Жегата не ни мори, Декемврийчето се учи да върви!

• 10 742
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Бети мисля, че нищо не ме спира да дойда на срещичката. Стига Пешката да не обърка нещо Simple Smile Благодаря за поканата.

Имам много снимки да качвам, щото голям купон беше при баба. И на детски рожден ден ходихме, море нямаше, ама пък условия за плаж от най-висока класа, че и мини 8 месечен ден-ден ден прайхме....... ай дано дзверо ме остави да кача, щото днес уж се прибрахме да спинкаме, ама само мама така си мислеше, Пешо не беше съгласен с моя план и сега играееее, без да е мигнал на обяд. Такъв хубав режим си направи на Свищов, рано ляга, рано става с едно дълго спане на обяд, а сега май пак всичко отиде на кино  Cry как издържа без да спи направо ума не ми го побира.....

Имам и много за разказване, но време да го направя никакво......

Вчера го заведох да го теглят и моя малък шишко вече е 8,900 кг /+500/ и 70,5 см /+2,5/

# 106
Добре дошла Ники - благодаря за милите думи на теб и всички майки - благодаря, че не ме упрекнахте и не ми теглихте по едно конско - въпреки, че си го заслужавам - можех и да не го споделя с вас /защото се опасявах, че ще ме счетете за лоша майка/, но впоследствие реших, че може и да помогна да предотвратя по някакъв начин инциденти с вашите дечица - и както виждам и вие давате разни нещица, които са си опасни - просто очите ни трябва да са винаги нащрек и най-вече Бог да ги пази.
Има ли Софийски мами, които утре са свободни за среща в Борисовата градина някъде към 10-10,30 - аз съм там - оставям gsm за връзка - 0885 643 384

# 107
bla bla, мерси за съвета Hug, проблемът е, че нещо са ми объркани хормоните и трябва да пия вода ,като ми се пие Rolling EyesКърмя я тогърда 3 пъти на ден, 2 пъти й давам от шише изцедена кърма и 1 път адапте. Моя си система..
liletka , не ме питай..Едно време изпивах по 1 чаша за целия ден, сега явно си наваксвам.. Joy. Така е откакто кърмя..
шамЕнет, не пиша за Росичка- размери, кила.., защото док е отпуска и пропуснахме консултацията тоя месец-ще докладвам на 4.09.Иначе тя няма зъб никакъв, но е много пораснала- стои права с придържане, пробва да лази назад..От вчера прави здрасти- здрасти и чао- чао, играе на ту-ту-, ба.. с един чаршаф дсама се завива и се крие.. Пиши и ти за ЕЛИЧКА Hug

Последна редакция: вт, 28 авг 2007, 18:39 от zizzu

# 108
Направих си тест за бременност за всеки случай-отрицателен е.Май ще се ходи на гинеколог,притеснявам се да не е някоя киста. Sad

Значи ние от вчера сме на лечебна Милупа и днес всичко е оки уж,Милупата свършва/ще има сега за последното хранене/,та се чудя дали утре да купувам пак или да му давам вече Милумила? newsm78

Току-що се обадих на лекарката и тя ми каза още поне 2 дена да давам лечебната Милупа или Хумана.

Последна редакция: вт, 28 авг 2007, 19:42 от liletka

# 109
  • Бургас
ето малко снимки от нас:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=159704&photo=54

Последна редакция: вт, 28 авг 2007, 20:46 от Nikki_Ivanova

# 110
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН mimoz!!!

Силният ум трябва да се съчетае
с голяма амбиция, упоритост
и смелост. Стреми се!

# 111
леле Ники-какво правиш посред нощите?
Добро утро на всички! Ние днес сме станали от 6:30 и до сега си играем. След малко излизаме, че у нас не се търпи с това негово ходене, само да върви иска, а на мен кръста не ми държи! А да го оставя не мога само се чуди на кой стол или шкаф да се изправи и да де пусне и да се опитва да тръгне е прави там 4-5 крачки и пада , ама знам ли как  и къде ще падне, затова постоянно ходя след него
Лек и спокоен ден Ви желая!!
 Heart Eyes

# 112
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН mimoz!!!

# 113
  • Vaudreuil Canada
Направих си тест за бременност за всеки случай-отрицателен е.Май ще се ходи на гинеколог,притеснявам се да не е някоя киста. Sad
Успокой се едва ли е киста - по-вероятно някаква инфекцийка - иди си на гинеколог, но не се шашкай.
Добре дошла на Ники - съжалявам че не можахме да се видим в Бургас.

# 114
Чао на всички,ние заминаваме на село при баба Hug

# 115
  • Бургас
Добро утро!
Ние с Петър се излюпихме днес в нормалното часово време.

леле Ники-какво правиш посред нощите?

Ами не мога да ви насмогна да ви изчета и наваксвам.

# 116
  • София
А, най-после се появиха повечето мацки. Аман с това отпускарско време, хайде вече да откриваме форумския сезон Mr. Green

Но все пак къде се губи Magesta!
За Дивата ни Пешеходка направо не знам да питам ли...заряза ни тя...

Ina_nk - Алексис чааака ли чака за среща с Лори, а вие - нищо Crossing Arms

Nikki, страхотни снимки - Пешко е все усмихнат, направо ми пълни душата. Мойто отроче става все по-сериозно и по-сериозно с възрастта - и по това на баща си ще прилича явно newsm78

ШамЕнет, и на мен си ми харесваше старият аватар, но малко промяна не е излишна. Целувки на Ели!

# 117
здравейте моми4ета, нямам време да ви про4ета и да пи6а,малкта се опитва да ходи и само след нея вървя. 3a sega sys spaneto se prispiwame prez denq s l/[kane,no we`er si iska cicata i tova e, nqmam sili  da se "боря" и оставих така положението. Извинете ме,но флехтaпе не ми работи Sad
ИСкам да ви питам вие за към 6 4aса какво давате за хапване Thinking
и да ви се похвалим лu6каме се на лuлката -това е новото  и занимание ,мн и харесва.Лек ден вси4ки и доскоро дано имам време

# 118
  • София
ИСкам да ви питам вие за към 6 4aса какво давате за хапване Thinking
и да ви се похвалим лu6каме се на лuлката -това е новото  и занимание ,мн и харесва.Лек ден вси4ки и доскоро дано имам време

Аз към 18.30 - 19.00 давам кашата. Аз пък не мога нещо да схвана кога се дава плодово пюре?!
И Алексис е голям фен на люлките, всеки ден ходим да се люлеем и като си тръгваме настава кански рев. Ако може само там щеше да си седи. И като спра да люлея много възмутен започва напред назад да се движи да си я залюлее сам Laughing ooooh!

# 119
mimoz, Честит рожден ден! Бъди жива и здрава и щастлива мама!   bouquet
Niki - много весело момченце е Пешко, пу пу - все така да расте   bouquet
Били хлапето, мерси, хубаво беше при прадядо на село - там бяхме за 5 дни. Той милият, в началото беше леко резервиран към бебка, само каза, много е хубаво (бебето) и я гледаше с тъга "няма да ме запомни", но постепенно бебка така го забавляваше с това, че само се хилеше и махаше весело с ръчички за игра, че той се развесели и стигна до "На дядо синеокото правнученце"  Laughing и "Дай ми го да го гушна"
zizzu, Еличка като Роси опитва да пълзи назад и зъбки няма...иначе иска да ходи, хваната за ръцете ми, постоянно ме вика и протяга ръчички, за да я хвана и да се вдигне. Ей, дано се видим най-накрая, че срамота, от раждането до изписването бяхме заедно!

Момичета, аз да ви питам, вашите доктори проверяват ли ушичките на бебчетата за ушния канал? На Ели досега - никога. А тя често, особено нощем и при сучене, си обръща ушите - ту едното, ту другото, нервно и мрънкайки. Четох в книгата "Какво те чака през първата година на детето", че това от една страна може да е от зъборастежа, а от друга, да е от възпаление на ушния канал, което е много опасно и се лекува с антибиотици!  Shocked Shocked Shocked

elielibg, съжалявам, че не можах да дойда днес, но съм твърде далеч, а и имам планове за цялата седмица...Но след 10 септември ми се ще да се съберем една софийска среща пак!?

bla_bla,  ти постоянно ли кърмиш? Дали да не оставим само сутрин, вечер и нощното кърмене? През деня Ели вече дърпа много по-малко и по-рядко. А има ли начин да си спасим остатъците от гърдите, по форма имам предвид? newsm78

И още нещо - откакто въведох попарата (с оризови сухари) сутрин към 9-10 ч, намаля категорично желанието за пюре на обяд. Затова днес не й дадох попара, да видим ще яде ли на обяд пюре.

Общи условия

Активация на акаунт