Жегата не ни мори, Декемврийчето се учи да върви!

• 11 141
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте момичета,при нас положението е същото.Ту си мисля,че всичко е наред,ту ме изненада пак със старото положение.Вече се чудя дали е вирус,ама никой от майките с децата не се оплаква да има същите симптоми.Вчера цял ден и ние изкарахме в парка,Лорка спа цели два часа и половина под едно дърво,май на цялата група се отрази добре релакса.

Момичета,вие какво гърне бихте ми предложили???Лори определено започна да върши работата с издържане и памперсите ни остават доста време сухи.За гърнето още малко ще изчакам,че нали от скоро седим самостоятелно,но немога да реша какъв модел да бъде.

Бързо оздравяване на всички,лек и прохладен ден!Отиваме на гости да купонясваме!

# 61
Благодаря момичета за пожеланията за оздравяване! Hug
За съжаление, точно както ina_nk казва, точно си мисля, че всичко е наред и....пак. Може такъв да е вируса. Два дни нямаше Т малката, разстройството изчезно (поне зловонната миризма изчезна  Mr. Green) и снощи се събуждам от това, че ме тресе и малката почва едно повръщане и дрискане по едно и също време, после и Т 37.7 вдигна. Е, не е висока, ама все пак....В резултат на което милото не съм й давала да суче от снощи в 1 часа, само на глюкоза я карам, да се пресече тоя гаден вирус вече!!!! #Cussing out
А сега е в другата стая с майка ми и не ми дават да ходя там, че като ме види и иска да суче и на мен ми е мъчно... Sad

Извинявам се, че ви тровя деня с лоши новини.
Мога да се похваля, че Нора казва първата си насочена дума от 2 седмици. Не се похвалих по-рано да го затвърди и да се убедя, че не си въобразявам. Като я питам къде е бау бау и тя поглежда и ако е играчка си я пъха в устата и дълбокомислено повтаря "Бау бау", ако е куче е мноооого развълнувана и казва само едно Бау! hahaha
А иначе отдавна реагира на "къде е тати", "къде е баба"....мама много не я знае къде е....
И любимо занимание е да я държим вдигната до ключа на лампата и да си "цъка и загася". Тази гимнастика ми е полезна във времето, когато положението е неутешим рев - веднага млъква и се заема с хобито си. Joy

Акото на Нора е бяло.....майка ми каза да питам дали е нормално при разстройство, защото тя е параноичка и си мисли какви ли не неща. Crazy
Бало, като бъркани яйце и зловонно като развалени такива. Mr. Green
Сори.... Embarassed

Последна редакция: нд, 26 авг 2007, 12:02 от moonlady

# 62
moonlady,и ние бяхме така.тъкмо уж се оправим и пак повърне милото.беше пет дена...при вас са почти толкова ,ако не се лъжа.може би,вече ще започнете да се оправяте.пожелавам ви го.в Спок четох за изпражненията.пише ,че е нужно по-специално внимание при черни,червени или тебеширенобели изпражнения.Соня е имала почти бели,толкова светложълти,че чак белеят.напомнят ми на вашите бъркани яйца. Joy не е било проблем.спокойно!само тебеширенобелите са притеснителни.дано не са такива!
бързо оздравяване на всички!  bouquet

# 63
Мерси Били, много ме успокои. Не са тебеширено бели, бледо жълти, почти бели са. Да, минаха почти 5 дена, айде да свършва цялата работа вече...

Тук в Бургас почва буря... newsm78

# 64
на проходилка сме и летим смело и бързо напред    Grinning 

# 65
Абре, мадами, не ви ли е страх от проходилките? На мен прословутият д-р Драганов (от Военна б-ца)изрично ми каза:
1.никакви бънджита, проходилки и тем подобни. Изкривявали краката на малките.
2.Детето трябва да пълзи, за да натрупа мускули и тогава да проходи.
3. Когато тръгне да прохожда, не трябва да се учи да ходи като му държиш двете ръчички, защото го учиш да ходи неправилно. Когато детето е готово, то само, от пълзенето, се подпира на масата, напр. и се изправя и започва да ходи.
Не желая да проповядвам, споделям само..

# 66
  • София
айде и аз да се разпиша, че пак сме безкомпютърни и не  знам докога ще да е тъй #Cussing out
следя темата за дрискането с повишен интерес, защото и ние имаме май такъв проблем. не знам какво смятате за дрискане, но онзи ден ния се отчете 4 пъти рядко, а напоследък ака доста приятно, семпло и безпроблемно в гърнето.
педито вика да й давам от прахчетата ( не смекта ), другите - септомек ли, пек ли newsm78 такова някакво и лечебна каша на милупа. давам й, ама тя не ще и не ще. картоф сварен. за сокчето не знаех. още сега ще видя откъде да купя. и чайчета да й давам, за да не се обезводнява. с малко захар и лимон. вчера 2 пъти. и днес така. иначе няма температура. загубена работа.
ели, много неприятно с тея задавяния. дано на никого не се случва Praynig
ние в събота потегляме на море. не знам дотогава дали ще ни оправят скапания комп. добре ни беще със стария - сума ти време го ползваме без да мръдне, ама уж нов, готин. ега ти дървото.  #Cussing out както и да е.
ако не пиша дотогава, чак след 10 ще се включа пак.
  bouquet

# 67
охххххххх мили майчета снощи след поста ми с похвала за избилия зъб на сина ми към 23ч се започна едно повръщане на фонтан едно след друго може би около 5-6 пъти ходихме до дежурен лекар и той се чуди какво да ми каже нито Т нито разстройство само повръщане и най накрая казва ако още един път повърне ще отидете до бърза помощ и от там в детско отделение да не се обезводни детето защото е малко изписа му свещички за повръщане и един сироп за успокояване и се прибрахме ходихме и до детдко но от вратата се върнахме не ми достигнаха сили да вляза.и като се прибрахме сложих му от двете неща и заспа малкия до сутринта когато се събуди с Т 37,4 цял ден беше спокоен без Т сега се изака малко рядко ама... сори за обяснението  дадох му някаво лечебно мляко и заспа.сега цяла седмица ще е на диета.просто ноща ми беше кошмарна дано тази е по спокойна Praynig

# 68
desidm дано да се оправи малкия по-бързо Praynig

Боже,какво става с децата ни...Дано да са здрави  Praynig Praynig Praynig

# 69
Муунлейди, с малко закъснение, браво на майка ти за търпението във възпитанието. Не мога да повярвам, че ми се налага да споря с хора и се опитвам да ги уверя, че децата много отрано могат да се научат на дисциплина и отговорност без шамари  #Crazy, но разбира се с много старание и упоритост от страна на родителските тела.
Деси и всички болнички, оправяйте се, моля  Praynig
Зизу, аз се въздържам от проходилка, и на нас така ни каза ортопеда и ми звучи напълно логично та затова удържаме фронта още ... признавам идеята е доста съблазнителна, но ...
Абе нашия син прави много отявлени опити за пълзене ама така се дразни, че не успява, че почва да се сърди яко и върти настрани, така не виждам как ще пропълзим  Mr. Green вашите бебоци така ли бяха преди да пролазят?
тези от вас, които правят месно пюре в къщи - по колко слагате към зеленчуците? извинете, ако сте го обсъждали  Embarassed
Не мога да разбера защо подписите към петицията се нижат толкова бавно  Confused. За Криско за няколко дена се събраха 10 000 гласа, къде са тези гласове сега  newsm78. Много ще се изложим ми се струва, все си мисля, че трябва броя на подписалите се да е по-внушителен Rolling Eyes

# 70
Добър вечер,
elielibg, какви перипетии сте имали само! Дано занапред да нямате такива случки!  Praynig
moonlady, как е Нора? А ти оправи ли се? Всички дечица дано бързо да оздравяват!  Hug
zizzu,   202uu И аз съм на същото мнение. А и на практика виждам, че от пълзенето Викито заякна доста и изведнъж започна да се изправя сама. От друга страна, понеже не е слагана в проходилка, не се втурва смело насам-натам, а много внимава да не падне. Та лека-полека ми отмина първоначалния стрес от катеренията й.  ooooh!
Понтес, периода с пълзенето е един от най-приятните - хем на бебето му е интересно и се забавлява самО, хем е в безопасност, т.е. не може да падне от пода. Така, че - enjoy  Peace
mamp21, колко често го слагаш на гърнето, седи ли си там момчето, не се криви да става? И на мен ми харесва идеята за ЕБХ, засега не виждам как ще стане при нас, но нищо не пречи да опитаме. Дай, ако можеш, повече практически съвети.  Thinking
Лека нощ на всички!  Heart Eyes

# 71
Привет и от нас Hug
С тези палавници човек не може два реда да напише ooooh!
На мен май ще ми спира кърмата, а хич не ми се иска, но диването вече суче само, за да я гушна и да се приспи, а не, за да яде Shocked, че днес със сигурност установих, ч(е  сме алергични кям млякото(кравето).След адаптираните с които имахме проблем днес реших малко кисело да дам-две лъж. и се появиха веднага червени петна около муцунката ConfusedОще не сме ходили на лекар, че по-читавите са все още отпуск, но от 1-ви ще запиша час.
Нашият ортопед при когото скоро ходихме за втори път-контрола каза, че проходилкота е още един кът за игра, но не и място където бебетата ще проходят по-бързо НЕ ВРЕДЯТ(ако вредяха щяха да ги спрат от пазара), но и не помагат за прохождане Naughty
Аз реших да и взема като още едно място където може да си поиграе, докато свърша нещо, но тя не е възхитена, дори доста се дразни от музиката Outta Joint
Момичета, какво става с вас Rolling EyesМоля Ви оздравявайте по-бързо Вие и мъничетата, че като чета много ми е мъчно  spoko hug
Скоро мисля и аз да започна с гърнето мисля, че вече седим стабилно и мога да я слагам пък какво ще излезе newsm78
Алексатор, ако не се включиш пак хубаво да си изкарате в Гръцко Hug
Хайде лека вечер  bouquetМислех да кача малко снимки на Инес с Ниа на Чибураторката и Калина на Елиели ама хайде утре Peace

# 72
desidm,леко боледуване и много бързо оздравяване!дано не ви се наложи да ходите в детско отделение!!!  Praynig  ooooh!

# 73
Момичета,аз все ще питам и забравях,ама сега се сетих-вие чистите ли зъбчетата на мъниците?Нали имаше нещо като силиконов пръст/не знам точно как се казва Blush/ ,аз утре ще потърся да купя,но как точно се казваше това нещо?С какво ги чистите-бях чела някъде за разтвор от вода и кислородна вода...

# 74
EASpirit,нашето силиконово пръстче-и аз не помня как точно се казва-го купихме с пастата.в комплект бяха.пастата е "Ненедент" за деца до 4 г.много съм доволна и от пастата,и от накрайника.иначе може и със кислородна вода да ги чистиш.но,не помня съотношението на разреждане.май 1кис.вода към 2 вода.дано съм помогнала!
не пиша нищо за Соня,защото всичко си е постарому-палавее,щурее и аз полудявам.много енергия,много чудо.пък и баткото готвим за градина-за пръв път ще му е.никога не сме се разделяли двамата и ми е мнооооооооооооооооого мъчно и криво!
лек и здрав ден на всички!

ПП:забравих да кажа ,че пастата,която купувам е без оцветители.някой ми беше казал,че имало и с такива,но ме е страх от алергизиране.та,тази,от която аз съм доволна е без оцветители.

Последна редакция: пн, 27 авг 2007, 09:13 от Били хлапето

Общи условия

Активация на акаунт