АПРИЛки се роят и бебета броят

• 14 375
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
здравейте.добре дошли на новите мами  bouquet.лек ден и всичко хубаво

# 211
Снимчица не мога да ви сложа щото нямам скенер. Обаче мисля че на прави запис на компютъра и следващия път ще поискам да ми ги свали на USB-то

# 212
Здравейте!

Днес бях на преглед и да докладвам...
Доки каза, че всичко е наред. Видяхме бебо, расте и си отговаря на 7-те седмици, видяхме тупкащото сърчице и се поуспокоих за сега. Трябва да продължавам с Утрогестана и Но Шпа до 12 г.с.

Добре дошли на всички нови попълнения в априлския отбор!  Wink

# 213
  • Русе
Здравейте!!!Добре дошли на всички нови мами!!! Hug  bouquetНаистина доста бързо се размножаваме JoyПри мен все още няма нищо ново,нали мисля да ходя на преглед чак на 10.09.dessyy много съжелявам за загубата ти  WearyЛек ден пожелавам на всички и само положителни емоции!!! Hug

# 214
Момичета, благодаря за милото посрещане Hug
expecting, бременността ми я установи д-р Велев от Шейново. Все още не съм сигурна дали той да ми следи бременността, но пък имам здравна застраховка, която за АГ услуги покрива Шейново и може би ще остана при него.

# 215
Благодаря на всички за милото посрещане!Чета и попивам всичко с интерес хехехе направо се вманиачавам(шегувам се).И аз имам леки болки като при мензис и доктора ми изписа нош-па задължително ли трябва да пия?щото не е толкова нетърпимо.
Благодаря и усмихнатлвесел ден!

# 216
Пий  си нош-па-то щото тези болки могат да предидизвикат контракции.Те от своя страна могат да предизвикат отлепване на плодния сак или скъсяване на шийката,а и двете състояния са опасни.

# 217
Здравейте момичета!Чета ви от няколко дни и се чудя ще ме приемете ли в отбора:Казвам се Магдалена на 33г и чакам бебе на 03.05 според календара но според мен ще е април.Имам дъщеричка Михаела на 2.4г както се вижда, и тя е април, но на 11.Ами това е от мен!

# 218
pisanka-sladuranka, аз като споделих на гинеколожката за тези болки (и аз имах до 7-та седмица), тя нищо не каза и нищо не ми даде за пиене  Thinking.  Както и да е, вече с болки нямам проблеми, но за сметка на това перманентно ми е лошо. Като не ям става по-зле, а нямам желание за ядене. Абееееееееееее! И това е само началото  ooooh!

# 219
вярно  ли е това,че ако първите 6 месеца от бременноста се осигуряваш примерно  на 1000лв след раждането 9 месеца взимаш 900лв ?

# 220
Момичета, предишната ми бременност тез неразположение изчезнаха към 12 г.с., така че стискайте, още малко остана Simple Smile

# 221
  • софия
Момичета благодаря ви за милите думи Hug
Живот и здраве след 2-3 месеца пак ще пробвам и съм оптимистично настроена Simple SmileНяма какво да унивам,щом се е случило,значи така е трябвало да стане.Няма как да променя нещата.
Аз отново да попитам-никой ли не иска часът за фетална морфология?Хубаво е да се направи между 11-14г.с.Аз го запазих още в началото на месеца и е за 28.09. във "Фемина" при д-р Врагалева.Ако някоя го иска нека ми пише на лични да и кажа от колко часа е и на кое име.Чакам до понеделник и ще се обада да го анулирам.Аз утре заминавам на море,но ще влизам през телефона и ще проверя дали някоя е писала.
Целувки от мен и всичко най-хубаво ви желая  bouquet

# 222
SLADKA MAMA annilein thanks за съветите.Толкова ми е странно всичко а и като чета че повечето мамчета вече са чули сърчицето на бебчето а аз още не съм и се надявам ама много да го чуя  Grinning и ме е страх малко.Абе то имало толкова неща които незнам мале-мале.Кое ли е по-добре да си много информиран или нетолкова а?Като например фетална морфология-какво ще рече това dessyy ?

# 223
Фетална морфология е преглед на бебето на много добър 2D ехограф от определен тип специалисти. Гледат се всички органи на бебето, като се започне от мозъка и се стигне до броене на пръстите на краката, като се търсят аномалии (не дай си боже)  Thinking

Деска, аз мислех там да ходя но при Марков, защото имам правен рентген на корем и искам Марков да ме гледа. Сега разбрах че Марков бил напуснал и го чакам да видя къде ще отиде да работи Wink
Мерси за предложението миличка, от мен отказ  Heart Eyes И приятно изкарване на моренцето  Hug

# 224
  • Варна
SLADKA MAMA - чудесни новини! На вагинален ли те гледаха? И как "чухте" сърчицето? Спомням си, че предните пъти слушахме тоновете с един апарат, но това беше през втората половина на бременността.

Имаш ли представа в какъв формат са записите от видеозона?

Общи условия

Активация на акаунт