Жегата не ни мори, Декемврийчето се учи да върви!

• 10 668
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Честита Годишнина шамЕнет !!!

Какво ли да ти пожелая... Нали е твоя младостта,
а нищо по-добро не зная от нея и от радостта.
Бъди добра, бъди щастлива, върви с една звезда в нощта
и нека никога да не заспива смеха на твоята уста!

# 241
Честита Годишнина шамЕнет !!!
и отчет от консултацията днес 9.450/+0.350кг и 73/+2см

# 242
шамЕнет
                                 Честита годишнина!!!!

Да сте все така щастливи,много здраве и успехи занапред!!!!  bouquet

Ники блуждаех аз из форума снощи,ама никой не видях на линия newsm78 Така е,моето зверче не е спало направо-съответно  и аз  Whistling

Бети няма ли да почерпи,само се скатава,аз тука само дебна,ама... Mr. Green

# 243
шамЕнет-че,честита ви годишнина!Нека огъня на любовта гори постоянно във вашият дом и никога да не угасва.Бъдете живи и здрави и много щастливи!

Незнам дали да се хваля/оплаквам,но резултата от микробиологията ни е ок и нямаме бактерии. newsm44  Но хемоглобина ни е спаднал и педиатърката спомена думата Анемия smile3518  Сега до другата седмица ще съм на тръни.Бавно и славно започвам пак със захранването,това което бях вавела за толкова време,сега как ще го правя,неможе всичко на веднъж,а малката много обичаше попарата.Също така педиатърката ми ни препоръча Фризосоя-за да видим дали малката не се дразни от Ам.Както вече ви споделих,кърмицата ми не й стига и дохранвам с около 50-60 мл. newsm45 newsm45  Толкова обичах да я кърмя,сега сякъш някой ми краде нещо и се чувствам ужасно.Бях свикнала да си гушна детенцето и да се наслаждавам как се храни.Помолих мъжът ми да ни заснеме на клипче и сега го гледам с умиление.Надявам се да не ме помислите за луда,ама докато кърмя усещах някаква връзка по силна и радостна,а сега усещам ,че края наближава.

Готини клипчета и снимки,отиваме и ние в отбора на 8 мес.,че нещо изостанахме.

Хайде целувки на всички!

# 244
Хай ! Ето ги снимките как се хубаво и лесно се отглежда дете на село http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=24560&AlbumId=1021 … rol_CurrentPage=4
Аз от няколко дни не успявам да кача никъде из нета снимки и взех да се чувствам леко тъпичка, ама повредата не била в моя телевизор.
Май Зизу искаше инфо за самар, но да уточни колко парички иска да отдели, понеже знам за един ама много хубав самар къде се продва с цена 220 лв или 250 май. Иначе, може да се дебне из Продавалника- понякога, за съжаление рядко изскача някой, но не и хубави.
Magesta ако се очертае среща, моля те обади се по телефончето, че хич не ми остава време за нет. А ние с Аспасийчето, която също се завърна в София вече, ще се явим росни, пресни и все още дебели (((.
Къде се намира това мяестенце Катарино ? За първи път го чувам и какво има там като атракция ?

# 245
Ей, много ви благодаря, момичета, за честитките, колко сте внимателни и изобретателни! Да ви се връща на всичките!
ina_nk, и аз така се чувствам с кърмачето ми, направо обожавам да я кърмя, толкова обичам, сякаш нещо ме свързва с нея, както през бременността. И на мен сякаш ми намалява от време на време и упорствам с чайове, ама да видим до кога ще ми даде Господ.
Някой чувал ли е да има връзка между растежа на зъбките и кърменето, в смисъл на кърмените бебчета да им излизали по-късно зъбките!? Днес selena6 ми го каза, видяхме се в квартала. Ама аз не съм чувала подобно нещо. Е, на Ели още не са й поникнали никакви зъбчета, ама едва ли е от кърменето.

Мойто бебче вече постоянно иска да я размотавам да стъпва и да я държа изправена...Нищо не мога да свърша, ето и сега ме вика... ooooh!

Последна редакция: вт, 04 сеп 2007, 21:09 от шамЕнет

# 246
  • Русе
Честита годишнина на шамЕнет!Дълги години под една завивка да се събуждате!  bouquet

# 247
Привет!
Ние все още удържаме положението здрави, само дето аз съм настинала и ме сцепват яйчници зверски  Confused
Честита ви годишнина Шаменет !  married
Още 50 Х толкова да изкарате заедно !  Peace
А  отношението кърмене - зъби се проявява само в следната взаимозависимост:
 - има бебо зъби - хапе при кърмене
 - няма - лишен си от тази екстра .....  Wink Sunglasses
Жижо, колкото повече го кърмя, толкова повече му растат  Grinning
Но не се притеснявай, няма нищо хубаво в рано избилите зъби, освен способността да дъвче по-добре детето. Иначе по-ранно излезли зъби - по-бързо създават проблеми и по-бързо се амортизират  Peace
poli jekova- много готин Дани - бой  Hug ... И какви езици пуска  Laughing
ina_nk , хич не си изключение относно сантиментите при кърмене , и хич не си луда !
Усещането наистина е много специално и наистина заслужава да се запечата във времето  Peace
Да ви споделя, че днес случайно открих един нов магазин от веригата Марсел / която е много добра, по моите критерии/ намиращ се на "Шипченски проход" близо да зала Универсиада. Открит едва събота и сдобих Жижо с евтини кубчета, нанизващи се чашки, есенна фланела, балони / при нас много се котират  Laughing/ , малка топчица, гумени животни - все глупости ама как беше  ..... : детска радост - хрупкави бонбонки Rolling Eyes
Ей, какво ще правим с този студ дето иде ...  newsm78 .. пак на изваждане ми намирисват нещата  Thinking
А , имаме си вече и буйки за прохождане    261uu - досвидя ми 50 лв да дам за обувки, дето така или иначе в момента по предназначение няма да се ползват  Sick

# 248
Мерси, мерси! И на вас така!
Какви буйки за 50 лв, бе, да не са адидас?
(моите са за 16 лв)

# 249
  • София
Честито и от мен на ШамЕнетчето!!! Много, много, много любов и дечица Hug

poli.jekova - http://www.hotelkatarino.com Дани е много сладък!

Magesta и аз вчера случайно го открих този магазин и съответно накупих какво ли не, включително и есенна фланела - да не сме ги издокарали мъжлетата с еднакви Laughing А днес толкова ме стана яяяяд - един час по-рано да ме беше информирала щях да сложа майстора в друг часови пояс, другия път като идваш към нашия район да кажеш малко по-раничко Naughty
Ние вече имаме два зъба, не знам дали писах и по този повод днес дадох на Алексчо от тези оризовки, които споменавахте и много сладко и похрупка Grinning

# 250
Снощи чета аз темичката, малкия спииииии, решавам аз да си лягам и по навик отивам аз да видя на къде е , влизам в стаята и ооооо чудо гледам едни крачета висят от леглото

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=159704&photo=96

изумих се викам край това да се върти си се изпочипило краката, #Crazy отидох бутнах го топъл заслушах се диша, наместих го и се махнах. Да ама не ме свъртя и реших да снимам да се смее след време като се види. Днес цял ден ми е смешно Joy

Честита годишнина на шамЕнет!
Последните 2 седмици в чудо се видях само да вървим, сложа ли го седнал някъде уж да се заиграе, ама ц веднага допълзява до някъде и се изправя. Та по цял ден това правихме и ето резултата:
дето се вика проходихме, не сме тръгнали ама прохождаме още. От едната страна заставам аз, от другата мъжа ми аз го пускам и той отива при баща си сам и така изминава 2-2,5 метра. Лошото е че сега си мисли че на всякъде става така и дето се изправи пуска се и тръгва, ама пада някилко пъти.  ОООООле колко ли още ще има!
това е засега от нас лека и мека от мене!

Последна редакция: ср, 05 сеп 2007, 12:15 от ka_tq

# 251
Снощи чета аз темичката, малкия спииииии, решавам аз да си лягам и по навик отивам аз да видя на къде е , влизам в стаята и ооооо чудо гледам едни крачета висят от леглото
изумих се викам край това да се върти си се изпочипило краката, #Crazy отидох бутнах го топъл заслушах се диша, наместих го и се махнах. Да ама не ме свъртя и реших да снимам да се смее след време като се види. Днес цял ден ми е смешно Joy

hahaha Joy О-хо - хо   Grinning
Ей, горкото детенце - голям каскадьор и той ! ooooh! Party

# 252
  • София
шамЕнет, Честита годишнина!

ka_tq тази снимка ме разби  Joy

ina_nk, стискам палци да нямате проблем с хемоглобина, а с другите неща!

А днес докато се разхождахме с tini-mini съвсем случайно ни спря zizzu  да ни пита нещо, без да ни е разпознала  Laughing Обаче трябваше да бърза и не успяхме да си поговорим, така че zizzu, питай каквото беше тръгнала да питаш днес Simple Smile

Хайде, лека  Hug

# 253

Боже,Боже,какво ли още ще ми видят и прочетат очите!!! hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy
ха,добро утро!  bouquet

# 254
Хе, хе, ka_tq, много яка снимка! Участвай в конкурс с нея!

Мерси много, момичета, още веднъж, за пожеланията - да ви се връща на всичките!

Е, след като вчера чествахме наша годишнина, днес пък имаме имен ден - днес е ден на православна праведна Елисавета, майката на св. Йоан Кръстител (денят също чества и баща му, Захарий).
Та, хайде, почерпете се и за здравето детето ми!

А пък да ви споделя, на мъжа ми му подарих хубава памучна блуза с дълъг ръкав за есента, със снимка на Елито отпред! Той направо се гътна! Сега всяка сутрин си я облича преди да тръгне на работа и с нетърпениие чака петъка, когато да си я облече и за работата...  Mr. Green Отпечатването струваше 12 лв, в Кодак, отнема 2 работни дни. Много готино стана!

Мойто съкровище още няма нито един зъб, та не знам затова ли е, но постоянно абсолютно всичко е в устата. С нищо не се заиграва - купих й цветни рингове, които се подреждат на цилиндър - въобще не вдява какво да ги прави, само в устата...Също постоянно си събува чорапите и ги дъвче - не мога да й опазя крачетата да не са боси! Обувките си лапа...абе въобще... #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт