето малко снимки от детския рожден ден, на който бяхме в Свищов. Пешката се забавлява много, особено привлекатлени му бяха балоните, разпъващите се свирки и най-вече birthday- шапките. Все гледаше да докопа някой с таква и да му я дръпне:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=167666&photo=54

Понтес, аз плодовото го давам заедно с кашата, вечер към 18 часа - 50/50, става убийствено вкусно. Кърма, каша и плод или плодово пюре. За целта обаче кашата трябва да ти е по изчистена в смисъл да не е и тя с плод, че става мешаница.

# 131

От два дни минахме на четирикратно хранене обаче се притеснявам, че му е рано. Има ли други бебчета с този режим:
8-9 попара/кус-кус/елда
12-13 зеленчуково или месно
17 плодово/кисел/грис/каша
21 козе кисело мляко с бисквитки

Помежду давам сок три пъти на ден, че ни се услажда.

хм, ние сме  така, ядеме в същите часове и долу горе същите работи, само млякото в 21ч е чисто без бисквитки, и имаме още едно мляко към 00:00 часа и в 6 сутринта пак , така че ако не през деня през ноща си изяжда достатъчно мляко .Всичко останало съвпада не се бой, не си само ти.
desidm- нашите долни така избиха на веднъж, беше много кисел  #Crazy ама според мене така по добре не единия сега и заради него да е нервен след седмица другия зъб да тръгне и заради него пак киселчоци!
лека и спокойна от мене!

# 132
  • Варна
ха здравейте и от наше село!
вече си имаме интернет  Whistling
мойта Лошотия яде 5 пъти :

9 - мляко - друго не щем за закуска  Confused
12 - зеленчук/месо
16 - плодове/каша
20 - плодове/каша/кисело мляко
21-22 - мляко - независимо колко и кога е яла преди това,без мляко не заспиваме  Crossing Arms

зъбите ни растат на чифтове и през 2 месеца Rolling Eyes имаме горни и долни резци, сега чакаме следващата двойка към началото на Октомври  Laughing
научихме се да раздаваме целувки ! много е сладка,трябва да я снимам,но се чудя как - като види камерата и се втренчва в нея  Mr. Green
биба не щем да померисваме даже  Crossing Arms приспиваме се с палец  Sad

Последна редакция: чт, 30 авг 2007, 00:15 от Virginity

# 133
привет момичета,чак сега приспах девойката,нещо е много кисела.
За бибите да се оплача:Лори на ще да помирише новите,само старите си знае и караме с 0+,

Понтесче,не съм ви забравила ама от толкоз срещи и скитня,не остава време.Всеки следобед изкарваме горе в парка,А нали малката беше с разстроено стомахче и ме беше страх да не заразя някой,та гледах да се срещам само с големите.Аз плодовото пюре го давам като десерт между храненията,половината сутрин и после с кашата или след нея/ако давам плодова/

Мимоз newsm59 много здраве,щастие и любов.

Никки,страхотни снимчици,а Пешката е малко слънчице,пу пу.

Лека нощ!

# 134
  • Варна
ох забравих най-важното  ooooh!
ще пътуваме към София за окото на Лорка, казаха ми да я заведа на преглед в б-ца Токуда при ...ох забравих й името - пластичен хирург е жената. писна ми на капелата...всички доктори са в отпуска, а операцията не търпи отлагане....сутрин като се събуди клепача е страшно отекъл и не може да си отваря окото Cry детския хирург тука във Вн ми каза да изчакам очната лекарка.тя е в отпуска до 11 Септември...вече не знам какво да правя ??? Cry

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=167846&photo=1 ето малко снимки на Лошотийка 

Общи условия

Активация на акаунт