Жегата не ни мори, Декемврийчето се учи да върви!

• 10 716
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
Ние не се приспиваме.След къпане слагам го в креватчето,давам му шишето с млякото и след като го изпие,обръща се сам на една страна и заспива. Heart Eyes

Ааааа,да ви кажа-от тая лечебна Милупа май има ефект Peace Но ще видим утре Praynig

zizzu ,как изпиваш толкова вода  #Crazy #Crazy #Crazy

# 91
Ние вече сме здрави!!! Hug

nevena131313, ние имаме също проблеми със заспиването, откакто се е родила малката. През деня приспивам в столчето за хранене. То е на колелца и люшкам до побъркване. Понякога заспива по-бързо, понякога (както днес например) направо ми къса нервичките. Вечер след къпане - сукане и после в кошарата. От там се почва едно обикаляне из кошарата. Понякога - за 5 минути заспива (мнооооого рядко), но понякога (както днес например  Twisted Evil) от 9 и половина, та чак до сега. Върти се, мрънка, търси си нещо да си играе....А й се спи - две не вижда!!! И накрая като е готова да спи, ми хваща лицето или ръката и си ги докосва, гали...докато заспи. Това е приятната част, ама докато стигнем до нея..... ooooh!
Колкото до ЕБХ....хм.....да, много противоречиви мнения. Малката на 6 месеца вече знаеше какво да прави на "пишшш". Постепенно почна да прави и другата работа като я изпишквах. Но се иска постоянство. Понякога я оставям ден-два по гащички, ама често не мога да я издебна. Понякога не пишка, ами само пишва...ей това не мога да го хвана! Иначе като й кажа "пишшш" и си пишва каквото има - дори и две капки да са. А сутрешното акане в гърнето го владеем  без проблем. Peace

# 92
  • Бургас
Ето ме и мен.
Прибрахме се вече, толкова си е хубаво отново у дома......
Тая тема я изчетох, но за другите не обещавам. Моя синковец е повече от див и изобщо не ме оставя и за 5 минути. Ще разказвам за преживелиците ни утре, че вече е време за нуни-нуни /те мойте мъже отдавна спят де, само аз бодърствам/

Деси браво, страхотна визия има темата   bouquet

Тъжно ми стана като влязох да ви прочета и толкова много болни бебенца  Sad Дано скоро всички сте ОК. Моя Пепчо при все, че се вря непрестанно в грипавите си батковци, удържа фронта. Пу-пу Все така да ми е.

Елиелибг  Hug Една силна прегръдка от мен. Вие сте чудесни родители, просто си отглеждате зверче като нашето. Много исках да се видим, но сме се разминали. Другата година само да не се обадите, ще дърпам уши.

# 93
Добро утро!
mamp21,благодаря за линка!
Nikki_Ivanova,добре дошли!
хайде,днес всички кажете, че децата са вече здрави!
лек ден и прохлада! 

# 94
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ХА ДОБРЕ ДОШЛА НА НИККИ ИВАНОВА!!!!!!!! Айде, бързо да се виждаме, тя Нора вече е напълно здрава, аз също. Но ако искаш ще изчакаме до утре или вдругиден.Пешката сигурно е вече голям мъж Whistling и ще развълнува нежното ни сърчице. Heart Eyes Нора е поотслабнала от болестта, страшно гадже е. Wink

# 95
Никки,добре дошла Hug

# 96
  • София
шамЕнет според д-р Драганов децата се водят отново на профилактичен преглед при ортопед 2-3 месеца след като проходят.

И ние спим заедно с бебка и то откакто се е родила.

Любопитно ми е има ли мами, които не кърмят, но спят заедно с бебетата си?

# 97
Аз не кърмя и не спим заедно.Случвало ми се преди да го взимам няколко пъти,но много бързо се отказах за да не свикне.

Видяхте ли я тая темичка http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=203372.0    и смях и грях Heart Eyes

Забравих да се оплача Sick този мес. нещо става с мензиса ми,от няколко дни ходя само с ежедневни превръзки,нищо не тече,а само зацапва и цвета е някакъв розов. Thinking

Последна редакция: вт, 28 авг 2007, 10:57 от liletka

# 98
Най-накрая успях да ви изчета  Whistling
Деси   bouquet
Ники, zizzu, elieliebg добре дошли отново   bouquet
elieliebg , направо онемях ooooh! Дано да нямате повече премеждия  Praynig
Ние скоро ще бъдем новодомци и сега чистим усилено и се приготвяме.
На 7ми ще ставаме кумове на наши приятели  bowuu
Малката е вече 8 500 и 70 см  Crazy

# 99
да не дърпам дявола за опашката но днес сме добре. Praynig надявям се да е минал пустия му вирус защото ще го  #Cussing out  #2gunfire

# 100
Добре се завърнала на Ники

# 101
абе,гледам аз,тук-таме се мярка шамЕнет, пък май я нямаше бая време newsm78 връщам се назад и видях,че е с нас отново от вчера. Peace ами и на вас добре дошли!  bouquet
еееееее,радвам се,че пожеланията ми са се сбъднали и бебоците са здрави! Praynig
хубав ден!

# 102
Здравейте набързо и от нас! Утре тръгваме за морето рано-рано и сега съм затрупана с работа.
Ники, добре дошла! С Муунлейди и Нора планираме едно бързо виждане за около половин час. Дали ще сте на разположение утре към 11-12.00 часа. Говорили сме по принцип за Макдоналдс, който е близо до булевард Демокрация, ако не се лъжа,  - този, който влиза от към София в града. Можем да се видим с вас с Пешката за мъничко, пък вие после ще си се разхождате наволя. Помисли, ако имаш възможност много ще ни е приятно.
Венета не спи в моето легло, но почти. Нейното е залепено до нашите глави, като сме махнали решетката й.  Редовно идва между нас - в обратна посока - дупето й при нашите глави.  А някой път таткото като заспи при баткото и Венета я намирам на нивото на моите колена  Joy.
Забравих да кажа, че още се кърмим.
До скоро, момичета, и да няма повече болни!

# 103
Здравейте мамчета,привет Никки,при нас нещата са по старому.Лори си дивее на свобода,приказва повече,научила се е да разчиства всичко около и вътре легълцето й.Много ми е смешно като видя как е нахвърляла нещата,голяма чистница ще бъде Laughing

И така,дойде момента пак да се оплаквам:на горкото ми коте Лори вече не й достига кърмичката и от вчера вече я дохранвам с АМ.Ех тези цици вече ме предадоха Crossing Arms,а може й детенце по голям апетит да има.Гърдите пълни,а детенце гладно,но колкото имам,все ще си го папка,а чувството на вина е много гадно.

Бети,хубаво да си изкарате на моренцето,Муунлейди,радвам се,че оздравяхте.

Хайде целувки за всички,приятен ден.

# 104
  • Русе
Адриана имате ли снимки от срещата?Дайте да видим!!! Ти защо влизаш като гост Grinning

Влизах от компа на сестра ми  Laughing
А срещата не се състоя- бяхме занесли Вайа на село при родителите ми.
И вече сме на линия за русенски кафенца и разходчици   bouquet

малко отчет от днешната консултация -
            8400 (+ 1 кг)
                69 (+ 1 см)

Общи условия

Активация на акаунт