НОЕМВРИйските хлапета имат "бански на лалета"!!!

• 11 592
  • 281
  •   1
Отговори
# 240
Карил, и аз подкрепям Маша за часа на тръгване за Варна. Така и без климатик няма да хванете жегите. Приятно изкарване!

Днес в Бургас бе адска жега, отново! Радослав кашля все повече и утре пак ще сме на лекар. Въпреки това ще го заведа да поспи преди обяд в Морската градина, дано чистият въздух му помогне.

esma, ако не се лъжа Фъстъчка е в Бургас, но отдавна не е писала, може би няма нет.

# 241
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добро утро. Ема  вече е добре, от вчера на обед не е повръщала, а днес е в обикновенното си весело и писукащо настроение, така че със сигурност е пооздравяла. Въпреки това се чудя дали да дойда днес на срещата да не ви притеснявам, от друга страна ми се иска много да дам пари за сирачетата  Thinking А и ще съм  наблизо - до СУ по работа. ...уф, по-добре да изчакам и тая среща да не зарази Ема някое детенце, а пък с Мерелин ще се уговоря да се видим, може и на гости и ще дам паричките.

Карил - прецени за пътуването спрямо детето си - Ема например си спи в колата през деня, така че ние винаги пътуваме денем. През нощта ако е ще й се разбие сънят, а  и моят.  Mr. Green От друга страна пътят е по-спокоен, но пък на фарове е по-опасно.  Rolling Eyes Най-добре е според мен да тръгнете в 4-5 часа сутринта - така Дани хем ще е спал през нощта, хем няма да му е достатъчно и ще спи и в колата, хем ще е спокоен пътят, хем и ще е хлад през повечето време.

# 242
Здравейте момичета!

Благодаря за поздравите!  Hug Аз чак вечерта разбрах, че Аличка има Имен ден.  Embarassed Вече ще го запомня.

Довечера пътуваме за Варна. Утре сутринта рано сме там, ще се връщаме за първия учебен ден. Драго ще ни е да се запонаем с Варненския отбор. Имам телефона на Вени. Ако някой друг прецени, нека ми звънне или прати СМС, че тук може и да не вляза скоро.
Ето и телефончето: 0888 248 604 Пламен

Може да скокнем и до Русалка... Карил, имаш ми телефона.

Поздрави и целувки на цялата ноемврийска банда!   Hug

# 243
Добро утро. Карил днес ли пътуваше? Знам, че от 1-ви им почва почивката.... newsm78
Гадамер, тъкмо снощи щях да те питам как е Ема и забравих. Радвам се, че бързо ви отминава. Браво на момиченцето! Hug
Лайтблу, съветите бяха на Ицо, аз само писах под диктовка. Той е завършил институт за преподаватели по безопасност на движението, сиреч колега е на Ламбо от "Дами канят", с втора специалност "двигатели с вътрешно горене", едно време се е пускал и по ралита... Сега си чупи нервите по софийските улици, напрягайки се да научи бъдещия шофьор да чака на червен светофар, а не да профучава, но много често, докато обучава новобранците, колегите им шофьори наоколо го опровергават кое е правилното.... Да чакат на пътека и светофар , а някой отзад да ги блъсне, или да минават като почти всички...в нарушение! Та, Ицо сигурно може и за 3,5 да го измине пътя. Ама с бебе...и аз мисля, че най-малко 6 часа до морето. #Crazy

Представям си като се съберат доктор Дженд и Карил на едно място какво става.....  Joy Joy Joy

# 244
ДОБРюТРО мами!

Праим се че заминавам днес hahaha!Май ще тръгнем през нощта към 3-4 часа ..Днес правиме проверка и почистване на автомобила, разни други подтготвителни мероприятия..Ама нали си ме знаете пак надниквам тук, знам че ще дадете някое и друго ценно съветче Hug Hug Hug
МАША , Лайтблу, Гадамерец и всички мами - БЛАГОДАРЯ!!

Ооо СъбераТ ЛИ се ДЖЕНД и КАРИЛ става ДЖНДКАР ... Joy

# 245
Ние май ще пропуснем срещата в Борисовата. Мишето заспа преди малко.... baby_neutral

Вчера честитих на Александровците, ама не разбрах защо и на Йоаните трябваше да честитим? newsm78

# 246
Поздрави от нас.
И ние заминаваме към Царево и до 15.09 много ще ми липсвате.От подготовка и събиране на багаж не ми остана време да пиша,само ако знаете малкия в какъв филм ни вкара преди 3 дни,беше в операционна.Всичко се размина засега и като се върна ще ви разправям,но внимавайте с пишоците,защото нашто ще го цепят.Много му било малко пръстенчето и главичката не ще да излиза,или ако излезе няма прибиране,както и стана.Пак бях в прединфарктно състояние....
ЧАО и само хубави неща да се случват докато ни няма.

# 247
Егати  Cry

Лина се изтърси от спалнята...ако ви кажа в каква поза я намерих!!!! Изхлузила се е между спалнята и скрина и беше по лице и тялото нагоре заклещено между мебелите  Shocked

Намазах я с олио но и излезе цицина. Иначе не рева много, но все си мисля, че трябва доста да е я заболяло  Cry

# 248
  Добро утро и от мен  bouquet/въпреки,че съм станала в ранни зори Laughing,и вече ми е направо за "добър ден"
  Карилче,много хубава почивка ти пожелавам-дано Дани е кротичък,че да си починете и вие,ще ни липсваш,да знаеш Cry
  Роня,и аз намерих в същото положение София преди няколко седмици-за няма и 1 мин.мръднах и тя се претърколила SadНямаше цинина,и не плака много,но аз колко го изживявах... ooooh!
  Дима Дари,приятна почивка и на теб HugРадвам се,че с малкия всичко е приключило добре PraynigДано всичко бъде наред и занапред Praynig

# 249
здравейте и от нас
честити празници -именни дни и рожденни на патерица
скоро не сме писали
много са ви хубави снимките от срещата
ние днес бяхме на консултация-10 месеца-отчета е 9100кг  и 78см
Карил и Др.Дженд и другите заминаващи на морето -весело изкарване
За пътя ние тръгнахме в 5,00 въпреки че имаме климатик ама с беба не може да духа постоянно че тя постоянно си  върти настройките и така тя спа до първото си хранене и след като починахме 1 час на тръгване пак заспа и спа до Слънчев бряг
Другия петък сме на сватба в Лозенец на морето на плажа и то в петък на Алкохолбийч-дайте идея за подарък,Мацката е колежка на мъжа от следването и не я познавам въобще
благодаря ако някой се отзове

# 250
  • Отвъд алеята зад шкафа
Сега се прибрах от срещата в Борисова градина и от консултацията след това. Срещата беше много хубава, видях се с Мерелин, Мамаминьон, Весси, Ивиче, Жени, Есма и Рени. По едно време всички бебета се разпищяха едновременно и настана лудница.  Crazy

Ема е вече 72 см., но си е все така 8 кг., както преди 2 месеца - не е мръднала. Педиатърката изобщо не се обезпокои, даже каза, че е добре, че не е свалила  Mr. Green Иначе каза, че много е порастнала малката и като чу колко яде, направо зяпна. Ема изяжда на ядено от 200 до 250 гр., даже се случва и по 300-320 гр., когато продължа да й давам - това е много за капацитета на стомахчето й и май ще я ограничавам до 200-220- гр. на ядене. Ама  пък е бясна шуга и много дивее, та може и затова да не качва.  Thinking

Приятно пътуване и почивка на заминаващите на море. Чакаме ви да разказвате и да пуснете снимки.

# 251
Другия петък сме на сватба в Лозенец на морето на плажа и то в петък на Алкохолбийч-дайте идея за подарък,Мацката е колежка на мъжа от следването и не я познавам въобще
благодаря ако някой се отзове

Щом са почитатели на Алкохол бийча, значи е много вероятно да им хареса някакви аксесоари за дома от ратан в източен стил. Има много красиви масички, вази, картини и какво ли още не за дома. За съжаление не мога да ти препоръчам конкретен магазин, защото съм ориентирана само за Варна. Малко офф - Алкохол бийча ми се видя много омърлявен миналата седмица - завеси, мека мебел от снежно-бели изглеждаха много парцаливо и мръсни, според мен в края на сезона цялото обзавеждане е за боклука. Дано за сватбата се постараят и го поспретнат. Иначе мястото е супер, гледката също, абе романтика и ... комари /имайте го предвид/.

# 252
  • София
Здравейте мами на най-сладките дечица.

Почерпете се за мое здраве. Днес навършвам христова възраст.

Hug

# 253
анита, ЧЕСТИТО! МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ! отдавна не си наминавала насам- кажи как сте, какво правите

Ние май ще пропуснем срещата в Борисовата. Мишето заспа преди малко.... baby_neutral

Вчера честитих на Александровците, ама не разбрах защо и на Йоаните трябваше да честитим? newsm78

и аз това се чудих. Според мен Йоаните празнуват на 7 януари- Ивановден, то си е св. Йоан

# 254
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Анита1! nbirthday ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА МАЙКА И ЖЕНА !!! smile3525

Дени4ка къде е? и някой има ли и телефона? ако да, моля да ми го пусне на лични  Praynig

утре, живот и здраве, пътуваме към морето.  grinning039 най-после и аз да видя малко почивка ooooh!.....ако не ми мине котка път....

Общи условия

Активация на акаунт