АПРИЛки се роят и бебета броят

• 14 384
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
  • Popovo
Добро утро. Честит Рожден Ден Криси    party023   Gift, желая ти всичко най-хубаво и април едно здраво, хубаво бебче.

Ще чакаме след прегледа да пишеш.

# 91
забравих да се похваля,че в 7.30ч.ме чакаше букет от рози от мъжа ми.много приятно ме изненада.толкова рано е ходил да купи.винаги ми е подарявал,но чак пък толкова рано.явно и радоста му за бебе повлиява Hug

# 92
Здравейте и от мен.

ЧРД на КРИСИ.Много здраве,щастие и прекрасно здраво бебче през април.   Hug  bouquet
Ще чакаме новини.

Нещо нямам настроение. Колкото повече наближава деня за преглед ставам по-нетърпелива и ме обзема страх дали всичко ще е наред.Не знам как ще изкарам тази седмица. smile3511А и детето много ми липсва вече smile3514.Добре, че се прибира в петък.

А в работата ми идва вече hit и колегите fight fight
Хубавото е,че от 10 до 15.09 съм отпуск и с 4-те дни празници ми се събират доста дни почивка. Laughing Laughing

Пожелавам ви на вас да ви хубава и безпроблемна седмицата. Hug

Последна редакция: пн, 27 авг 2007, 09:52 от SLADKA MAMA

# 93
сладка мама, и мен ме тресат нервички  Shocked
Днес съм на преглед, но не затова.
Тази бременност ми е много по-нервна от миналата. Все нещо съм нацупена, пък аз рядко съм изобщо в такова състояние  Thinking Чувствам се изтощена, зле ми е и ми е кофти. НАпълно противоположно с първата, когато бях постоянно супер енергична и щастлива  newsm78
Дано да е момиче  Mr. Green

# 94
И аз съм така
[Тази бременност ми е много по-нервна от миналата. Все нещо съм нацупена, пък аз рядко съм изобщо в такова състояние  Thinking Чувствам се изтощена, зле ми е и ми е кофти. НАпълно противоположно с първата, когато бях постоянно супер енергична и щастлива  newsm78
Дано да е момиче  Mr. Green

Дано.

# 95
  • Пловдив
Здравейте и от мен.
От известно време ви чета, но чак сега ми дойде музата да пиша, че нещо ме беше налегнало шубето Blush
Имам един малък терминатор на 2 г. и 10 дни., така че нямам нищо против този път да е едно сладко момиченце, ама каквото и да е, живо и здраво да е.
Терминът ми е 03 април.
Пожелавам на всички лека и успешна седмица.  bouquet

# 96
аз ходих на преглед миналата седмица.
гинеколожката не ми каза нищо и много се притеснявам.
каза ми :
"честито - бременна си, ето тука една фолиева киселина да пиеш и чао - ела след един месец"
така ли трябва да изглежда първият преглед - не трябва ли да те питат разни неща или да ти обеснят нещо - и аз не знам, ама...?
това нормално ли е или да сменям лекара? Thinking Thinking Thinking

# 97
Криси,чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!! newsm59  party023  bigdance2Аз днес съм леко ранобудна,защото Дари се изправя в леглото и вика,сега поне е до мен в столчето за хранене и кротува Crazy.аз на 30.08 също имам рожден ден и ставам на 30 Embarassed и ще си правим кратка екскурсзия до Венеция-надявам се да не ме нападне гаденето и киселото настроение до тогава newsm78 newsm78

# 98
благодаря на всички за пожеланията и да ви се връща Hug
и аз да споделя за нервите.мен ме хващат основно вечер.даже ми става едно подтиснато и леко депресиращо без да има причина.явно е от хормоните #Crazy

# 99
  • Варна
Добро утро!

Добре дошла jul   bouquet

КРИСИ Честит рожден ден!  newsm59   bigdance2  Стискаме палци всичко на прегледа да мине ОК и да се похвалиш после с една сладка снимчица. Много обич от любимите хора ти желая и едно сладко и здраво априлско бебче!

stefinka - Може би лекарката изчаква да влезеш в 10-та г.с и да ти открие картон и затова не те разпитва много много. Аз също не обичам мълчаливите доктори и гледам да изкопча колкото се може повече информация.  Ако имам възможност за избор бих си избрала лекар, който да е по-ангажиран и да не претупва прегледите.

SLADKA MAMA Поздравявам те за колегиалната ти постъпка с предложението за повишение. Бъди сигурна, че това няма да остане незабелязано. Гордеем се с теб  newsm20

При мен засега почти нищо ново, само дето започна да ми прималява посред нощ и рано сутрин. Като цяло не мога да се оплача. Надявам се, че  вие се чувствате добре. Засега толкова. В сряда съм на преглед и дано да имам хубави новини.

# 100
                                                                                                                                                                                                                                                Zdraveite na vsi4ki momi4eta mojat termin e za 01.04 no ponege sam s in-vitro i ne znam to4no v koja sedmica sam ,nakoi moge li da mi pomogne.

Броиш от пункцията 14 дни на3ад. Тоя ден ти е първия ден от последната менструация. Той е и първа седмица.
Кога ти беше пункцията? На 10.07 ли?
Ако да, тогава днес си 8+6.
И пиши, моля те на кирилица с кредор Simple Smile

# 101
Да се разпиша и аз!
Криси Честит Рожден Ден newsm59
Аз да се оплача че така ме тресат нервите че вече незнам какво да правя.Тази седмица сме на доки и като имаме резултат ще ви уведомя.Успешна седмица на всички вас бъдещи мами!  bouquet

# 102

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КРИСИ!

Нека на рожденния ти ден  да чуеш само добри новини, а най-добрата да е през април  Wink !
Бъди жива и здрава!

# 103
  • Пловдив
Спя по 10 часа на ден, а мода и целия ден в леглото да прекарам. Всякаквите диети за здравословно хранене не мога да ги спазвам, защото ми прилошава. Тъпча само хлебни изделия и плодове. Месо не мога да погледна.
С тези признаци първият път родих момче, ха сега да проверим бабините деветини Laughing

# 104
  • Popovo
През първата ми бременност, не ми е прилошавало, гадило и т.н. наблягах на всичко кисело за ядене и имам момче, сега май пак ще е така, само дето много ми се хапват плодове.

Общи условия

Активация на акаунт