За разходката сложих памперс.Викам си все пак за 5 дена един памперс-Може.И днес ми хрумна гениална идея!Понеже си е доста хладно и за да няма драстични подмокряния слагам вътре в памперса платняна носна кърпичка от големите ще гледам през половин час да ги сменям .Това е да усети некомфорта от мокрото и да прави връзка с пиша в гърнето,а памперса да пази панталонките от намокряне,сега за хладното става..Моята майка навремето ми каза ,че на 6м съм си показвала ,какво да направя.
Значи могат да се научат!Бързо оздравяване на всички мами и деца!

Съгласна съм за проходилките,че не са много от полза,но ако не се прекалява,Може!Аз само така мога да свърша нещо в къщи,докато той се шматка наоколо.Само,че той стои стабилно на краката си от 2-рия месецне ,че съм го държала прав тогава
Но са му доста здрави краката и за това взех проходилка.Ако беше нестабилен и мек,сигурно щях да се въздържа. 
.

:искам да си спра кърмата, но д-рите не ми разрешават да пия хапчета (тъй като от няк.месеца пия по 7-8 л. вода на ден, явно имам някакви хормонални проблеми и докато не разберат какви точно, не мога да пия хапчета, че да не влоша още повече нещата).Само с цедене няма да стане, защото едната бебш не ще едната ми гърда и я изцеждам доколкото мога, а ако не го направя- боли.
! Не знам ,какво да ти кажа!Някъде пише така,както ти си го прочела на други места пише за ЕБХ ,а навремето майките ни поради липса на памперси са ни учили доста рано да ходим на гърне!