На Черното море ФЕВРУАРЧЕТО пече дупе II

• 12 165
  • 306
  •   1
Отговори
# 270
Привет, момичета!

При нас се запролети. Времето се постопли, всичко наоколо е покрито с цвят и ухае на пролет. Въпреки, че зимата тук не е толкова студена и почти всичко си остава зелено /дори има и цъфнали цветя/, идването на пролетта не може да остане незабелязано - всичко се преобразява и се отрупва с цвят.

Мисля, че ви споменях, че след по-малко от 3 седмици ще пътуваме за България, след 3 години отсъствие. Толкова различни чувства и емоции ме връхлитат – от нежелание и пълно безразличие към пътуването до тотално въодушевление, че нашите най-после ще гушнат Габи.... Започнах с притесненията как Габи ще понесе тези дълги полети. Все пак не е като да се качиш на самолета за два часа. Събират ни се около 20 часа само полет.... Както и да е. Няма да сме нито първите, нито последните, които ще правят този преход с дете, но все пак си е преживяване.... Спирам вече с моите "Радини вълнениея".

И така:

Олимпия, честита ви розова новина!

Нася - честита бременност! Лека и безпроблемна да е!

Ние сме планували  номер две за догодина живот и здраве. Много ми е интересно как ще възприема следващото човече. Вече нямам предпочитания за пола - исках едното да е момиченце и си го имам вече.

Дидунка, как мина защитата! Чакаме да се похвалиш!

Това е от мен за сега!
Поздрави за всички!

# 271
Bory_V - забелязах, че каката ви се казва Богомила. Това име си бяхме избрали за бебчето - Богомил или Богомила, но като говорихме с едни приятели, които са новозеландци те казаха, че асоциацията която децата веднага ще направят тук е с Bogy - което е зъл дух, страшилище, вампир и затова се отказахме от това име.

Друг интересен случай беше, когато казах на едно момиченце тук /българче/, че тя е кака за Габи, при което детето така странно ме погледна. Оказа се, че на маорски кака означава ако. Така, че вече много внимавам какво на кого казвам  Laughing

Вчера си говорихме с мъжът ми, че Габи много обича да казва Дай-дай, за което трябва да предупредим персонала в градината, че ако се развика да не си помислят хората, че е решила да убива някого.  Laughing  Laughing   Laughing

# 272
интересно и на френски какА озна4ава ако  Laughing

# 273
  • София, България
интересно и на френски какА озна4ава ако  Laughing

Олимпия каза, че и на гръцки значи същото!

Бори В, ние не забелваме пилето. Четохме, че нямало нужда, че вече се отричало, педиатърката беше на същото мнение, и така ... не го забелваме. отваряме го всяка вечер да го почистваме с преварена вода. казват, че до 2-3 годинки само се отваряло. ще видим, но засега нищо му няма.

Между другото, мен напоследък ме вълнува една друга тема - почнахте ли вече с наказанията. Наказвате ли ги изобщо, за какви провинения и как протича наказанието. Аз пробвах 2-3 пъти да го курдисам в един ъгъл - стои, но не съм сигурна, че разбира смисъла на цялата работа  newsm78 при вас как е ...

# 274
Санди май разбира , сърди се, пла4е , но стои в ъгъла. Като тръгне да се измъква кра4ка по кра4ка и му се скарам прави една страшна муцуна. общо взето наказанието трае около 1 минута. но не съм убедена 100%  , 4е винаги разбира, защото ако в разговор се спомене думата "ъгъл" сам се курдисва там и се смее.

# 275
# 276
  • Пловдив
Добро утро и от мен!  Hug
Дидунчо, как мина защитата? Ще чакаме да разказваш!

Rumyana, леко пътуване! Поздравявам те за смелостта, ние само от Пловдив до Бургас пътувахме и го планирах 3 месеца, накупих сумати играчки и се консултирах с толкова много хора  ooooh!, чак срам ме хваща  Embarassed И беше едно повръщане, едно мрънкане, вместо за 3 часа пътя го взехме за 6. Прибрах се много изнервена, вместо отпочинала Sad

# 277
  • Пловдив
Радос, това за наказанието в ъгъла ми харесва, ще взема да го пробвам, мисля, че ще разбере. Засега само викам по нея #Cussing out и й казвам, че ще я напляскам, но не го правя. Излизам от стаята и се правя на сърдита, а тя почва да плаче и тича след мен.  Rolling Eyes

# 278
Добре дошли на новите мами  Grinning

Моля да ми пратят на лични съобщение с техните данни и данните на децата, за да ги включа в списъка  Peace

# 279
  • БГ
didun4o, щом черпиш, значи има защо!!!

Давай бързо пресконференция, че търпението ми се изчерпва! Сигурно си се справила блестящо!

# 280
Руми, привет, приятно пътуване и весело изкарване в БГ!
Мони много добре знае какво е наказание, дори когато свърши някаква беля сам ходи и се наказва, лошото е, че аз като го наказвам го взима на майтап, а баща му като го накаже стои до стената и не мърда докато той не го извика. И нарочно прави бели и ме гледа да види дали ще му се скарам, любимо му е като пие мляко от чашата да прави балончета (да духа вътре) и ме поглежда, като му кажа, че ще му взема чашата почва да пие, след малко пак и така. Голяма маймуна е станал.
Дидунчо, аз също нямам търпение да кажеш как си се справила, не ни дръж в напрежение.  Praynig
Хайде, че беладжията работи!

# 281
Добро утро!
Като гледам какви усмивки е пуснала Дидунчо, работата е ясна  Laughing
ЧЕСТИТО   bouquet   bouquet   bouquet

# 282
  • варна
Дудунчо,щом черпиш явно всичко е минало ок,честито! Peace
Радос,моята Вики е много щастлива,ако реша да я пратя в ъгъла.Веднъж се опитах да я накажа там-казах й застани там и вдигни ръчички да те накажа.Тя отиде,започна да пляска с вдигнати ръце и да се върти и пее.Май трябва да мисля друго наказание Simple Smile

# 283
Привет!

Мама Нина, чудесно предложение за заглавие си дала. И при мен тази тема е много актуална  Wink

Олимпия, ти все изнамираш разни изумителни клипчета. Лили е страхотна.

Руми, радвам се, че драсна 2 реда, след толкова дълго отсъствие  Hug Пътуването ще е наред-не се притеснявай. Ние нали все си пътуваме и хич не ми пука  Laughing

Добре дошла на Бори В! Дано се оправят здравословните ви проблеми!

Радос, аз веднъж наказах Ивана да си стои в кошарата, защото се беше напикала на земята, а тя взе, че се наака там и омаза всичко  #Cussing out Оттогава не наказвам  Wink Mr. Green

Дидунчо, в твоя чест, в момента се черпя с капучино и сладки  Wink

# 284
  • Благоевград
Според, мен точно сега е момента да се научат кое е позволено и кое не. По-късно ще е и по-трудно. Въпреки, че са такива хитрушковци. Когато се скарам за нещо мъникът веднага идва да го гушна и така разтапящо ме поглежда право в очите, че... става много трудно да удържиш фронта.

Общи условия

Активация на акаунт