На Черното море ФЕВРУАРЧЕТО пече дупе II

• 12 165
  • 306
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, малчовци и мамета!

Ама страхотни новини си имаме... Честито Нася! Браво, Олимпия! Направила си татито ви най-щастливия мъж - ще си има таткова глезана. И много хубаво име сте избрали. Така и свеки ще е супер доволна - момиченце и то носи нейното име. То май всички искат да изшарят и да имат и момченце и момиченце, ама както дойде.

Мама Нина, дано Лъчко се оправи и успех на интервюто.

Дидунчо, ще стискаме палци за държавния!

Данида, как е Преси? Смъкна ли температурата?

tedi_ip, добре дошла при нас! Наминавай по-честичко! Ще помагаме и със съвети.

Аз днес ще водя Деян на профилактичен очен, че от време на време ми се струва, че ми криви с едното оче. Дано нищо сериозно не е.

Приятен и динамичен ден!

# 256
Привет мами, черпя кафенце
Олимпия, честита ти мома,много се развълнувах и ние с мъжо си мечтаем тайничко за моминченце,
добре дошла на новото мамче welcome,
Дидун4о с закъснение успех,кураж и Peace,аз на 10,10ще бъда на държавен изпит живот и здраве и съм доникъде ooooh!,
stefaniika   Heart Eyesтози месец пропуснахме ,но за следващия  Mr. Green,
danida82, горкичкия дано утре е по-добре Praynig,
то доста мами по изчезнаха  Thinking,
ние днес на обяд тръгваме за Пловдив, нашия тати отива на панайра и както винаги/циганския табор с него hahaha/ и след това за 3 дни на Пампорово,
пожелавам ви прииятни и слънчеви дни   bouquet  bouquet  bouquet

# 257
яница ,стискам палци дечко да няма проблеми и да облекчиш подозренията си Hug Hug

# 258
  • варна
Добро утро на всички!Благодаря ви за топлия прием,ще се радвам да се опознаем.
Дидунчо,със закъснение,но с голямо желание ти пожелавам късмет-само спокойно и всичко ще мине по вода!
Еликс,как сте вие,оправихте ли се?По твоите съвети успях да кача снимки,благодаря ти!
Да ви се похваля с нещо чуждо-кумицата ни роди момченце,живо и здраво е ,всичко е ок и сме много щастливи.Снощи празнувахме,за никой не остана тайна,че съм бременна-коремчето доста е пораснало и много се кефя.На всички,които чакат още един бебок-лека бременност,а на другите-да побързат и да наваксат Simple Smile

# 259
Хайде и за да се включа.
Олимпия, браво за момата, възхищавам ти се на смелостта!
Нася, честито и на теб, пожелавам ти най-леката бременност!
tedi_ip привет, и на теб леко бременеене!
На всички болнички бързо оздравяване!
Рибче, браво на малките госпожици, много се радвам, че още от първия ден Рони е слушкала. На мен се оказа, че на счетоводителката ми свекърва й е лелка в нашата група в яслата, обаче до сега беше в отпуска, вчера ме сюрпризира, че Мони много плачкал при заспиването, а сестрата беше казала,че не плаче  Rolling Eyes Той тази седмица милият е болен и не ходи на ясла, дори в момента спи, може би от Перитола, сутринта го водих при лекарката, каза, че е по-добре и да не давам антибиотик, иначе в понеделник каза, че имал бронхиален пристъп.
Тинка, много целувки на малката Вили, много жалко, че е на инжекции, нямаше ли друг вариант!
Дидунчо, малко късно се включвам, но тъкмо ще стискам палци за края на изпита, дано изкараш шестица!
Нинче, успех с интервюто!
Стефи, на вас успех с яслата!
За гърнето, Мони също се изтърва понякога, особено вчера, мъчеше го нещо запек и три пъти ми се наака, при нас това ако е проблем, хем, че от май месец сме без памперс, вчера обаче успя най-съществената част да я пусне в тоалетната, иначе най-вероятно щеше да ми се наложи да му изхвърля дрехите  Sick

# 260
  • София
Привет! Вече с  Grinningъм на линия-започвам да ви чета

Айде де ,къде изчезна? Grinning

Боци
,приятно изкарване и на двете места  Hug

Стефи и Теди
,благодаря за вниманието,вече й падна коричката веднъж,сега има нова.Доста се посви раничката,като заздравее съвсем ще я мажа с нещо.

Аница,дано само така да ти се струва  Peace

Дидунче, к'во шъ черпиш, ще се напием нали Mr. Green  Drunk

Много целувки за болничките мишлета  Heart Eyes

# 261
Привет! Вече с  Grinningъм на линия-започвам да ви чета
Айде де ,къде изчезна? Grinning
Бяхме в ремонт, уж за 1 месец,а станаха 2. От вчера имаме пак нет и наваксвам  Mr. Green

# 262
Здравейте и от нас!
И ние да се включим на бързо. Mr. Green
Аз да ви се похваля,брат ми и снаха ми ще участват в "Горчиво".Тази неделя са снимките.
А мъника леко по леко взе да се възстановява.
Atrakcia  доста голям ремонт сте на правили.Дано поне да е станало доста хубаво и уютно.
Еми това е за сега,че малкия нещо взе да киселее.
Пожелавам ви лек и спокоен ден. Heart Eyes

# 263
  • София, България
много сте писали, едвам изчетох

теди ип, добре дошла и честито за новото бебче!
Нася, честито за новото бебче и на теб!
Олимпия, много се радвам че ще имате момиченце, но защо казваш първа внучка на бабата, каката не и ли е внучка  newsm78

Все се чудех коя ли от майките в парка ще изгърми първа с второ бебче, а то се оказа, че новините не идват оттам ...

мисля че сте избрали най-подходящия момент, защото на мен ден след ден ми се изпаряват подобни идеи все повече и повече. Става все по-трудно и просто подозирам, че в един момент ....  просто ще се откажа ....

Деянчо си го гледкам още като бебенце, като чета вашите дечица ми се струва да са бая по-големи, а те ... същите ....
сигурно защото не го виждам по цял ден и затова ми се струва още бебешок ...

# 264
Олимпия, много се радвам че ще имате момиченце, но защо казваш първа внучка на бабата, каката не и ли е внучка  newsm78
Джули има друг баща, с втория ми мъж с от 4години заедно.

# 265
Олимпия, честито ти момиченце   bouquet При теб май се редуват-момиче, момче, момиче...... Ще продължавате ли да станат 2 на 2  Wink Mr. Green

Хайде мамите с поетически дарби да дават предложения за ново заглавие на тема! Слава богу, няма да влезем в зимата с това  Joy

# 266
Олимпия,бравос-страхотно именце сте избрали,звучи мнооого шик. Hug
Ето едно заглавийце от мен-
Февруарчета на ясла тръгват,неспокойни мами тихичко подсмърчат. Blush Joy

# 267
Ще повярвате ли на очите си?
http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=4023

# 268
Сега гледах клипчето...направо съм изумена Rolling EyesКаква сладурана е малката Лили.. Hug

# 269
  • Благоевград
Здравейте мили мамчета. С някои от вас съм си писала през бремеността под името Bory_mira и понякога ви чета и сега, но не ми е оставало много време. Поради здравословни причини доскоро повече се подвизавах в друг форум. Занапред, обаче ще ми бъде приятно да се включа и при вас. Моето второ ангелче - Мишо - е родено на 05.02.2006 г.
Я, кажете мами на момченца колко често забелвате пилето? Нашето напоследък доста често се възпалява и го боли. При положение, че сме махнали вече памперса и доста често сам си казва, че му се пишка.

Общи условия

Активация на акаунт