На Черното море ФЕВРУАРЧЕТО пече дупе II

• 12 181
  • 306
  •   1
Отговори
# 135
Честит празник на Ботци и Хармъни!!! Много любов и щастие!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Сутринта пак бях първокласничка  Confused Embarassed - то беше дърпане и увещаване.... Накрая госпожата ми предложи да остана в час,  но аз бързах и с триста зора се успокои....ей не е лесно да си първолак.
Ели, тази година разходките до чужбина май са ви повече отколкото обикновено  Laughing - благородно ви завиждам  Crazy
Радос, много си е гаден вируса - гледай да не се обезводните и скорошно оздравяване.
Хармони, големи перипетии сте имали, но дано това да е най-лошото и от тук нататък само здраве и много усмивки!!! А за беличките - много сте добри  Heart Eyes ...и това с 30-те години не го казвай, че има и по-големи от теб, а пък с детски акъл (и младежки пъпки от време на време  Joy)
Иринополис, все пак, това че сте с влак е по-добре - може да се разхождате и като се закача с хората ще ви мине по-бързо времето. Мартин напоследък изобщо не иска да се вози в кола- все нещо се опъва на столчето, пищи ...ужас. Не знам защо - на Пепи му беше любимо да се качи в кола и да заспи на 2-рата минута, а това диване не ще и минута да стои тихо....
Ели, за белег бяхме взели на Пепи Zeraderm - малко е скъпичко, но ни казаха, че е най-добро. Но за да има ефект трябва да се маже доста продължително време - 2-3 мес. минимум. Пепи си има белег, но не е очеваден. А щом не е и дълбоко - не се притеснявай. Все пак си говори с лекар (хирург или дерматолог) те ще ти кажат с какво, от кога - все пак трябва да заздравее хубаво и за колко време да я мажеш.

# 136
Добро утро, сладурки! Хайде на кафенцето   food010 kaffeetrmker_2  food010!

Забравих да се похваля, че все пак ни приеха в яслата. И сега ми започнаха притесненията. Понеже си знам, че Деян е голям щурак и ми е едно такова угнетено, защото не знам дали ще успеят да го опазят лелките - едно разсейване и той изчезва. А е толкова силен, че ме преборва и мен. Но дано всичко е наред. Сега ще се втурнем да правим изследванията - секретите.

Много слънчев и усмихнат ден желая на всички!

# 137
  • БГ
Добро утроооо! Ех, че хубаво пече навън и днес се очертава прекрасен ден, нека и за вас е такъв!

harmony_broken, преживели сте много за едно лято, как е Санди сега? 

elix, целувки и  Hug   и от нас за Кали, дано бързо заздравява раничката! А, за белега не се тревожи, сега има такива вълшебни кремчета, че едва ли ще остане белег!

радос, много е неприятен този вирус, взимай мерки навреме! Тук при трети ден повръщане и разстройство те хоспитализират в болница!!!

irinopolis, лек път! Рая е голямо момиче и чаровна бъбривка, представям си как ще се забавляват пътниците с нея!

anitza, радостта ни е взаимна! И ние вчера посетихме яслата и записахме Марти! На него видимо му хареса, не прояви никакво притеснение, за разлика от мен, поразходи се, потича, поразтури и т.н. все в негов стил. Днес и утре сме по изследвания, нямам идея колко ще чакаме за резултатите, така че съм се настроила, че най-рано от понеделник ще тръгне. Незнам как е при вас, но вчера децата от яслата бяха на двора и до всеки 5 деца имаше по една лелка и една мед.сестра, твърде обнадеждаващо!!! Докато бях там видях около 20 души персонал, а не е голяма ясла. А на въпросът ми ще стачкуват ли директорката ми отговори отрицателно, те си били доволни от заплатите?!?  newsm78

Чао засега, по-късно може пак да се включа!

# 138
Здравейте сладки, благодаря ви за пожеланията от сърце lovekiss Flowers Bouquet,
вчера ходихме на китайски ресторант с наше приятелско семейство прекарахме си супер, хапка ,пийка до насита Peace,
Ели доста неприятен инцидент ,прегръщаме силно Кали с Боби, както казват другите мами вече има чудотворни кремчета и няма да и остане белег, Hug Hug Hug
harmony_broken и вие не оставате назад с перипетите си, дано скоро отново не се сблъсквате с неприятности ,а само щастливи моменти Heart Eyes,
радос   Praynig се бързо да се оправите,
anitza и stefaniika поздравления за яслата,дано няма много рев и бързо да свикнат ,
Иринополис леко и безпроблемно пътуване,
днес заведох Боби на новооткрития забавен детски кът до нас ,нямам думи супер е,крайно време беше да помислят и за малките, очите му станаха еи  Shocked незнае на кое първо да се качи,то пързалки от всякакъв вид, люлки,кончета,водни колелета,къщички,огромен пясъчник във формата на озис,шах с големи фигури, скача на батута половин час и ако го бях оставила сигурно още да беше скачал, голям купон Joy hahaha
усмихнат ден   bouquet  bouquet  bouquet

# 139
забравих да се похваля имам подарък огромен букет от рози с хиляди целувки от мъжо и Боби ,и страхотен часовник!

# 140
  • София
Привет момичета  Hug!

Благодарим за топлите думи и многото целувки   bouquet  Ще чакам за позаздравее и почваме да се мажем.Скъпата веднага си записвам кремчето и ще го купим ако доктора каже,че е подходящо, аз не съм го чувала,сигурно е по-ново.Много ти благодаря   bouquet ,ей затова е полезен форума  Simple Smile
Радос,дано вече сте по-добре,тоя вирус уж е за ден-два... ooooh!
Иринополис,супер си прекарвате в клубчетата,а Рая много е пораснала  Flutter
Аница и Стефи ,честита ви ясла, бързо адаптиране и весели игри пожелавам на дребните  Hug
Хармъни,много неприятности сте имали ,милия Санди-измъчил се е ,а и ти също  Sad Третата сливица ,знам,че създава доста неприятности,добре,че сте му я махнали.
Боци ,страхотни подаръци си получила,а вниманието и целувките са най-хубавия подарък  Heart Eyes.

Бай засега  Grinning

# 141
 Ехоооо!Привет и от мен!Позатрих се малко,сега съм в една приятелка и попрочитам малко,акъм петък ще се приберем в ремонтиран апартамент и ще се впиша пак Grinning Поздрави на всички от нас  Hug
 А,за Божидар-голям звяр е станал  Whistling

# 142
Здравейте, мамета!
Мама Нина, честита ви годишнина със закъснение! Много щастие ви желая! Да сте винаги влюбени и много да ви радват малечко и сладуранка!
Честито на всички Софии, майки на София и софиянци!
elix, дано бързо зараства раната и да няма белег на красивата главица  Heart Eyes
Честит рожден ден на botzi и harmony broken!
harmony broken, не разбрах всички мед. термини, но ми стана ясно, че детенце доста се е поизмъчило, а и мама покрай него! Дано всичко е приключило и никакви отити повече! Peace Heart Eyes Ама каква е тая страст, че чак са стигнали до драскотини дечковците hahaha
Аница, Стефанийка, дано бързо свиквате с раздялата и вие и дечица!
Иринополис, много хубави снимки, а клубчето е върха!
 Аз за сега нямам намерение да давам Калоян на ясла /ако не ми се наложи/. Голям щурак е и още не умее да се храни сам. Голяма страст са му телефоните. Слага ги на ухо и уж говори, държи по две слушалки, затваря и пак вдига капачето с особен финес. Кака му го научи да смуче бонбонче Тик-так.  Shocked Като видях, че му слага в устата ми се изправи косата. #Crazy Малкото човече, обаче си го смуче сладко без да се дави и като свърши иска още. Вчера най-после му поставиха убитата Полио-ваксина и го претеглиха. Тежи 14,300кг. и е висок 89см.

# 143
  • Пловдив
 doh Как не видях досега, че има такава тема незнам. Явно не пишете достатъчно  Mr. Green Записвам се да ви следя!

Моля да ни включите и нас - Руми е родена на 13.02.2006
Ето и снимка

Последна редакция: ср, 19 сеп 2007, 17:42 от Катерина78

# 144
Добре дошла на новата мама и сладурана в нашите редици wavey,
в момента малко сме поизостанали в писанията Mr. Green

# 145
Скъпата ,поне ще си припомниш твойте мигове като първолаче Mr. Greenпожелавам успех от утре !!!

# 146
Ооооох- е много го мразим това училищеееее  #Cussing out
Тази сутрин поне не рева. И докато си напише домашните е голям зор - молби, лигавене, заплахи, викове.....е най-накрая ги написа тези сложни ченгелчета.
Катерина, добре дошла! Моят син също е роден на 13.02. - а и големият е водолей -  Rolling Eyes (не, че се оплаквам ама е голям инат и доста опък).
Вашите водолейчета подчиняват ли се лесно?

# 147
  • БГ
Добре дошла, Катерина78! Радваме се, че се присъединяваш към нас, по-добре късно, отколкото никога!!! Разкажи ни нещо за Руми, за теб, за семейството ти.

Вашите водолейчета подчиняват ли се лесно?
Неееее, думата подчинение за Марти не съществува!!! Имаме далматинец на 13 години, е, вярвайте ми, на моменти с него ми е по-лесно да се разбера и да го подчиня отколкото Марти!

Мами, благодаря ви за моралната подкрепа относно яслата! Не мога да ви опиша какво притеснение ме тресе, май аз не съм готова да го пусна, а времето си лети ... В петък резултатите от изследванията ще са готови и понеделник, живот и здраве, сме на ясла, кой ще реве повече незнам!

Хайде стига толкова, желая ви лека и спокойна нощ!

# 148
Привет  мами!Добре  дошла  на  новата  мама!Тази  вечер  сън  не  ме  лови  и  реших  да  попиша  малко.И при  нас  няма  подчинение,явно  малките  ни  Водолейчета  са  много  своенравни.Днес  щерка  ми  3пъти  се  изпишка  на  гърнето,това  е  напредък  за  нас.Постоянно  върши  по  някоя  щуротия.Днес  ми  беше  докопала  телефона  и  набрала  един  колега  на  татито,че  се  извинявах  на  човека.Има  малко  сополи,но  няма  температура  и  дано  да  не  се  разболее.Лека  и  спокойна  нощ  от  мен! smile3524

# 149
Здравейте, компанията!

Катерина78, добре дошла! Дано ти е приятно при нас!

Незнам как е при вас, но вчера децата от яслата бяха на двора и до всеки 5 деца имаше по една лелка и една мед.сестра, твърде обнадеждаващо!!! Докато бях там видях около 20 души персонал, а не е голяма ясла.
Shocked Стефанийка, тук при нас изобщо не е така за съжаление. На 20 деца има 1 лелка. Ужас! И всеки път, като ходя до там слушам госпожите да си говорят кои деца са изчезнали или избягали... И това допълнително увеличава страха ми...

Скъпата, то водолейският инат е всеизвестен. Ама на мен понякога ми идва в повечко. Каква е тая мания на Деян да иска да ходи на улицата и да застава пред люлките, когато види, че някой батко се люлее силно. И се започва една страшна борба - а е толкова силен, а аз понякога се чувствам безсилна и ми иде да се разрева. А нали сме и непрекъснато по 24 часа сам самички с него и го наблюдавам, че е голямо инатче. Но пък има чувство за хумор  Wink.

Мама Ели, много е пораснал Кали - и тия 89 см  #Crazy...

Общи условия

Активация на акаунт