На Черното море ФЕВРУАРЧЕТО пече дупе II

• 12 169
  • 306
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте и от нас!
Днес пратих малкия при майка ми и баща ми,нали трябва да уча.Много ми е тежко.Опитвам се пред съпруга ми да се правя,че не ми липсва,но...Извинявайте,че ви занимавам с това,но имах нужда да споделя с някого.
Желая ви лека и спокойна нощ. Heart Eyes

# 31
Здравейте, мами! Ние бяхме пак до моренцето, но само като гаджета  Embarassed без деца - е бяхме като отвързани - къде ли не обиколихме и не седнахме  Laughing
Ние ще се местим и ми е мъка какво ме чака - а освен всичко и Пепи ще е първокласник. А и като капак на всичко, гледачката ни е до края на тази седмица  ooooh! - Мартин няма кой да го гледа..., но ще се мъчим някак си. В яслата още преди 2 месеца ми казаха, че е невъзможно да го приемат и алтернативата ни е или частна или гледачка. Ако някой има идея за леля за Гео Милев да пише.

# 32
  • София
Здравейте момичета  Hug !

Върнахме се от морето ,което не беше нищо особено ,да не кажа че беше отвратително.И Кали я хвана "онзи" вирус с повръщане,Т и разтройство -измъчи се горкото 3 дена,аз пък бях дежурната перачка-чаршафи,олекотената завивка два пъти,кърпи и въобще прах всичко оповръщано.Изядоха ни глутници комари в тъпото Приморско изобщо не бяха пръскали  #2gunfire и самият град много е западнал,главната улица е подобна на битак, навсякъде гледат да ти вземет парите без да ти дадат качество,абе разочаровани сме ,догодина живи и здрави отиваме в комплекс-ол инклузив  Peace.
Е имаше и хубави неща -времето,хотелчето и разходката по залез с корабче по Ропотамо- вълшебно е  Heart Eyes.

Слънчо вече ви е писала,че няма да се може да се класираме за срещата ,а причината е ,че спечелихме едноседмична почивка за двама в Анталия от 21 до 28.09. Отначали бяхме така  Shocked Shocked ,а сега вече сме така  newsm44
Много много ми се искаше да дойдем на срещата и така ме е яд,че датите съвпадат  Close ....съжалявам момичета  Embarassed

# 33
  • София
Здравейте, момичета!

elix - честито за екскурзията!!! Много се радвам за вас. После ще показваш снимки и ще разказваш.

Скъпата - чудесно е, че сте били само двамата и сте разбрали какво е наистина почивка.

Така като ви чета за срещата май - май много малко ще ходят. Защо не обсъдите да смените датата. Може пък повече да се включат.

# 34
Здравейте, сладурки!

elix, чудесна новина! Аз никога нищо не съм печелила и ако бях на ваше място, сигурно щях да умра от щастие.

За срещата: то няма смисъл да бием толкова път, за да се видим две, три майки. По-добре наистина да сменим датата, ама то вече май се изгуби смисълът на мероприятието... Атракция, за теб е най-гадно, понеже си запазила места и сега трябва да се червиш и да ги отказваш.

# 35
добър ден мамчета и пораснали бебоци  smile3503,
ели, честито големи сте късметлии , да си прекарате чудесно и да съберете много приятни емоции,там е страхотно,
вече редиците ни се запълват от отпочинали мами и бебоци,давайте снимки,
за срещата направо не мога да се побера в кожата си  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil,че се получи така,ако се смени дата  newsm78,да ви призная не е ли първо каквото се реши, след това се проточва и нищо на края не става Cry,
ние отиваме на басейн на дружба и после разходка ,да използваме хубавото още време ,че както го дават валежи  Confused,
лек ден   bouquet

# 36
Здравейте, банда!
Аз отдавна наваксвам с четенето и най- после ви изчетох! Whistling Утре пътуваме към къщи. Край на почивката. От понеделник ще се включвам редовно и ще ви разкажа как прекарахме. Ще кача и снимков материал. За срещата гласувах само за мястото и чаках да видя какво ще решите за дата и хотел. Разбирам, че нещо май пропада заради много отказали се. Ние наистина смятахме да дойдем цялото семейство, но не успях да изпратя съобщение на лични на Дидунчо, че с нета не е като вкъщи. За сега ни бройте и нас, пък ако решите да промените датата... ще видим.
Целувки на мами и дечица! До включване!

# 37
  • София
Мерси момичета  Hug,ще има доста снимки да показвам наистина.

И мен като Боци ме гложди пропадането на срещата  Confused ако се сложи нова дата през октомври дали ще може да се организираме?Тогава няма вече почиващи ,майките с ученици ще са влезнали в релси, сватбите също ще пооредеят ,а Атракция просто ще смени датата на посещението-няма да го отмени напълно  Rolling Eyes

ето от мен няколко снимчици от морето.

# 38

За срещата: то няма смисъл да бием толкова път, за да се видим две, три майки. По-добре наистина да сменим датата, ама то вече май се изгуби смисълът на мероприятието...

Абсолютно съм съгласна  Whistling И мисля, че датата е без значение-просто липсва желание  Sad Ако искате все пак да опитаме  newsm78

Аз никога нищо не съм печелила ........

Аз веднъж спечелих една огромна кутия с понички от Дънкин донатс и вкъщи правихме поничково парти   Joy

# 39
  • Букурещ
Здравейте най-накрая и от мен.
Най- напред бързам да поздравя Олимпия: Честито, мила! Да имаш най- прекрасното и здраво малко човече!
Днес се прибрахме от Момчиловци, където бяхме от края на юли. Много хубаво прекарахме в Родопите, далеч от жегите, Филип стана пръв приятел с де що види крави, овце и кокошки, ходиме на походи в планината. Само третата седмица лепна вирус от едно съседско дете, но слава Богу го изкара леко. Много ми е щастливо, че съм си вкъщи, Филип се радва на всичките си играчки, отваря си неговите шкафове, сега баща му го приспива. Все още го кърмя, напредъкът е, че вече го приспива баща му или майка ми, като му пеят малко, а той- сам в леглото, нещо немислимо до този момент. От седмица вече не го и кърмя през нощта- казвам му, че е свършило и на сутринта като се събуди ще има и той се съгласява. Иначе пак си се буди- по 2-3 пъти и идва в нашето легло, но се надявам постепенно като свикне, че няма ядене през нощта и това да спре.
Дикси, съжалявам за ужаса, който сте преживели с Митко, направо настръхнах докато четях.

# 40
Здравейте на всички  Hug
И ние изкарахме едно моренце. Беше чудесно! Много хубаво си прекарахме, ама много бързо мина   Искам пааак  Времето беше супер. Митака направо се размаза от удоволствие   Беше на върха на щастието. определено много му допадна смяната на обстановката, както и на нас де   Първите два дни го беше страх да влиза във водата и само ходеше да я мери с пясък и да и се кара   Ама послеее...само във водата искаше да стои - то бяха едни номера, едни стойка, абе страшна работа - голяма радост   И на пясъка много се радва, той по принцип много обича да играе с пясък, така че сега все едно беше попаднал в рая   Голямо ровене падна   Живот и здраве догодина пак 
Ето и малко снимки, придружени със слънчеви усмивки и солени целувки 
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=168603
Паролата е 11aa11 (с английски букви).

За срещата...като се замисля...май наистина, като че ли не си струва да ходим една шепа майки, а да променим датата с надеждата да се съберем повече  Simple Smile

# 41
Еееех, че хубави снимки!  Heart Eyes  Дидунче, изкарали сте си супеер!  Grinning  Митето много е пораснал и си има физиономията вече на голямо момче   Sunglasses 
А моите хора сигурно ще ме линчуват вече  Sad  Хич не уча, а утре съм на изпит. Що така не мога да се концентрирам  Rolling Eyes  направо си се ядосвам сама на себе си  Tired  Ама и желание нямам, що така... Друг път съм била по-стимулирана, по-сериозна...  Мани мани, и вие не можете да ми помогнете, ама аз да си ви се оплача  ooooh!
Хубав ден на всички, малко е хладно, но става за разходка!

# 42
Привет на всички бебчета и мами Hug
Не съм влизала от "сто години" за което моля да ме извините, но така обичам лятото, че все ми се струва че вече си отива и всеки ден гледам да "меря улиците" както казва баща ми.
Попрочетох малко назад темичките, но още имам....
Честити рожденни дни, любилеи, награди Wink и.т.н празници на всички които съм пропуснала. Олимпия на теб специално честита радост.
Около нас новостите са: вече не се кърмим (до 1.4 изкарахме, но още ме опипва - направо бърка под сутиена....но най=смешното е че посяга на всички,по клубовете вече си го знаят че "посяга" Wink и не се шашкат), от другата седмица Рошкото е на ясла, бърбори много иначе си е пак все така залепен за мен.........а в личен план бяхме на море юни, на Панчарево на вилата и по Софийските градинки, сега правим грандиозен ремонт(такъв проект съм направила за ремонта, че мъжа ми щом не се разведе с мене сега значи за цял живот ще сме заедно  Mr. Green
Сега отивам да кача малко снимки да ни видите какви сме пораснали...

# 43
Хей, Пиле, привет  Hug

Виждам те, че си тук  Wink Чудех се къде се потопи  newsm78 Направо не можех да повярвам, че те няма толкова време и реших, че си почнала работа, а ти улици мериш  Joy

Как така спря кърменето? Я разкажи по-подробно!

Нещо за Дони знаеш ли? И тя като теб изчезна  Shocked

# 44
Нади и теб те те виждам  Hug Кажи как сте , що сте  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт