Сутринта пак бях първокласничка
Ели, тази година разходките до чужбина май са ви повече отколкото обикновено

Радос, много си е гаден вируса - гледай да не се обезводните и скорошно оздравяване.
Хармони, големи перипетии сте имали, но дано това да е най-лошото и от тук нататък само здраве и много усмивки!!! А за беличките - много сте добри
...и това с 30-те години не го казвай, че има и по-големи от теб, а пък с детски акъл (и младежки пъпки от време на време
)Иринополис, все пак, това че сте с влак е по-добре - може да се разхождате и като се закача с хората ще ви мине по-бързо времето. Мартин напоследък изобщо не иска да се вози в кола- все нещо се опъва на столчето, пищи ...ужас. Не знам защо - на Пепи му беше любимо да се качи в кола и да заспи на 2-рата минута, а това диване не ще и минута да стои тихо....
Ели, за белег бяхме взели на Пепи Zeraderm - малко е скъпичко, но ни казаха, че е най-добро. Но за да има ефект трябва да се маже доста продължително време - 2-3 мес. минимум. Пепи си има белег, но не е очеваден. А щом не е и дълбоко - не се притеснявай. Все пак си говори с лекар (хирург или дерматолог) те ще ти кажат с какво, от кога - все пак трябва да заздравее хубаво и за колко време да я мажеш.
и от нас за Кали, дано бързо заздравява раничката! А, за белега не се тревожи, сега има такива вълшебни кремчета, че едва ли ще остане белег!
,
,
се бързо да се оправите,

Третата сливица ,знам,че създава доста неприятности,добре,че сте му я махнали.
Малкото човече, обаче си го смуче сладко без да се дави и като свърши иска още. Вчера най-после му поставиха убитата Полио-ваксина и го претеглиха. Тежи 14,300кг. и е висок 89см.
Как не видях досега, че има такава тема незнам. Явно не пишете достатъчно
,
.