На Черното море ФЕВРУАРЧЕТО пече дупе II

• 12 168
  • 306
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте и от нас!
И аз да драсна на бързо два реда. Simple Smile
В Петък вечерта Преси ми вдигна 39,7 градуса и след посещението ни в бърза помощ сега сме на антибиотик.Милото толкова трудничко ми диша.Сега е при мен(нали майка го гледа,за да мога да уча),а  към края на седмицата имам изпит.Но детенцето ми е по важно.Моля се по бързо да оздравее. Praynig
Поздравявам всички на патерица,които са празнували.  bouquet
А на болничките бързо оздравяване.
Еми това е за сега.Желая ви леки спокоен ден. Heart Eyes

# 241
Привет!

Ле, ле, с каква хубава новина ме посрещна днес форума-супер-браво Нася ! Дано всичко върви безпроблемно!

Боци, успех и на вас в начинанието  Wink Hug

Все се каня да зачекна тема за Игси и все се отнасям  Rolling Eyes Преди останах гръмната, когато Иринополис каза, че клуба вече не съществува  #Crazy Какво става с това момиче, някой знае ли нещо!!!? Преди споменаваше, че имала проблеми и уж се оправиха, но изведнъж изчезна, клуба затворен, какво става  newsm78 Sick

# 242
danida82, бързо оздравяване на детенце   bouquet
Slyn4o , и аз се питам къде е Игси...Нали ми откраднаха телефона, нямам координати да й звънна...
И, накрая, новината - ЩЕ СИ ИМАМЕ МОМИЧЕНЦЕ  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Татито е на седмото небе, а свекърва ми сигурно ще се разтопи от кеф (след 4-ма внука)...

# 243
  • Пловдив
Олимпия, браво на вас, честито! Направили сте каквото искате  Mr. Green
Ние искахме момченце, то стана момиченце, разплаках се като ми казаха в 7-мия месец и до последно се надявах да са сбъркали, ама сега вече не съжалявам толкова  Wink Хубаво е да си имаш момиченце!   bouquet

# 244
  • варна
Katerina,и аз като теб исках момченце,тати искаше дете,излезе момиченце.Прекрасно е и не съжалявам,но се надявам на поправката да е момченце.Вече не искам да мисля женски имена Grinning

# 245
  • София
Добре дошла Теди  Hug! "Познаваме" се от друго място  Wink

Олимпия,страхотно  Party една хубава  кукличка ти пожелавам   Heart Eyes  А на Коко казахте ли му ,разбира ли и как го прие?
Нася ,а Михаела как реагира?

Нали Игси си е в Свищов  Thinking, а за клуба нищо незнам.

# 246
  • БГ
Ееех, че е хубаво днес в темичката ни, какви новини, какво чудо - нови бебета, нови мами!!!

tedi_ip, добре дошла! Дано ти хареса при нас, включвай се и тук когато имаш време и желание!

nasya, честито и леко бременеене!!!

OLYMPIA, браво на вас, днес татито ви сигурно е най-щастливия мъж на планетата!!!

botzi, нещо ме съмняваш, я вземи провери, да не се окаже, че и вие сте от "чакащите", а все още не знаете?  Joy

elix, как е Кали, заздравя ли раничката?

Много жалко, че пак има болнички, явно вирусите ни атакуват с пълна сила!!! Бързо възстановяване на малки и големи!!!

Ние отиваме да "поспортуваме", ще гледаме тенис-мач!

# 247
Olympia, това е страхотна новина  Hug Heart Eyes   bouquet
Толкова много се зарадвах, все едно на мен се случва (аз имам тайни надежди следващото да е госпожица   Blush Praynig)

Момичета, имам нужда от стискане на палци - утре ще е защитата на дипломната ми работа и ако Господ и изпитната комисия са рекли ще стана висшист  Peace
Ох, направо съм се побъркала от напрежение  Crazy Ужаааасс

# 248
Добър вечер мили мами и дечица!
didun4o  ще стискам палци утре. Peace
OLYMPIA толкова много се радвам за вас.И на мен ми е мечта второто да ми е момиченце.
Днес мъника май е по добре.Милото,сега спи безпроблемно,предните две вечери хъркаше като голям човек.
Но стига толкова съм ви досаждала. Simple SmileЖелая ви лека и спокойна вечер. Heart Eyes

# 249
Хей,Олимпия,честито за малката госпожица Heart EyesРешихте ли как ще се казва,защото ние  още докато го "рисувахме "Лъчко,си бяхме измислили имена и за двата случая,по-точно предложенията и двете бяха мои bowuu

Пожелавам на всички,които копнеят да си имат и второ или трето детенце,да не чакат ,а да действат Peace

# 250
Дидун4о, късмет и спокойствие- ще се справиш.
Олимпия, 4естито, и аз много бих искала 2рото да е моми4енце, 4е първият път таткото сбърка нещо, но пък сега "грешката" е цялата ни любов.

Аз съм на работа, а мал4о днес го гледа баба му , 4е доста кашля.

# 251
Привет! Вече с  Grinningъм на линия-започвам да ви чета

# 252
Хей,Олимпия,честито за малката госпожица Heart EyesРешихте ли как ще се казва....
Ами да, в лентичката пише - Джорджия  Heart Eyes Свекърва ми е Георгиа, но леко го "осъвременихме".
Иначе Коки е много ревнив и не знам как ще се справим...Кака му като каже "Ооо, сладко бебче в коремче" и ме гали, той се хвърля да ми бие корема и никога не ме оставя да гуша чуждо бебе (освен ако не е върху любимото "Бибип"-колата му)...
Но докато стане време за бебка, той ще е на 2годинки и ще разбира повече.

# 253
  • Пловдив
tedi_ip, добре дошла!
Аз на поправката не знам какво искам още, рано ми е да мисля  Joy Две момиченца май повече ще се разбират от момче и момиче, освен това ще споделят дрехи, бижута, лакове, обувки и т.н. Винаги съм си мечтала да имам сестра, но и по-голям брат да ме води насам натам и да мислят, че ми е гадже  Mr. Green Но по-малък брат никога не съм искала  Embarassed Та незнам, ще видим, пък в крайна сметка каквото стане...Ако е момченце поне ще помага на тати. Peace

# 254
.....ако Господ и изпитната комисия са рекли ще стана висшист  Peace
Ох, направо съм се побъркала от напрежение  Crazy Ужаааасс
Дидуне, ти си нашата отличничка, нашата гордост! Стискаме ти палци, въпреки че знаем как ще ги сразиш   bouquet
fingerscrossed  fingerscrossed  fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт