Прекарахме що годе добре , казвам така защото бяхме 4 семейства и съответно 4 деца от , които моето беше най-малко ! Лудницата беше пълна като се има в превид че най-голямото дете беше на 3 год .
Преди да тръгнем обаче и ние се сдобихме с разтройство , но без Т. И понеже и преди ми се беше случвало , въобще не дадох Хидрасек , той на нас не ни помогна ! Директно дадох Смекта - 1/2 пакетче / дава се да 4 пъти на ден / , купих си тези сокчета на Хип за диария разделих го на 2 части и го предложих на бебка , а тя си го изпи с охота ! Отделно сварих чист морков , пасирах го и го дадох на обедното хранене , водата също прецедих и я дадох на Анди ! За следобедното хранене сварих картоф и сложих малко сирене ! После пак смекта , сокче и така ! На другия ден нищо ни нямаше но аз продължих с диетката още 2 дни ! Никакви зеленчуци и плодове

Относно колелото , аз открих ползата от него именно на същата тази почивка ! Ние още си нямаме , но едно от децата там имаше ! Та винаги когато Анди се разкривяваше и се успокояваше единствено и само на ръце , аз я слагах във въпросното колело и започваше едно обикаляне от моя страна , а тя писукаше от удоволствие ! Колелото беше същото каквото Поли е показала ! Много е удобно ако детето вече стои стабилно , има си и обиколници , които не позволяват детето да падне или да се изхлузи

Ох много дълго стана ама имах много какво да ви казвам ! Аз не пиша често , но редовно чета и сега отивам да чета пропуснатото през тези 10 дни !

Последно , относно Т. аз знам че Панадол или Нурофен не се дава преди да е станала Т. 38,5 и винаги така съм правила ! Защото ако даваш Панадол при ниска Т. той в един момент ща спре да действа и тогава се налага да се дава Нурофен , а той дразни стомахчето особено на малки бебета !
Спирам че доста дълго стана ! И .... да оздравявате !