Какво ли да ти пожелая... Нали е твоя младостта,
а нищо по-добро не зная от нея и от радостта.
Бъди добра, бъди щастлива, върви с една звезда в нощта
и нека никога да не заспива смеха на твоята уста!

Но хемоглобина ни е спаднал и педиатърката спомена думата Анемия
Сега до другата седмица ще съм на тръни.Бавно и славно започвам пак със захранването,това което бях вавела за толкова време,сега как ще го правя,неможе всичко на веднъж,а малката много обичаше попарата.Също така педиатърката ми ни препоръча Фризосоя-за да видим дали малката не се дразни от Ам.Както вече ви споделих,кърмицата ми не й стига и дохранвам с около 50-60 мл.
Толкова обичах да я кърмя,сега сякъш някой ми краде нещо и се чувствам ужасно.Бях свикнала да си гушна детенцето и да се наслаждавам как се храни.Помолих мъжът ми да ни заснеме на клипче и сега го гледам с умиление.Надявам се да не ме помислите за луда,ама докато кърмя усещах някаква връзка по силна и радостна,а сега усещам ,че края наближава.

... И какви езици пуска 

.. пак на изваждане ми намирисват нещата 
- досвидя ми 50 лв да дам за обувки, дето така или иначе в момента по предназначение няма да се ползват 

отидох бутнах го топъл заслушах се диша, наместих го и се махнах. Да ама не ме свъртя и реших да снимам да се смее след време като се види. Днес цял ден ми е смешно 
отидох бутнах го топъл заслушах се диша, наместих го и се махнах. Да ама не ме свъртя и реших да снимам да се смее след време като се види. Днес цял ден ми е смешно 
О-хо - хо 

Препоръчани теми